Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Şunu merak ediyorum.Millet tutturmuş Robben,Nani,Gervinho vs vs ama bizim ihtiyacımız bile yok.Var belki ama öncelik o değil.

Şimdi ben Robben veya diğer yıldız kanat forvete vereceğimiz parayı yıldız stopere vermeyi tercih ederim.Vermalen olur Vidic olur bu liste uzar gider.Ayrıca solbeke de adam lazım bir diğer öncelikte bu.Yıldız bek almalıyız tıpkı Eboue gibi en az onun kadar tecrübeli ve kaliteli olmalı öyle ne olduğu belirsiz Carlinhos'a falan para harcanmamalı.

Sonra kanat lazımsa varsa bütçen yine al Robben'i veya diğerlerini ama önce bize yıldız bek ve stoper al!

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Şunu merak ediyorum.Millet tutturmuş Robben,Nani,Gervinho vs vs ama bizim ihtiyacımız bile yok.Var belki ama öncelik o değil.

Şimdi ben Robben veya diğer yıldız kanat forvete vereceğimiz parayı yıldız stopere vermeyi tercih ederim.Vermalen olur Vidic olur bu liste uzar gider.Ayrıca solbeke de adam lazım bir diğer öncelikte bu.Yıldız bek almalıyız tıpkı Eboue gibi en az onun kadar tecrübeli ve kaliteli olmalı öyle ne olduğu belirsiz Carlinhos'a falan para harcanmamalı.

Sonra kanat lazımsa varsa bütçen yine al Robben'i veya diğerlerini ama önce bize yıldız bek ve stoper al!

Robben gelirse ilk olarak sevinen kişiler arasinda olacaksin :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

stoper ve solbek zaten alıncak.daha dün fatih hoca dedi ya.zaten aksi bi halde ilk o haşlar yönetimi.e melo da kalacak,alper gelecek.niye istemeyek kanat:D

Payet cöp degilde, daha iyisini isterim acikcasi. Söyle Nani, olmadi Bernard.

Payet zaten yeni parlayan bir isim degil, Saint-Etienne de de iyi oynuyordu, takimin tek iyisiydi belkide, bu yüzden kapali kutu olarakta görmüyorum.

Ama daha iyisini isterim dedigim gibi.

Katılıyorum ek olarak şuan elimizde Burak ve Drogba gibi iki tane üst düzey forvet var. Burak çok formda , Drogba ise yaz kampı ile müthiş bir form grafiği çizecek kanısındayım , Sneijder'i de kesemeyiz , ayrıca hem yıldız sol bek , yıldız stoper hem de yıldız kanat , yıldız forvet , yıldız ofans oyuncusu alacak gücümüzün olduğunu sanmıyorum ben o yüzden 4-3-1-2 sisteminden yanayım ha ne olur önümüzde ki sezonda ; Şampiyonlar Ligi'nde en az çeyrek final görürsün , ligi yine şampiyon bitirirsin , Drogba jübilesini yapar , sonra Arda ve bir üst düzey yabancı kanat daha alıp 4-2-3-1'e dönersin :) Ama şuan zamanı olduğunu düşünmüyorum gelecek sezon İnşallah bu oyuncularla bu kadroyla oynarız , gelecek sezon için hayalimde ki kadro ;

belhanda şikeci,payetden daha iyisi lazım...

o zaman liste

robben

nani

wijnaldum

kevin de bryune

bildiğiniz çok iyi genç kanat varsa ekleyin.:D

var mı patırtı kütürtü.

birdaha söylüyorum sezonun flas gelismesi ebounin gidisi olacak

hamit sag beke gececek onun önünede yildiz bir kanat oyuncusu gelecek

nacer chadli 15 gol 11 asistle oynamış bu sezon.robben ya da nani olmazsa alır onu valla fatih hoca.daha geçen kış alacaktık:D

Robben gelirse ilk olarak sevinen kişiler arasinda olacaksin :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bu yazdıklarımdan Robben gelince sevinmeyeceğimi nerden çıkardın?

stoper ve solbek zaten alıncak.daha dün fatih hoca dedi ya.zaten aksi bi halde ilk o haşlar yönetimi.e melo da kalacak,alper gelecek.niye istemeyek kanat:D

Yav kanat iste birader isteme diyen mi var.Okuduğu anla bir kere ne demişim yıldız stoperini bekini al sonra istersen paran varsa Robbenide al.

Benim demek istediğim eğer bir yerde yabancı hakkı kullanıyorsak o mevkisinin en iyileri arasında olmalı.

Şimdi kalecimiz çok iyi, sağbek iyi,önlibero çok iyi,10 numara pozisyonu çok iyi,forvet çok iyi yabancılardan oluşuyor.

Sen solbeke Carlinhos'u falan alacaksan alma Riera'da en az onun kadar oynar.Defansa o kamerunluyu alcaksan alma zaten Dany onun kadar oynar.

Şimdi sen hem stopere hem solbeke yıldız aldıktan sonra Robbene paran yeteceğinimi sanıyorsun.İşte bu yüzden bu adamlar yerine dafansa yıldız adam almalıyız.Gol sorunu çekmiyoruz çok şükür ama çabuk gol yeme sorunu yaşıyoruz.

Bizdede garip bir durum var defans oyuncusuna 10 milyon euro üzeri versek herkes burda eleştirir ama ileri uca bir adam alsan herkes uçar..

cheick tiote hakkında ne dersiniz beyler. melo alınmazsa yerini rahat doldurur diyorum sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt