Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Umut yerine Ömer i alalım Şişmanoğlu Ömer yaşı da genç yedek kalmayı da daha az sorun eder

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ömerin bu sene ligde kac golü var? Cift haneli rakamlari buldu mu?

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Ömerin bu sene ligde kac golü var? Cift haneli rakamlari buldu mu?

Bulmuş olması lazım şu an telefondan bakamıyorum

Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

ya anlaşılan oyuncu varmı diye sordular allahtan ısrar etmediler dün herşeyi rahat rahat söyledi çilek var mı dedi ağzından çıkar gibi oldu onuda başkanımız açıklasın dedi:b5:

adam epl tecrübesi var ek olarak fil dişili zaten bu kadar kısa sürede anlaşılabilmiş olması aklıma onu getirdi belkide 2. isim defans değildir bilemem tahminde bulundum ama kişisel fikrim %80 o :yenieek:

Ya o toure afrika kupasında Bamba ve defansif ortasaha Zokora'nın yedeğiydi. O olma ihtimali %1 bile değil bence.

Bulmuş olması lazım şu an telefondan bakamıyorum

Az önce baktim 6 golü var.

Takimi genclestireceğiz diye kaliteyi düsürmeye gerek yok. Umutuda alalim, belki Elmanderin yerine genc bir oyuncu aliriz.

Robben Bayernden ayrilirsa, Robbenin bize gelmesi yüksek ihtimal. Bayern birakacak mi, onu merak ediyorum. Guardiolanin istemediğini söylüyorlardi.

Lig 6 gol, Turkiye kupasi 6 gol

Toplam 26 mac, 12 gol

Turkiye Kupasini coğu takim umursamiyor ve yedeklerle oynuyor. Bu yüzden Turkiye kupasi üzerinden sağlikli bir değerlendirme yapmak cok zor.

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Az önce baktim 6 golü var.

Takimi genclestireceğiz diye kaliteyi düsürmeye gerek yok. Umutuda alalim, belki Elmanderin yerine genc bir oyuncu aliriz.

Bende baktım şimdi 21 maç oynamış hepsinde sonradan girmiş 6 gol atmış kupada da 5 maçta 6 golü var. İzlediğim maçlarda Umut a göre gol yeteneği daha yüksek görünüyordu belki o kadar press yapmaz ama çok da kalite farkı yok

Sezon uzun, 3 kulvarda mücadele edeceğiz neden Umutu gönderelim ki, üstelik Elmanderin yerine yerli bir oyuncu almamiz gerekirken? Elmanderin yerine genc bir isim aliriz, 2 mevki icin 4 oyuncu ideal.

Amanın Transfer Nöbeti :troll:

Concentrao

Gervinho

Alper

Samed Yesil

Lescott

Sunlari al geriye yaslan.

Hadi hayırlısı olsun şimdiden :)

Adriano

Alper

Lescott

bitmiş diola:D

Sezon uzun, 3 kulvarda mücadele edeceğiz neden Umutu gönderelim ki, üstelik Elmanderin yerine yerli bir oyuncu almamiz gerekirken? Elmanderin yerine genc bir isim aliriz, 2 mevki icin 4 oyuncu ideal.

Elmander'e yerine yabancı birini alsak daha mantıklı seneye Drogba gidince takıma alışmış bi forvet kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt