Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

nani yıllık 2.9 alıyo diyolar manchesterdan..onun çoğu vergiye gider zaten.gelsin bize paradan çok ne var:D

:lol: yeri degil belki ama muthis olmus...

461543.gif

semih kaciyor . aykut tutmaya calisiyor gibi bir sey olmus isde :D

nan i:D aga nerden çıktı ya uyu uyuyabilirsen

Baskan ve Terim'in hedefi ciddi anlamda CL sampiyonlugu. Ben sasirmiyorum. Inaniyorum

yabanci sinirini kaldira bilirse bizimkiler bu kadro mesela Cl ini ala bilir seviyesinde.

708535_Galatasaray_SK.jpg

Nani vs Muslera

[video=youtube;bFmTs4puoSc]https://www.youtube.com/watch?v=bFmTs4puoSc[/video]

Nani vs Volkan

[video=youtube;qSNWrZvrq1w]https://www.youtube.com/watch?v=qSNWrZvrq1w[/video]

Hayliri Olsun! :cool:

Her seferinde Carlinhos yazmaktan bıkmadınız mı?

Biri de tutsun şuraya Aly Cissokho yazsın bi gün :(

vallah ben hocaninin kendi agzidan cikan isimleri yaziyorum genelikle :D Nani burda sadece daha cok taze oldugundan bu biraz devre disi kaliyor ama ona yakin belkide tah kendisi gibi bir oyuncu bekliyorum ileri icin. hoca ileri icin oyuncu alacagiz dedi bu aksam nede olsa. cissokho ama sen ondan ve sayre taraftar istegi sadece malesef. saymiyorum :D

vallah ben hocaninin kendi agzidan cikan isimleri yaziyorum genelikle :D Nani burda sadece daha cok taze oldugundan bu biraz devre disi kaliyor ama ona yakin belkide tah kendisi gibi bir oyuncu bekliyorum ileri icin. hoca ileri icin oyuncu alacagiz dedi bu aksam nede olsa. cissokho ama sen ondan ve sayre taraftar istegi sadece malesef. saymiyorum :D

carlinhos 1 kere istendi ve bitti arkadaşlar. yazmayın her seferinde şu adamın adını. Klas sol bekler yakıştırın artık takımımıza :yenieek:

carlinhos 1 kere istendi ve bitti arkadaşlar. yazmayın her seferinde şu adamın adını. Klas sol bekler yakıştırın artık takımımıza :yenieek:

sene sonunda yine temas kuracagiz demisdi aysal baskan ama :D

Carlinhos u hic izledin mi ?! ben bir cok kez izledim ve bence dünyanin en iyi sol beklerinden birisi su an.

naniye 15 milyon avro verilir.

robbene verilmez bencede. gitt 3 yas daha kücük olan Naniyi alacaksin cididen. 26 yasinda nani daha. minumum 4-5 sene üst seviye perfomans verir bize. Robben icin ama süre olarak ayni seyi söylemek güc.

sene sonunda yine temas kuracagiz demisdi aysal baskan ama :D

Carlinhos u hic izledin mi ?! ben bir cok kez izledim ve bence dünyanin en iyi sol beklerinden birisi su an.

Açık konuşmak gerekirse hiç izlemedim ama ne kadar iyi olabilir diye sormuyor da değilim:yenieek:

Açık konuşmak gerekirse hiç izlemedim ama ne kadar iyi olabilir diye sormuyor da değilim:yenieek:

Brezilya Milli takima kadar cikmis en azindan. gecen sene sampion oldu brezilyada fluminense ile. clychi yi biliyorsan ona cok benziyor özelikleri aslinda. clychi ama onun kadar hucumda etkili degil. vallah sec deseler clychimi yoksa carlinhos mu diye carlinhos sonra clychi söylerim acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt