Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Nani hic mantikli degil bence ve imkansiz. Ama gelirse ilk defa bir transfer icin aglarim, gercekten aglarim. Cok heyecanlandirdi gece gece.

En begendigim futbolcularin basinda gelir kendisi, like Ronaldo :yenieek:

Ah keske, ama bosuna beklentiye girmeyelim.

imkansiz yokdur zor vardir Galatasarayda. zoruda kolaya cevirmesi icinde Aysal ve yöneticiler var :D

ama bende inanmiyorum gelecegene naninin. cok zor transfer. para icin desen paris havada kapar herhalde onu.

Carlinhos'u bos verin artik.

Üst düzey lig de oynamis tecrübeli iyi bi sol bek alalim iste.

Herif gelmek istemiyor, brezilya'daki hayatinda memnum.

o zaman clychi olsun :D baskada hocanin istedigi tarzda sol bek aklima gelmiyor su an.

nani gelse koy onu sag celite. eboueyede söyle sen fazla cikma bakayim hal olur o zaman o sorun defansiv anlaminda :)

Muslera

Eboue Semih Vermaelen Adriano

Melo Selcuk

Nani Sneijder Arda

Drogba

ahh yabanci kontenjani olmasaydi... :sad007:

Bu Haluk YÜREKLİ kimdir, güvenilir mi?

nani nin bonservisi ne kadar olur

Iste Nani gibi adam gelirse gercekten dünya kulübü olma yolunda dev bir adim atmis oluruz Sneijder, Drogba ve CL Ceyrek final sonrasi. :yenieek:

Yahu gece gece acayip heyecan basti, Nani ya Nani :o

Simdi Hangover izleyecektim, araya Nani girdi.

Portekiz gelmesin. Quaresma geldi de noldu.

Vay be eski yonetimler doneminde beklerdik "Transfer Nobeti" nde ve gele gele Inamoto, M.Sarp, muzmin sakat Linderoth falan gelirdi artik umutluyuz baba transferler yapilacagindan.

Nani'ye rahat 15 isterler, yani 15 belkide az bile. Bu yüzden de inanmiyorum + Nani ingiltereden Türkiye'ye gelmez + baska kulüpler de ister.

nani nin bonservisi ne kadar olur

Transfermarkt'a göre: 27.000.000 €

Tecrübe'ye dayanarak realist olarak bu is: 10-12 Milyona biter bence.

Son Yili.

Cogunlukla yedek cikiyor. "Dokunulmaz" degil

Güzel para teklif edebiliriz

Nani'ye rahat 15 isterler, yani 15 belkide az bile. Bu yüzden de inanmiyorum + Nani ingiltereden Türkiye'ye gelmez + baska kulüpler de ister.

o olay bitti artık.Bize gelir eğer maddi olarak olayı çözersek.adam kadroya bakacak.kadroda full yıldız

Vay be eski yonetimler doneminde beklerdik "Transfer Nobeti" nde ve gele gele Inamoto, M.Sarp, muzmin sakat Linderoth falan gelirdi artik umutluyuz baba transferler yapilacagindan.

Linderoth gelmeden önce "Buz adam" lakapiydi...hic sakatlanmiyormus...

bize geldi "Fizyo Linderoth" oldu :D

o olay bitti artık.Bize gelir eğer maddi olarak olayı çözersek.adam kadroya bakacak.kadroda full yıldız

Nerde full yildiz sende cosma hemen.

Benim demek istedigim, lig farki var ve bir cok kulüp ister Nani'yi. Nani henüz 26 yasinda, 27 olacak.

Benim demek istedigim, lig farki var ve bir cok kulüp ister Nani'yi. Nani henüz 26 yasinda, 27 olacak.

Bu adam "capverde" Portekizi.

Türkiyenin havasina, denizine, yemegine asik olur gelir :asd:

GS'in havasi+Stat+Terim+Drogba&Sneijder+Lig den ziyade Ülkenin faydalari+ CA$H+yeni heyecan = olabilir.

ister tabi de kadromuzda artık çok öenml isimler var olacak daha da.nani olursa cidden lig oynanmasın ama:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt