Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Görüsme Fenerbahce maci sonrasi diyor. He ya, adam yaklasik, 1 hafta bekleyecekti. Inanmiyorum.

beyler bu Gökhan Gönül'ün sözleşmesinde 15 m euro'ya serbest kalır maddesi olduğu doğru mu?

Chedjou liderlik özelliği olan çok üst düzey bir stoper.Zaten Avrupa'da kafadan 10 takımın transfer listesinde yer alıyor ve hepsi kaliteli takım bunların.Juventus,Valencia,Lyon vs gibi.

Bunun dışında ileri çıkıp gol de atabiliyor.Son 2 yıldır stoperlerimiz kafa golü konusunda pek iyi değilken Chedjou 3-4 gollük bir ekstra katkı da verir.Pek önemli değildir belki stoperin gol atması ancak taktiksel olarak ek bir silah olur.

Izleyen ve taniyanlarin görüsleri bu yönde. Umarim öyledir. Hayirlisi olsun. Alinsin o zaman

Ilk defa direk istedigim bir adami transfer etmis oluruz. (Sneijder ve Drogba'yi saymiyorum cünkü onlari düsünemezdim hayal edemezdim bile)

Ama Chedjou'yu stoper olarak isterim uzun süredir.

Nedense yinede inanamiyorum. Mantikli gelmedi, görüsmeler Fenerbahce maci sonrasi? Niye?

Ayrica bu haber dogru ise, yönetim cok iyi is cikariyor. Hayatta lig bitimine iki hafta kala transfer görüsmelerinin baslayacagini inanmazdim. Ama Alper neredeyse bitti, simdi de Chedjou diyorlar..

Süper.

bir spor sitesine göre habere göre Fatih Terim Gökhan Gönülü alın talimatı vermiş. ne kadar dogrudur renkdaşlar :)

Edit:pardon arkadaşlar amkspor değilmiş şaibeli bir spor sitesinin haberimiş:) nedense hher haber amkspor diye aklımda kalıyor

AMkspordakı habere göre Fatih Terim Gökhan Gönülü alın talimatı vermiş. ne kadar dogrudur renkdaşlar :)

Bu haber cikmadan önce bana bir fenerli arkadas aynisini söyledi, ben dedim ya nerden cikariyorsunuz böyle seyleri diye, olurmu hic. Aradan 24 saat gecti haberi cikti, ilginc. Ama mümkün degil bence, yönetim kendi ipini ceker Gökhan'i verirse.

Ayrica bu haber dogru ise, yönetim cok iyi is cikariyor. Hayatta lig bitimine iki hafta kala transfer görüsmelerinin baslayacagini inanmazdim. Ama Alper neredeyse bitti, simdi de Chedjou diyorlar..

Süper.

Senelerdir bas bas bagiriyoruz zaten transferleri önceden halledin diye. Dogrusu budur. Profesyonellik budur.

Ama bunda da TD ve yönetim istikrari önemli iste. Türkiye´de 2 seneyi dolduran TD yok denecek kadar az.

Alper ve Chedjou transferlerinde sona yaklasmisiz demek ki. Hayirlisi olsun. Basarili olurlar insallah.

Ama 1 tane de bomba bekler bu taraftar acikcasi :) Arda mi olur, Robben mi olur, Di Maria mi olur bilmem, ama bekleriz :)

Leon Osman - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

Bu adam Türkmüş haberim yoktu benim.İstatistikleri fena değil.Melo'yla İnler olmazsa aklımızda bulunsun.Orta sahanın sağında da solunda da oynuyormuş.Yaşı almamız için bir avantaj bence.

gerçekten akıllı bir hamle olmuş olur. adam 10 senedir premier ligde oynuyor ve en düşük maç sayısı 28lerde..genelde 11 çıkıyor ve yedek olsa dahi ilk kozlardan biri olarak oyuna giriyor..skor katkısıda iyi baya..sağ iç sol iç orta sahanın her yerinde oynar.alper ve ikisini alırsak gerçekten mükemmel olur.. yedekte yekta emre olacağına alper leon olsun muazzam olur

fatih terim'in onayını alırsa galatasaray'ın yeni stoperi. anlaşma sağlandı kendisiyle. içerden bilgidir.

edit: şampiyonlar liginde oynayamayacak olması en büyük engel transferde.

21.01.2013 23:24 ~ 23:27 aliken

bence aldık chedjouyu.devre arasında almama sebebimiz CL de oynamayacak olması.

gerçekten akıllı bir hamle olmuş olur. adam 10 senedir premier ligde oynuyor ve en düşük maç sayısı 28lerde..genelde 11 çıkıyor ve yedek olsa dahi ilk kozlardan biri olarak oyuna giriyor..skor katkısıda iyi baya..sağ iç sol iç orta sahanın her yerinde oynar.alper ve ikisini alırsak gerçekten mükemmel olur.. yedekte yekta emre olacağına alper leon olsun muazzam olur

Aynen 32 oluyor bonservisi de düşüktür.İngiltere milli takımında rotasyonda şans buluyor.İyi yapmış oluruz alırsak eğer.Premier Lig'de takımı Everton genelde 6. 7. oluyor.İyi bir takımdan,çok iyi bir ligden bizim lige gelirse fark yaratır.Nasıl basının da bizim de gözümüzden kaçtı anlamadım adam Kıbrıs Türküymüş.

bu arada oktay pazar günü olan programda ''chedjou bitmiş'' demiş

:sad007:

Senelerdir bas bas bagiriyoruz zaten transferleri önceden halledin diye. Dogrusu budur. Profesyonellik budur.

Ama bunda da TD ve yönetim istikrari önemli iste. Türkiye´de 2 seneyi dolduran TD yok denecek kadar az.

Alper ve Chedjou transferlerinde sona yaklasmisiz demek ki. Hayirlisi olsun. Basarili olurlar insallah.

Ama 1 tane de bomba bekler bu taraftar acikcasi :) Arda mi olur, Robben mi olur, Di Maria mi olur bilmem, ama bekleriz :)

Valla Robben olmazsa benim icin Gervinho bile bomba olur (cok kücümseniyor bu adam, ucurur bize adeta ucurur), tek sIkIntI, takim da baya afrikali olur.

Spor Bakanı, Federasyon Başkanı ve 3 büyüklerin Başkanları birlikte yemek yiyeceklermiş. Bizim Başkan ve Aziz Yıldırım bastırsalar şu yabancı sınırı konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt