Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Alper-Fener haberleri bilerek mi çıkartılıyor acaba?

Alper-Fener haberleri bilerek mi çıkartılıyor acaba?

Umutlansinlar biraz :) Daha zevkli oluyor. Duyduguma göre forumlarinda kadrolarina yaziyorlarmis Alper´i :)

2 hafta sabredelim. Yapacak birsey yok. Bence o is coktan bitti.

İns öyledir,tersi bir durum hic hos olmaz.

Sanmam sözünden döneceklerini. Zaten Alper´in de tercihi aciklandi. Kendi yöneticileri acikladi Alper´in Galatasaray´i sectigini.

Iste bunlar böyle ezik bir camia ki, umurlarinda bile degil adamin nerde oynamak istedigi. Yeterki onlar almasin diyorlar.

Lig biter, ilk aciklanan transfer Alper olur. Medya biraz karistirmak istiyor ortaligi.

Sanmam sözünden döneceklerini. Zaten Alper´in de tercihi aciklandi. Kendi yöneticileri acikladi Alper´in Galatasaray´i sectigini.

Iste bunlar böyle ezik bir camia ki, umurlarinda bile degil adamin nerde oynamak istedigi. Yeterki onlar almasin diyorlar.

Lig biter, ilk aciklanan transfer Alper olur. Medya biraz karistirmak istiyor ortaligi.

Ya Eskisehir baskanı cok güvenilecek bi adam diil,parayı gördümü 360 derece degisir o adam,Alper'in durusu önemli bu durumda...

Ya Eskisehir baskanı cok güvenilecek bi adam diil,parayı gördümü 360 derece degisir o adam,Alper'in durusu önemli bu durumda...

Halil Ünal ile Aziz Yildirim kavgali. Bence Aziz medya araciligiyla haber yolluyor Halil Ünal´a.

Sen Galatasaray´a verme, ben gerekirse 10 Milyon bile veririm gibisinden.

Adam olmak önemli. Halil Ünal´in adamligini da görecegiz yakinda. Ama benim süphem yok acikcasi.

Yalnız bu sezon transferlerin tümünü 1 ay içinde yaparlarsa bu yaz geçmez. Bari bir iki tanesini kampa kadar bekletin.

Yönetim istifa :mad:

Bende Alper transferinin bittiğini düşünüyorum. Eskişehir başkanı televizyonlarda net bir şekilde dile getirdiyse bu iş çoktan bitmiştir.

Aksi bir durum söz konusu olursa, Topuz transferi Alper'e örnek olsun.

fener yine basını devreye sokmuş yok alpere 6 milyon vermişler falan filan :)

Hiddink Burak Yilmaz icin 30 milyon euro teklif etmis kulubumuze.

kaynak: voetbalzone

burak yılmaz = lacina traore + 25 milyona fitim :)

günaydın duyum var mı

Transfer Nöbeti | Açılış

Burak için 30 iyi para ama Burak bu saatten sonra Rusya'ya gitmez. 40 da verseler gitmez. Bu paraları İspanya, İtalya, İngiltere veya Almanya'dan bir takımın vermesi lazım. O da zor, ben Burak'ın gitme ihtimalini %20 olarak görüyorum.

30 milyon mu? :akansular:

Yakında Burak-Falco takası falan diyecekler böyle giderse valla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt