Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

günaydın

chedjou hakkında gelişmeler nedir arkadaşlar?

Spor Gündemi programının sunucusu (adını unuttum) çok ciddi biçimde detaylar verdi Terry transferiyle ilgili. Haftalık 150 pound istemiş Terry'nin menajeri Tulun'da yönetime danışıp kabul etmiş. 8 milyon pound bonservis. Terry ile anlaşılmış. (sözde) Şimdi Mourinho gelirse onun kararı bekleniyormuş.

Spor Gündemi programının sunucusu (adını unuttum) çok ciddi biçimde detaylar verdi Terry transferiyle ilgili. Haftalık 150 pound istemiş Terry'nin menajeri Tulun'da yönetime danışıp kabul etmiş. 8 milyon pound bonservis. Terry ile anlaşılmış. (sözde) Şimdi Mourinho gelirse onun kararı bekleniyormuş.

8 milyon pound ne ya 9,5 milyon euro eder. Kaç yaşında adam inşallah yalandır.

Benim icin öncelik gercekten Alper Potuk. Su cocugu bi alalim rahatlayacagim.

Scott Piri güclendirirse, Terim de gelistirirse, dünya capinda bir futbolcu olacak. Su haliyle bile faydali olur.

Alper´i bi alalim da, sonra defansa yönelelim.

con teri diyolar,oha

Terry ve Nani´yi alalim, hedef gercek anlamda CL sampiyonlugu olur. O hedefe ulasmak icin böyle CL arenasinin kitabini yazmis tecrübeli isimlere ihtiyac var. O cosku tarif bile edilemez ondan sonra. Taraftar rekor üstüne rekor kirar, gelir manyagi yapariz kulübü :)

8 milyon pound ne ya 9,5 milyon euro eder. Kaç yaşında adam inşallah yalandır.

%100 katılıyorum, Terry defansın Drogbası değil. Nesta gibi efsane bir defans değil. Bu adama bu kadar para vermeye kesinlikle değmez, daha genç bir oyuncu alabiliriz bu paraya, aynı kalitede.

Bu arada devir döndü resmen, stoper ve bek bulamıyoruz alacak, eskiden gırla iyi defans ve bek vardı. Bu Barcelona'nın 25 milyon €'ya alıp geri gönderdiği Ukraynalı ismi 28 tane sessiz harften oluşan bi futbolcu vardı, o ne durumda acaba?

Aziz Üstel ‏@aziz_ustell 1 dk

"Roben konusunda büyük mesafe alınmış", arkadaşlarımın söylediğine göre. Lig bitiminde açıklama yapılacakmış.

Aziz Üstel bir ara Andreas Beck ile Van Nistelrooy'u getirmişti hiç unutmam.

Galatasaray'ın transfer nöbetinde ziyaretçilerin fazla olması fbnin büyüklüğünü gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt