Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

ne bicim nöbet bu yav

engin muhabetti basini almis gitmis

alooooooooo

yanlis topictesin:mad::mad:

u 20 dünya kupası var bu yaz.oradan bizim scout 2-3 futbolcu kapsa iyi olur.

emre domuzu snejderi ve drogbayı sakatlamak için uğraşacaktır.ilk 20 dkyı gol yemeden geçirirsek ya da gol atarsak o süre zarfında galibiyet gelir.

ama dikkat etsin kendisine :ka21:

Eskisehirspor kupadan da elendi, artik harekete gecsin yönetim. Eskisehirspor da verdigi sözü tutsun.

Alper´i mutlaka almaliyiz ya. Hayran kaldim dün cocuga, eksikleri olmasina ragmen.

Terim Alper´i acayip gelistirir, müthis oyuncu yapar onu.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Adriano

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Sampiyonlar ligi kadrosu iste, nesini begenmiyorsunuz anlamiyorum (7 yabanciya takilmayin, biri her hafta bekler)

Suanda 10 yabancimiz var. Bunlardan;

Riera

Elmander

Ujfalusi

kesin gidiyor.

Stoper geldigine göre Dany'nin de kalmasina bir sebep yok.

8.yabanci da amrabat olur

uifa kaliyor hoca söledi

Burak seneye 11 km koşacakmış buda demek oluyor ki,

...............muslera..............

eboue.....semih....xxx.....xxx

...........melo....selçuk........

robben......sneijder......burak

................drogba..............

...............muslera.............

eboue...semih...xxxx....xxxx

................melo.................

....robben............selçuk.....

..............sneijder...............

......drogba.........burak.......

...............muslera..............

eboue.....semih....xxx.....xxx

...........melo....selçuk.........

..............sneijder..............

robben.......drogba.....burak

Eskisehirspor kupadan da elendi, artik harekete gecsin yönetim. Eskisehirspor da verdigi sözü tutsun.

Alper´i mutlaka almaliyiz ya. Hayran kaldim dün cocuga, eksikleri olmasina ragmen.

ya bırak arkadaş, adama istenen rakam bir anda 8 9 a çıktı

alper sade 5m bile etmez normal şartlarda üstüne 2 oyuncu veriyoruz. 5 bile fazla bizim teklifte

umarım şikeciler 9 a alır

Artık cok gec hocam,Alper'i Fener alır bu paralara cıkmayız biz,Alper'e dün ana avrat sövdüler,Alper'de onlara tepki göstermis,bakalım ne yapacaklar,nası yüzyüze bakacaklar...

Alper'i bir gece de Fener'e yazmak neyin nesi adam gibi biri açıklayabilir mi ?

hep amrabat gibi transferlerin yüzünden, dünyada sanki baska sol acik yok gibi kendi ligimizden hemi de 8 milyon gibi bir rakama amrabati aldik, eh bunu gören eskisehirspor tabiki yabanci siniri olan bir ülkede yerli oyuncusunu 3-5 satmiyacak .

Alperi transfer eden takım önümüzdeki sezon %20 öne geçer.

2 takımın orta sahası için çok önemli bir oyuncu.

umarım biz alırız. Selçuk İnan etkisi yaratacak. Bekleyin ve görün

ALPER POTUK MESELESİ HENÜZ HİÇ BİR TAKIM LEHİNE SONUÇLANMADI; BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNDE, GALATASARAY 6 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Transferin gözde ismi Alper Potuk'un Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olduğuna dikkat çeken Ateş, "Alper Potuk'u alınmasını istediğimi oyuncuların başında geliyor. Geçen sezon alsaydık, Alper'in şartları daha uygundu. Fakat bu sezon şartlar ağırlaştı. Galatasaray, Alper'i istiyor, pazarlık içerisinde. Henüz Alper Potuk meselesi hiçbir takım lehine sonuçlanmış değil. Başkanımız bana bu konuda yetki verirse ben bu işi çözerim. Eskişehirspor 10 milyon euro istiyor, Alper'in transferi için. Bu çok yüksek bir para, sözleşme fesih bedeli bu kadar yüksek olmaz. Daha ucuz bir paraya gider. Örneğin Galatasaray 6 milyon euro teklif etti" dedi.

ALPER, GEÇEN TRANSFER DÖNEMİNDE KÜSTÜRÜLDÜ. BU NEDENLE KESİN OLARAK FENERBAHÇE'YE GİTMEYECEK

Alper'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini belirten Seyit Ateş, "Alper Potuk kesin olarak Fenerbahçe'ye gitmeyecek. Bundan eminim. Geçen sezon transfer döneminde, Fenerbahçe'ye transferi söz konusuydu. O dönemde yaşananlar Alper'i üzmüş, Alper küstürülmüş. Bu nedenle kesin olarak Fenerbahçe'nin gündeminde yok. Ne Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi düşünüyor, ne de Alper Potuk... Gündemlerinde Fenerbahçe yok. Alper Potuk, Beşiktaş ya da Galatasaray'dan bir tanesine gelebilir" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ YA DA GALATASARAY'A GELİR

Ateş, "İlişkiler açısından Beşiktaş, Alper'i almak konusunda daha şanslı. Ekonomik olarak ise Galatasaray'ın 6 milyon euro önerdiğini biliyoruz. Alper, gelişmeyeçok açık. Alper'i alan takım, gelecek sezonlarda onu çok ama çok yüksek fiyatlara Avrupa'ya satabilir. Alper sürekli üstüne koyarak ilerleyen bir futbolcu" dedi.

"galatasaray, juventus'la transfer görüşmelerinde gecikti. bu nedenle bir, hatta bir buçuk ay düzenli antrenman yapamadı. bu nedenle kendi seviyesinde oynayamadı. fakat sezonun ikinci yarısında mükemmel bir performans yakaladı."

geçen sezon başında yönetimin sunduğu kontrat şartları oyuncumu ve beni fazlasıyla üzdü. bizi asla tatmin etmeyen koşullarla karşılaştık. bu bizim için hayal kırıklığıydı ve melo bu durumun rahatsızlığını yaşadı, çok üzüldü"

"melo'nun juvetus'la 2 yıl daha sözleşmesi var. fakat biz şu dakikadan sonra, melo'ya teklifte bulunmak isteyen her kulüple görüşmeye açığız. galatasaray, 30 nisan'a kadar geçerli olan ve melo'yla kontrat yenilemesini sağlayan opsiyonunu kullanmadı. bu durum bizi düşündürdü. ayrıca geçen yaz transfer görüşmelerinde yaşananlar, galatasaray'ın bize yeterince saygı duymadığı izlenimi doğurdu. biz bundan rahatsız olduk"

felipe melo'nun menajeri (bkz: rodriguez baster)

Besiktas da Alper icin devrede...

Alper'in menemen sevmedigi icin , Besiktas'in teklifine sicak bakmadigi ogrenildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt