Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Amrabat-aydin-emre de oynaya biliyor kanat-engin de oynaya biliyor -hamit. iyi kötü sneijder orda oynaya biliyor. sabri de var. Riera haric kanat oyuncularimiz var ama bizim Takim kanatsiz oynayacak. bek kanat hucumcular olacak okadar.

Emre-Aydın-Amrabat ile şampiyonlar liginde kalıcı olamazsın.

Emre'nin yerine Gökhan İnler'i , Amrabat'ın yerine Podolski'yi, Aydın'ın yerine de Alper'i alırsak kalıcı olabiliriz.

Eskisehirspor ve Alper´i izleyenler, Alper´in sol ic pozisyonunda oynadigini bilir. O bölgede cok etkili oldugunu bilir.

Bu takıma 30 tane adam alamayız zaten..

Dany-Riera'nın yerlerine kaliteli isimler alınacak, ortasahaya bir iki takviye o kadar..

Kanat yine alınmayacak her bahse girerim..

Fatih Hoca ne dedi ? seneye Burak'a süprizim olacak.. Benim anladığım seneye Burak ortasahanın sağına geçecek..

Biz bence Barcelona gibi oynayacağız pas trafiği ile karşı takımı bezdiren , topu iyi tutan, iyi paslaşan, oyunu devamlı kontrol eden..

Alper-Gökhan-Podolski çok çok iyi hamleler olur..

Ergün şu iki yazdığın hiç birbiri ile örtüşüyor mu Allah'ını seversen? Burak orta sahanın sağına geçecek ve biz ileride toğ tutacağız, müthiş bir pas trafiğimiz olacak, vs. Orta sahadaki Burak ile yapılabilecek bir şey değil bu ne yazıkki.

Dersinki sezon başında Burak'ın kafasına birşeyler düşer ve tekniği, pasları falan mükkemmel olur, ona birşey söyleyemem.

varsın olmasın.muslera ve burak ı elimizde tutup şöyle sağlam stoper ve sol bek aldık mı yıldız olmasa da olur.

dediğim stoper ve sol bek içinde geçerli millet coentrao adriano chedjou diye uçuyo ama stoper ve sol beke de 8-10 milyon euroluk adam beklemeyin bence

dediğim stoper ve sol bek içinde geçerli millet coentrao adriano chedjou diye uçuyo ama stoper ve sol beke de 8-10 milyon euroluk adam beklemeyin bence

katılıyorum.chedjou yıldız kategorisinde değil gelebilir ama sol bek de öyle yıldız olmayacak bence dediğiniz gibi.

Emre-Aydın-Amrabat ile şampiyonlar liginde kalıcı olamazsın.

Emre'nin yerine Gökhan İnler'i , Amrabat'ın yerine Podolski'yi, Aydın'ın yerine de Alper'i alırsak kalıcı olabiliriz.

emre Inler ile alakasiz ve ayni zamanda aydin alper arasinda da farkliliklar var . kalite anlamindan bas etmiyorum. oyuncularin profileri cok farkli . yani emre inler gibi önlibero degil. alperde aydin gibi kanat oyuncusu degil klassik anlaminda. Amrabatin yerine Podolskiyi yazmisin ama o is olmaz. Wenger birakmiyor onu en basda. daha 2-3 gün önce aciklama yapti adam hayata birakmam diye. Amrabatida öyle kolay silmez hocamiz. hic bir oyuncuyu kolay kolay silmiyor Hoca ama sildigi zamanda tam siliyor. arada sirada sans verdigi oyuncular ama daha sildigi oyuncu profiline girmiyor hocada. caglar mesela sildigi isimdir.

Takım planlamasına bağlı olarak mümkün tabi ama "takımda Sneijder ve Burak varken" dendiği için dedim. Mario Gomez bile yedek oturuyor gerekince. Burak da otursun. Tamam Burak bi Gomez değil ama biz de Bayern değiliz.

Cümlenin gidişatından anladığım kadarıyla Gomez bir Burak değil mi diyecektin? Burak yedekte oturmaz kardeşim. Oturursa isyan eder.

Eskisehirspor ve Alper´i izleyenler, Alper´in sol ic pozisyonunda oynadigini bilir. O bölgede cok etkili oldugunu bilir.

evet ama sag icde de oynaya bilir. sol ile sag ic arasinda pek fark yok bence. hamitin yerine oynar büyük ihtimalde.

Ergün şu iki yazdığın hiç birbiri ile örtüşüyor mu Allah'ını seversen? Burak orta sahanın sağına geçecek ve biz ileride toğ tutacağız, müthiş bir pas trafiğimiz olacak, vs. Orta sahadaki Burak ile yapılabilecek bir şey değil bu ne yazıkki.

Dersinki sezon başında Burak'ın kafasına birşeyler düşer ve tekniği, pasları falan mükkemmel olur, ona birşey söyleyemem.

Valla örtüşmediğini bende biliyorum ama zorunluluktan yazdım.. Bana kalsa Burak'ı hemen satarım :)

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Varane - Inler - Arda - Alper - Chivu (Bastos) ~~~> IN

Elmander - Sercan - Aydin - Caglar - Dany ~~~> OUT :rolleyes:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

millet burda istediğini anlatamıyor..

1- melo ne işi var burda diyen kesim var elbet ama benim gibi eğer olmaz ise gökhan inleri alırım oraya bu kadar basit. aynı özellikleri taşıyacak oyuncu arayacaksak öyle bir şey yok. bu mevkilerde elbet bir taraf bir tarafa üstün özellikler besler.

2-snejder gibi bir oyuncudan faydalanmak için 2 seçenek var. ya beklerin sağlam olacak her iki taraftada ya da tek forvet.

3-iyi bir stoper -sol bek olsun istiyorsak melo dan veya eboueden feragat edicez, türkiye de.

yabancı kontenjanı 6 dan üste çıkmayacak bu belli. sorun 18 kişilik kadroda da oyuncu bulundurmak.

amrabat-riera-danny belik eboue yedek kaldığında fazla horozlanmazlar ama,

beklenen robben- çok iyi stoper ve sol bek alacaksan orta sahayı yerli yapmak zorundasın.

ayrıca alper laf etmeye gerek.

elin draxleri-götze cart curt oynuyorsa bu adamda zamanla büyük takımda oynama potansiyelini alışır. burası ezikbahçe değil bunu herkes biliyor değilmi, oyuncu çöplüğü değil burası.

hem fatih terim-sağlam ekip ve sağlam kadro var diyin, hem de alper ne yapacak. alper bu takıma alışır kendini geliştirir alper laf atanları görürüm.

şu huyunuzu sevmiyorum bazılarının..

alper daha sahaya çıkmadan yapamaz-edemez. sonuçta alper alırken gidip meloyu vermiyoruz es es veya selçuk u.

.................Onur..................

eboue...semih...terry/ferdinand...riera/kolarov

......alper.....melo....selçuk........

................sneijder..............

............burak....drogba.......

bu arada es es engin baytarı verelim...

adam artık kafada bitirmiş ya la, şampiyonluk kutlamalarına katılmamış bile adam??

Sneijder gelmez beyler :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt