Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Inler kadro disi kalmadi. yerini sadece baskasina kaptirdi, Valon Behrami ye kaptirmis. sorun yapmiyormus. takim basariyla ise sorun yok diyormus hata. sans banada gelir ve geldiginde iyi degerlendircem demis ayni gecen pescara macinda bu mehrami cezaliyken oynadigi gibi ve gol atigi gibi. sonra cezasi bitti bu behmramin oda yine arka plana itildi. formasini kaptirmis napolide lafin kisasi. öyle takimdan atildi kadro disi konular yalan hikaye.

Kaynak iswicre basini : Zwei Schweizer als Stützpfeiler bei der SSC Napoli: Blütezeit am Fusse des Vesuvs - Fussball Nachrichten - NZZ.ch

almancam oldugundan dolayi özetledim biraz inler konusunu .

Ve boyle hirsi olmayan adamida kalkip melonun yerine yazarlar.

------------------------Onur-----------------------------

--------------Semih-------------Lescott----------------

Eboue---------------------------------------------Clichy

-------------------------Inler------------------------------

---------------Alper--------------Selcuk------------------

--------------------------Sneijder--------------------------

Robben-----------------------------------------------Arda

---------------------------Drogba---------------------------

12 kişiyle hala tek santrfor oynuyoruz :D:D

Atilla Turan isimize yaramazmi sol bek ? H.Balta / Caglar ikisini pakket yapip yollasak .

Atila Turan'ı alıp Akhisar vb. ilk 11'de düzenli oynayabileceği bir kulube kiralayabiliriz. Gelişim çağında antremanla gelişmez, olgunlaşmaz oyuncu baskı altında kalmadan forma bulmalı. Yedek sol beke nispeten tecrübeli gelişimini buyuk ölçüde tamamlamış biri lazım Ferhat olabilir.

Acik ve net konusayim, ben bu Chedjou'yu begenmiyorum. Cok izledigim soylenemez ama ismi bizimle ciktigindan beridir ara ara izlemeye calisiyorum ve sonuc olarak begenmedim ben bu adami. Dany'nin tipkisinin biraz agir hali gibi geldi bana. Hafta sonu oynanan Toulouse macinin tekrarini izledim biraz evvel, yine felaket goller yemis Lille ve hemen hepsinde Chedjou'nun zamanlama, pozisyon alma, hamle eksikligi veya konsantrasyon hatalari mevcut.

Basalim parasini adam gibi birini alalim. Bu Chedjou falan bizi kesmemeli. Zaten 1 ya da 2 yabanci alicaz, bari en iyisinden alalim.

Aslında en mantıklı hamle Eboue satıp yerli sağbek almak ama gönül izin vermiyor

Aslında en mantıklı hamle Eboue satıp yerli sağbek almak ama gönül izin vermiyor

Sampiyonlar Ligi'nin genelinde oyunun icindeki en etkili olan adamimizi birakmak sacmalik olur. Ama Sener gibi bir potansiyeli alip Eboue'nin yaninda yetistirebiliriz. Bolca da sans bulacaktir yabanci kontenjanindan oturu.

beklemiyorum zaten trabzondaki colman selçuk inan performansı olsun yeter.yabancı kontejanı yüzünden melo gitmeli yoksa bende cok beğeniyorum.

Asla orta saha direnci düşer.Melodan önce kesilecek adam cok.

Colman-Selçuk sistemi Avrupa için çok yumuşak kalır.

selam gençler.Bugün kimleri aldınız bakalım? :D

başkan 1 ay cevresınde yenı elemanlar katılacak dedı dun trt de

italia ligindeyim yeter bana düsünüyordur büyük ihtimalde.

Profosyonel dediğin böyle düşünemez işte,

bu hırslı adamlar içinde geçerli.

Ne yani, Drogba Chelsea'deyken kötü oynama ihtimalı varmıydı ?

Yoktu. Çünkü iyi olarak gösteriliyorsan,

gerekliliklerini yerine getirip her zaman oyununun

daha fazlasını verip, seviyeni daha üst noktalara çekmek için

çabalayıp çalışmalasın. Profosyonellik budur.

O, değil

Profosyonel dediğin böyle düşünemez işte,

bu hırslı adamlar içinde geçerli.

Ne yani, Drogba Chelsea'deyken kötü oynama ihtimalı varmıydı ?

Yoktu. Çünkü iyi olarak gösteriliyorsan,

gerekliliklerini yerine getirip her zaman oyununun

daha fazlasını verip, seviyeni daha üst noktalara çekmek için

çabalayıp çalışmalasın. Profosyonellik budur.

O, değil

Türk oyuncularimizin en önemli sorunu veya eksikligini anlatiyorsun isde. Bizim genlerimizdemi var anlamiyorum ama Pro sorunu var bizim oyuncularimizin cogunda malesef. Dedigin gibi cogu oyuncu senin anlatigin noktalara göre kariyerini planlama yapsa cok üst düzey oyuncular cikar Türkiyeden. almanya oyuncularin en önemli avantaji bu isde. almanyada amatör liginde de olsa bir oyuncu bu hirs var . görüyorsun. alt yapilari muthis almanlarin bu konuda veya almanlarin genlerinde var bilemiyorum yine :D

Melo konusuna cevap yazamadim gec kaldim kusura bakmayin :asd:

Olmedim hala .. keske tek tek cevap yazabilseydim.

Moussa Sissoko için artık çok mu geç?

Sözleşme sonu: 30.06.2019

Adamı devre arasında 1-2 milyon civarı komedi bir paraya aldı n.united. Tren kaçtı anlayacağın.

11-12 falan versek vermezler mi ki? Çok fena bi adam..

Sissoko Melonun yerini dolduramaz, farkli bölgelerde oynuyorlar. Obiang pasör bir oyuncu. Orta 3lünün sağ yada solunda oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt