Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

AMRABAT 8.5 MİLYON EDİYORSA

Bu arada Eskişehirspor, Alper'in Galatasaray'a transferinde Amrabat'ı hedef aldı. eskişehirspor cephesi, "Galatasaray, Amrabat'a 8.5 milyon euro verdiyse Alper'e daha yüksek bir bonservis bedeli vermesi gerekiyor" düşüncesinde.

Bu arada Eskişehirspor, Alper'in Galatasaray'a transferinde Amrabat'ı hedef aldı. eskişehirspor cephesi, "Galatasaray, Amrabat'a 8.5 milyon euro verdiyse Alper'e daha yüksek bir bonservis bedeli vermesi gerekiyor" düşüncesinde.

Eger böyle birsey varsa cok sacma. Bu nasil mantik böyle? Off nasil bir lig ya bu..

bu forumda salomon kalouya leş topçu diyenler vardi birde. 13 gol 5 asist yapmiş 26 maçta adam:o

Chelsea's John Terry becomes target of Turkish champions Galatasaray | Football | The Guardian

John-Terry-has-found-hims-008.jpg

ahahah kafaya bak

açın abi arşivden geçen yıl amrabatın fb gs bjk maçlarını nasıl oynadığını defansları dağıttığını izleyin, alper ne yapmış bütün sezon sırf türk pasaportu var diye 10m isteniyor bu adama

5milyondan 1 kuruş fazla verirlerse bu çocuğa yazıklar olsun yönetime, umarım amrabat konusunda yapılan hataya düşmezler tekrar. yok maaşını düşürdükte bonservisini çıkardık palavrasınıda geçsinler, 1 kere yer onu taraftar

Masa başi haberi..

Reus röpörtajida vardi..

harfi harfine ayni sözler güya..

- Teşekkürler. O halde Öncelikle Türkiye’den başlayalım. Türk futbolunu takip ediyor musun?

Tabii ki, Türk futbolunu takip diyorum. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük takımlar. Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nden tanıyorum. Ancak son birkaç ayda Şampiyonlar Ligi’ndeki yoğunluğumuzdan dolayı Türkiye’yi takip edemedim.

Her transfer kiyaslama yapacaksak kapatlim bu ligi.

Eskisehir Alper'i gecen sezon Fener'e kaca verdi? orda hic dediler mi "Topuz 9 ediyorsa"..

Deseler bile sacma.. Tabi verende suc.

eskişehir her sene güzel bonservisle oyuncu satan bir klüp değil.21 yaşında milli takım oyuncusu var ellerinde ve 23 yaşında yabancıya verilen para ortada.kendi açılarından haklılar

6,5 artı futbolcu vereceğimiz yazıyordu yine aşağı yukarı 10'a gelecek. Eses , bizim çöp adamlardan birini istemeyecek heralde.

eskişehir her sene güzel bonservisle oyuncu satan bir klüp değil.21 yaşında milli takım oyuncusu var ellerinde ve 23 yaşında yabancıya verilen para ortada.kendi açılarından haklılar

Ben Alper 8 etmez demiyorum ki dostum. Bu kiyaslama düsüncesi yanlis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt