Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Burak satilirsa tek forvet sistemini düsünürüz, ozamana kadar cift forvetten sasmayin.

yani simdi durum böyle bi kadroyu gösteriyor:

--------------------Muslera-----------------------

--------------------------------------------------

Eboue--------Semih----------Chedjou------Transfer

--------------------Melo--------------------------

------Alper--------------------Selcuk--------------

---------------------------------------------------

------------------Sneijder---------------------------

----------------------------------------------------

-----------Drogba----------Burak-------------------

Bence Burak satılırsa'da yeni bir forvet almak lazım Türk...Çünkü Drogba'yı riske atmıs oluruz...Performansı mükemmel ama çok yorulur , sakatlık riski...Cenk Tosun Burağın yerine denenebilir...Tabi yerini doldururmu derseniz :( Muhammet Demir ALINIP DENENSİN Berk Ünsal olur...Ama Drogba tek forvet kalmamalı...

Di Maria assist özelliğiyle öne cikan bir oyuncu, bitirici bir oyuncu degil.

Chedjou icin Fransanin en iyi denmiyor, en iyilerinden birisi deniliyor. Gayet doğru bir tespit. En iyilerinden birisi. Bu arada italyan haber portallarinda bizim Juve ve Valenciaya göre avantajli olduğumuz söyleniyor. Lillenin 7 milyon euro istediği söyleniyordu, bu yüzden haberin doğru olduğuna inaniyorum.

o degılde ben fenerden şimdı bır transfer sacmalıgı beklıyorum.Onlar şimdi akılları sıra bir yıldız alıcaklar.O yuzden tek hamlelerı var.Mesela krasıc buna uygun.Keza meıreles.bu tarz bır oyuncu,karıyerı dolu ama içi boş bır oyuncuya daha cuvalla para saymalarını zevkle ızlıcem :)

o degılde ben fenerden şimdı bır transfer sacmalıgı beklıyorum.Onlar şimdi akılları sıra bir yıldız alıcaklar.O yuzden tek hamlelerı var.Mesela krasıc buna uygun.Keza meıreles.bu tarz bır oyuncu,karıyerı dolu ama içi boş bır oyuncuya daha cuvalla para saymalarını zevkle ızlıcem :)

Meireles sağlam kumaş bence, krasic sağlam kazık, ama bir guiza değil :D

Meireles sağlam kumaş bence, krasic sağlam kazık, ama bir guiza değil :D

valla kardesım ben meırelesın bak ciddi anlamda söyluyorum hanı fenevın topcusu dıye degıl yan pas mehmet topaldan bı artısını goremedım.Bana kalırsa salıh bıle ondan ıyı oyuncu.Ha karıyerlerı farklı bırsey ama meıreles bence harbıden leş yani

Kardeşim bunun olabilmesi için kanatlarının yıllık ortalama 15 er gol atabılmesı şart.sneıjder zaten yıllık 6-7 atar selcukda keza oyle yanı burda drogbanın ortalama 25 tutturması gerek.Kadron çok güzel hiçbir lafım yok ama ben şahsi fıkrım drogba tek forvet oynadıgında gol yükünü çekemez.Yanlıs anlama drogabnın futbolculugunu tartısıcak degılım haddıme de degıl ama drogbaya bu konuda guvenemem.ne kadar kanat olursa olsun drogbanın bı kere yogun tempoyla ılerıde baskı yapıcak ve her kanat organızasyonunun ıcınde olucagı bır fızıkı kondısyonu yok

Sence Robben veya Di Maria gibi bir adamimiz olsa, senede en az 15 gol atmaz mi bu adamlar?

Sence Robben veya Di Maria gibi bir adamimiz olsa, senede en az 15 gol atmaz mi bu adamlar?

tamam bana robben ve dimaria ile kadro kurarmısın?robben di maria drogba sneıjder muslera 5 oldu 6 ncı yabancıyı sag bek sol bek stoper nereye yerlestırceksın?

adnan öztürk'ün robben açıklaması doğrumu demirören'in gazetesindeki

öyle kadrolar yazılıyor ki ilk on birden 6 7 adam değişmiş, sistem değişmiş vs.

o kadar değişiklik gerçek haytta olmaz, yeni yapılanmaya gidilmiyorsa.

valla bilmiyorum ama içimden bir his ünal başkanın robbeni kafaya takıp mutlaka alacağını düşünüyorum. hislerime de güvenirim ayrıca. kadro yaparken yazabilirsiniz rahatlıkla :D

Chedjou liderlik özelliği olan çok üst düzey bir stoper.Zaten Avrupa'da kafadan 10 takımın transfer listesinde yer alıyor ve hepsi kaliteli takım bunların.Juventus,Valencia,Lyon vs gibi.

Bunun dışında ileri çıkıp gol de atabiliyor.Son 2 yıldır stoperlerimiz kafa golü konusunda pek iyi değilken Chedjou 3-4 gollük bir ekstra katkı da verir.Pek önemli değildir belki stoperin gol atması ancak taktiksel olarak ek bir silah olur.

...............onur........

eboue..semih..terry..clichy

.......alper..melo..selçuk....

.............sneijder...........

........drogba....burak.....

...............sinan..............

sabri...dany...gökhan...riera

...hamit...ceyhun...emre...

..............erman..............

........umut....elmander....

maç içinde sabri ve hamiti sağ kanatta , erman kılıç ve rierayı da sol kanatta görebiliriz..

Osman Altunterim: Son dakika...Chedjou´nun menejeri Istanbul´da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt