Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Fenerbah%C3%A7e-ve-Galatasaray-Aurelien-Chedjou-i%C3%A7in-sava%C5%9Facak.jpeg

Hayliri Olsun. Tas gibi Stoper...:cool:

Serdar Taşçı'yı alan takım sezona erken havlu atar :asd: Keşke Fener alsa da savunma yükünü ona emanet etse

Olaya şöyle bakmak lazım. Adamların stoperleri Yobo-Egemen-Bekir-Serdar Kesimal.

Taşçı bunlardan iyidir Yobo dışında.

s.taşcı o kadar kötü mü fazla izlemediğim için bilmiyorum ama şaşırdım yorumlara bu denli kötü olduğunu bilmiyordum.

Burak'ı yollarsak Drogba gol yükünü Burak kadar çekemez.Bu yüzden kalmalı.Zaten Fatih Terim de kalmasını istiyor.

Beyler tamam Sneijder tamam Drogba... Amma velakin Di Maria falan yazanlar var. Tamam Drogba ve Sneijder her türlü öper Di Maria yı ama Di Maria şu an hala Real Madrid in ilk 11 inin önemli bir oyuncusu ayrıca 24yaşında.

Lütfen sakin olalım:ayatollah:

Iste kanatlarin önemi ortaya cikiyor bu durumda. Di Maria tarzi bir adamin varsa gol sorunu cekmezsin kardes.

O yüzden Robben, Di Maria vs. gibi oyunculardan bahsediyoruz zaten.

Kardeşim bunun olabilmesi için kanatlarının yıllık ortalama 15 er gol atabılmesı şart.sneıjder zaten yıllık 6-7 atar selcukda keza oyle yanı burda drogbanın ortalama 25 tutturması gerek.Kadron çok güzel hiçbir lafım yok ama ben şahsi fıkrım drogba tek forvet oynadıgında gol yükünü çekemez.Yanlıs anlama drogabnın futbolculugunu tartısıcak degılım haddıme de degıl ama drogbaya bu konuda guvenemem.ne kadar kanat olursa olsun drogbanın bı kere yogun tempoyla ılerıde baskı yapıcak ve her kanat organızasyonunun ıcınde olucagı bır fızıkı kondısyonu yok

Beyler tamam Sneijder tamam Drogba... Amma velakin Di Maria falan yazanlar var. Tamam Drogba ve Sneijder her türlü öper Di Maria yı ama Di Maria şu an hala Real Madrid in ilk 11 inin önemli bir oyuncusu ayrıca 24yaşında.

Lütfen sakin olalım:ayatollah:

Coentrao içinde aynı durum geçerli.

Burak satilirsa tek forvet sistemini düsünürüz, ozamana kadar cift forvetten sasmayin.

yani simdi durum böyle bi kadroyu gösteriyor:

--------------------Muslera-----------------------

--------------------------------------------------

Eboue--------Semih----------Chedjou------Transfer

--------------------Melo--------------------------

------Alper--------------------Selcuk--------------

---------------------------------------------------

------------------Sneijder---------------------------

----------------------------------------------------

-----------Drogba----------Burak-------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt