Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

rooney > b.münih

kim Burak'a 30 verir aga inanıyormusunuz Allah aşkına:D

Ferguson sene sonunda görevi bırakacağını açıklamış. Son dakika :o

Vay be. Ferguson resmen emekli oldugunu aciklamis. Bir devir sona erdi.

Bari kararini önceden verseydin de Mourinho´yu kacirmasaydiniz.

serkan kurtuluş daha ıyıdır sag bekte hamıtten

Burak'a 30 veren olmazda soyle 15-20 ye okutursak , hemen Arda'yi alalim:)

Melo ve Umut'un bonservis sorunları çözüldükten sonra

Alınabilecekler: Dzeko - Alper Potuk - Lescott - Kerim Frei - Aykut Demir - Adriano - şartlar oluşursa (Arda ve Gökhan İnler)

Gitmesi gerekenler: Ujfa - Elmander - Amrabat (iyi bir paraya satılabilir) - Çağlar - Aydın Yılmaz - Kazım - Ceyhun - Furkan (kiralık)

Profesyonel sol beklerin hiçbiri Çağlar'ın mevcut durumundan daha kötü olamaz bence.

ondan bile kötü o kadar söyleyim cuper bile dayanamadı gitti bizim eski futbolcu ferhatı aldı onu oynattı atilla ile kıyaslayınca bizim ferhat bile roberto carlos gibi göründü bana.

sımdı fatıh terım m.unıted ferguson fenerbahce haberlerı cok sık cıkar basında artık.......

Burak´i sat 20-25 Milyon´a, bu sene elde ettigin gelirin bir bölümüyle de kur bu kadroyu.

Why not? :)

707197_Galatasaray_SK.jpg

o değil de melonun menajeri saçma saçma konuşmuş gene. yönetime kırgınız bilmemne anlaşma aşamasında değiliz falan

Burak´i sat 20-25 Milyon´a, bu sene elde ettigin gelirin bir bölümüyle de kur bu kadroyu.

Why not? :)

707197_Galatasaray_SK.jpg

ben drogbanın tek başına gol yükünü çekebilecegine inanmıyorum.Onun yanına mutlaka burak tarzı bır oyuncu şart.Drogba oynayan degil yaşı ıtıbarıyle oynatan oyuncu.Drogba her turlu oynarda gol atıcak bı forvet daha şart

o değil de melonun menajeri saçma saçma konuşmuş gene. yönetime kırgınız bilmemne anlaşma aşamasında değiliz falan

Transferin gecikmesi, Melo´nun sadece son 10 macta iyi oynamasini aciklamaz. Bundan da bahsetsin o zaman.

Uzun süre "Gönderilsin sezon sonu" diye konustuk buralarda. 3-4 Milyon´a almak varken neden 6.5 verelim ki?

Melo kalmak istiyorsa aliriz zaten yakinda.

ben drogbanın tek başına gol yükünü çekebilecegine inanmıyorum.Onun yanına mutlaka burak tarzı bır oyuncu şart.Drogba oynayan degil yaşı ıtıbarıyle oynatan oyuncu.Drogba her turlu oynarda gol atıcak bı forvet daha şart

Iste kanatlarin önemi ortaya cikiyor bu durumda. Di Maria tarzi bir adamin varsa gol sorunu cekmezsin kardes.

O yüzden Robben, Di Maria vs. gibi oyunculardan bahsediyoruz zaten.

Cikan haberlere göre bir 11. Melo komple geride kalip defansa yardim eder.

Onur

Eboue Chedjou Carlinhos

Melo

G.Inler Selcuk

xxx Sneijder Arda

Burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt