Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
niye yuh
dünyada öyle cok üst düzey sol bekler yok ki
carlinhosda gayet class sol bek
yuh....![]()
niye yuh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuh....![]()
yabancı sınırlamasına laf ediyoruz ama kalkması ligde kötü olur ligin en iyi yerlileri bizde bu yerlilerle rahat 2 sene daha şampiyon oluruz kalksa fener hemen açıkları yabancıyla kapatacak yarışa girecek
niye yuhdünyada öyle cok üst düzey sol bekler yok ki
carlinhosda gayet class sol bek
Nani cidden imkansız
O kadar klas ki, 82 yıldır biri keşfedipte brezilya'dan alıp getirmemiş.
iyi de biz naniyi istemedikki gidip.. menajeri veriyo.imkansız değil demekki.
iyide ronaldinho örnegini vere bilirim sana buna karsilikli olarak. ronaldinho ne zaman patlama yapti biliyormusun ?! 24 yasindaydi.
carlinhos ise 2 sene önce patlamasini yaptiki yasida ayni 24 dü o zamanlar. son 2yilda üst seviyede istikrarli cekilde oynuyor adam ki brezilya milli takima kadar secildi ve ilk11 de cikmis birisi.
sene sonunda yine temas kuracagiz demisdi aysal baskan ama![]()
Carlinhos u hic izledin mi ?! ben bir cok kez izledim ve bence dünyanin en iyi sol beklerinden birisi su an.
Hocam karlinyos'un menejeri gibi konuşma allasen. Adam topu topu 1-2 maça çıkmış onuda denemek için çıkartmışlar kalkıpta carlos'tan bahsediyormuşsun gibi yazıyorsun.![]()
sonunda carlinhos u izleyen bir vatandaş bulabildik. hocam kafa mı yapıyorsun cidden iyi mi bu adam ?
Carlinhosun savunmasi zayif, fakat savunmasini da gelistirirse, fark yaratan bir bek olur. Adriano Barcayla sözlesme yenileyecek, Glichy zor bir transfer. Monaco ve PSG projeleri var. Bu yüzden Carlinhos gelirse sevinirim.
Yabanci sinirlamasi Naninin önünde engel. Bana kalsa Robbeni tercih ederim. Nani ideal kenar forvet degil, Naniyle 4-2-3-1 oynayamazsiniz. Diğer kanatta, El Shaarwy gibi bitirici birisi gerekir.
Brezilyadaki futbol ekonomisi eskisi gibi degil, eskiden oyuncu almak kolaydi, fakat artik futbol ekonomileri güclü ve takimlar en yüksek seviyede rekabet etmek istiyorlar. Oyuncularini birakmak istemiyorlar ve cok yüksek fiyatlar istiyorlar.