Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Alper bulundugu konum ve piyasanin standartlari gereki baya ucuza geldi aslinda. Kadronda dusunmedigin ve surekli oraya buraya kiraladigin iki adamin yukunden kurtuluyorsun. Umariz 5.5 milyon Euro degil de TL'dir. O zaman mis olur.

Mete yasin kac bilmiyorum ama önerdiğin oyunculari en yüksek seviyedeki rakiplere karsi izlemeye calis. Gercek seviyeleri hakkinda daha sağlikli bilgi sahibi olursun.

Sow yada Webo ligde fark yaratan isimler fakat en yüksek seviyeyi bir kenara birakalim, yüksek seviye icin bile ne kadar yeterliler, tartisilir. Cianide önerilmisti. Halbuki Lazionun 4 yada 5. tercih stoperi. Diakhite sözlesme yenilemedi icin kadro disi birakildi, bosman. Dias liderleri, yasi ilerledi, gecmis yillardaki cizgisinde degil. Biava formsuzdu. Buna ragmen Ciani hala yedek. Bu hafta Cana ve Dias basladi ilk11de. Söyledim gibi, Sow ve Weboya karsi oynayan oyun yaniltici olabilir, oyuncuyu T.Silva olarak görürsünüz.

Bir kac sayfa once de belirtmistim, Garay'i dolu dolu bu sezon izledim. Izledigim adamdan da kesinlikle eminim ve gelmesini cok isterim. Cuk oturacak transferlerden.

Ciani gibi oyuncular konusunda katiliyorum. Buyuk maclarda surekli siritiyor. Deplasmandaki Napoli maci, icerideki Juventus maci ilk aklima gelenler.

Burak mac sonu aciklamasinda 'gidebilirim' mesaji verdi. Dikkat etmedi herhalde kimse.

İngiltere liginden 3 isimle görüşülüyor. 2'si atak. 1'i savunma. Haydi iyi geceler.

Askin ates yazdi az önce

Muslera, Burak ve Selçuk gibi oyunculara 15-20 milyon arası teklifler geleceğini beklemek hayalcilik olmaz.

Kendileri de gitmek isterse yapacak bir şey yok maalesef, her şeye hazır olmak lazım.

ÇOK İYİ :ayatollah:

hgkmh6bs.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt