Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Babel ne durumda bu sene? Toparladı mı?

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

:D:D:Dİlk önce:Alper Potuk

2.sırada:Gael Clichy

3.sırada:Gervinho

4.sırada:Lukas Podolski tahmin oranım en az %75 olacak diye düşünüyorum.Transfer dönemi tüm galatasaray severlere hayırlı olmasını dilerim.Hepsi doğru çıkarsa övgülerinizi bekliyorum kardeşim.:asd::asd::asd:

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Nokta atışı transferleri yapmalıyız.İlk transferimiz Alper olacak gibi duruyor.

O ölmedi mi daha ? Fb peşindeymiş sanırım ama...

Ondan sordum zaten. En son Beşiktaş'a 6. golü atıp zirvede bırakmıştı futbolu :D son izlediğimde Kazım ayarında bi adamdı.

Umuttan baska sezonluk 15+golü garanti edecek yerli bir oyuncu var mi? 2.yarida cok fazla da süre almadi.Umutu almamayi bir kenara birakalim, Elmanderin yerinede yerli bir forvet oyuncusu almamiz gerek.

Her sene ilk11de 5-6 oyuncu degismez, formasyon ve sistem degismez. 4-3-1-2 sayesinde ligi kazandik, 4-2-3-1le devam etseydik, Eskisehir ve Gencler macinda olduğu gibi, ligi kaybederdik. Bu yüzden 4-3-1-2yle devam etmeli ve mükemmel bir sekilde uygulamaliyiz, sadece zorluk seviyesi cok yüksek maclarda 4-2-3-1 denenebilir. Her sene bu sene gibi olmaz, resmen yürüyerek, kalitemizle sampiyon olduk. Bu yüzden 4-2-3-1e gecip, köklü degisiklikler yapma fikri, yine takimin yarisini degistirme fikri bana hic doğru gelmiyor.

Yiğit+Culio+5,5milyon euro verip Alperi alacakmışız

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Ondan sordum zaten. En son Beşiktaş'a 6. golü atıp zirvede bırakmıştı futbolu :D son izlediğimde Kazım ayarında bi adamdı.

Valla başkan aynı yerde kalmışız. :D Almanya'ya gittikten sonra hiç takip edemedim bende.

Ligi 2.bitirerecek takimin CLye girmesini nedense hic istemiyorum. Ön elemede elensinler istiyorum, elensiler ki, Cl tv havuzundaki paylari olan 6-7 milyon euro civari parayi yine biz alalim. Böylece Alperi bedavaya almis oluruz.

2 tane oyuncu ile anlaşıldı yani bu kesin biri alper biri yabancı stoper bence k.toure.. zaten dün telegole konuşan a.albayrak çilekleri az daha kaçırıyordu ağzından başkanımız açıklasın dedi yani bittiğini anlayabilirsiniz.:yenieek:

Ne dedi tam olarak? Merak ettim simdi

2 tane oyuncu ile anlaşıldı yani bu kesin biri alper biri yabancı stoper bence k.toure.. zaten dün telegole konuşan a.albayrak çilekleri az daha kaçırıyordu ağzından başkanımız açıklasın dedi yani bittiğini anlayabilirsiniz.:yenieek:

Hadi şampiyon olmayalım. Avrupa ligine felan gidelim , Toure'yi anlarım.

Şampiyon olmuşsun, en iyisini alacak bütçen,imkanın var. Ne toure'si.

Umut yerine Ömer i alalım Şişmanoğlu Ömer yaşı da genç yedek kalmayı da daha az sorun eder

Transfer Nöbeti | Açılış

Bence 3 transferle kapatiriz sezonu

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt