Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

chedjuyu almasak bari bize daha kaliteli defansı toplayacak stoper lazım

Falcao kesin gider. Ben Rooney hamlesi de bekliyorum Monaco'dan.

ha o mümkün:) bende dediyse böyle bişe oha dicektim. beklenir o sıkıntılı adamdan. bu arada adettendir Nani mi Robben mi:)

Robben ama yaş farkı var...Ayrıca Nani Türkiye'de silik kalır diye düşünüyorum.

[h=5]Juventus takımı gençleştirmeye devam ediyor. Sıradaki hedefi Hajduk Split'in 19 yaşındaki ön liberosu Antonio Milic. Oyuncunun değeri 750 bin euro.[/h]

[video=youtube;_q67xkjlNDA]https://www.youtube.com/watch?v=_q67xkjlNDA[/video]

Bu bizim bildiğimiz Manchester'daki Nani, di mi?

Evet çok yetenekli harika bir oyuncu...Ama Elano ve Misimovic'ten sonra korkuyorum...Tabi birde Quaresma gibi ligi süpürme ihtimalide var...

Veysel Sarı düşünülebilir aslında . Rotasyon açısından...2.5 M'e bağlarız.

şikeci başkandan mamalanmış bir başka futbolcu.demeçlerinden ve dün ki maçta neconun verilmeyen golüne 'sağlık olsun'gibisinden söylenmiştir.bizim futbolcumuz olamaz :b5:

Evet çok yetenekli harika bir oyuncu...Ama Elano ve Misimovic'ten sonra korkuyorum...Tabi birde Quaresma gibi ligi süpürme ihtimalide var...

sakatlık problemi yoksa her takımda oynar bana göre Nani.

Elano ve Misi'den sonra her transfere çekinerek yaklaşabiliriz sonuçta ama o dönemki şartlarla şimdiki bir değil.

teknik heyet ve kadro yapısına bakarsak Nani bu takımda uçar, tabi gelmesi çok zor o ayrı konu...

Alper,Gökhan İnler, sağ bek için Bursadan Şener, stoper içinde Aykut Demir miydi bunlar iyimidir. En iyi yerliler bunlar mı ?

Sol bek için yok ama olsa kim olur. Eğer biz bunları alırsak yabancı kontenjanı serbest olur gibi geliyor.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten29 sn

SON DAKİKA: Alper Potuk için E.Şehir 7 milyon €+Elmander'i istedi.. G.Saray 4.5+Culio+Yiğit'i önerdi.. Aradaki fark az buz değil..

Alper,Gökhan İnler, sağ bek için Bursadan Şener, stoper içinde Aykut Demir miydi bunlar iyimidir. En iyi yerliler bunlar mı ?

Sol bek için yok ama olsa kim olur. Eğer biz bunları alırsak yabancı kontenjanı serbest olur gibi geliyor.

Bence de. Yerlilere gidip bi dunya para bastıracagız sonra fb federasyona baskı yapıp 6+0+2 den vazgeçirtecek. Gidip 7m euroya Alperi alacaz adamlar daha ucuza daha iyi yabancı alacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt