Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bu takıma Drogbabayı alandan Allah razı olsun .Hacca gitse bu kadar sevap işlemezdi

Mac topici acin ya ..yazacak seyler var

Transfer sol beke ve sağ açığa çok hızlı bir adam, bir de Burak'ı satıp son vuruşu iyi bir forvet o kadar. Ha bir de unutmadan üç tane sağlam yedek.

1 maça göre sistem değişmez bu maçı oyuncular takmadı şu anda maçın heyecanıyla sistem değiştirmenin anlamı yok :yenieek:

ya ben hasta Galatasarayli olarak takmadim okadar bu maca . oyunculara ne demek lazim :D Sampion olmusuz yahu. sampion olarak oraya gitmisiz. yemisim bu maci cididen. fark yeseydik ama bende söverdim belki yalan yok :D bizim ölü halimizi zar zor yendiler bide sampion olmuslar gibi sokaklara döküldü herifler. asil rezilik budur yahu

Tek maçla bütün takımı göndermişiz yine. :)

bide cikislar face'de "reziler, utanmaslar " fln yaziyorlar...

kendileri cok seyde.... neyse

maç konusu nerde güneyt bekle geliyom güneyyt satılmış adam

Muslera

Eboue Semih TRANSFER TRANSFER

Melo/ALPER Selcuk

ROBBEN Sneijder ARDA

Burak/Drogba

Başkan gerekeni yapar ben inanıyorum...

evet. hamitin yerine alper. forvet arkasi sneijder. ama en önemlisi maca konsatre olmamiz gerekir.

Ya sıfıra inemiyoruz adamlar 2 önlibero koymuş sneıjder nasıl pas atacak .Bizi savunmak cok kolay koy 3 önlibero drogbayı marke et bitti.Gormediniz mi habire top şişiriyoruz.Bu iş Alperi kanat oynatmakla olcak iş değil

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Kanat alalim defansi da gectim

bide cikislar face'de "reziler, utanmaslar " fln yaziyorlar...

kendileri cok seyde.... neyse

niye ?! Galatasaray ve fener arasindan en büyük fark bence biz cididen kupa yani sampion olunca seviniriz cidi anlamda. bunlar ise bizi yenince sampionlar gibi sevinirler. tamam bizde seviniyoruz bunlari yenince ama bukadar da degil. ya bide rakibim benim sahama sampion olarak gelecek. beni takmayacak ve gösteri olarak bide üstüne sampionlugu kutlacak sahinin ortasinda

Bu maçta adam akıllı kanat oyuncumuz olsaydı bu futbolla bile yenerdik

ya ben hasta Galatasarayli olarak takmadim okadar bu maca . oyunculara ne demek lazim :D Sampion olmusuz yahu. sampion olarak oraya gitmisiz. yemisim bu maci cididen. fark yeseydik ama bende söverdim belki yalan yok :D bizim ölü halimizi zar zor yendiler bide sampion olmuslar gibi sokaklara döküldü herifler. asil rezilik budur yahu

Abi adamlar hakem sayesinde yendi başka da bir şey demiyorum bak bizim takım hiç takmadı o kesin ama 2 golde faul ve emre hakemin gözünün önünde ana bacı sövdü kırmızı vermiyor emreyi sakinleştirmeye çalışıyor canerin meloya vurduğu kasten tekmeye sarı verdi küfür yedi benden .

Ayrıca yönetim bundan ders alsın sezon ortası şampiyonluk kutladılar takımın bu maçtaki ruhsuzluğunun sebebi yönetim başka açıklaması yok bundan ders alıp önümüzde ki senelerde ciddiyeti elden bıraktırmamalılar.

Ayrıca şu anda bizim civarda havai fişek patlatan fenerliler çok hoşsunuz :D ailecek gülüyoruz.

Ya sıfıra inemiyoruz adamlar 2 önlibero koymuş sneıjder nasıl pas atacak .Bizi savunmak cok kolay koy 3 önlibero drogbayı marke et bitti.Gormediniz mi habire top şişiriyoruz.Bu iş Alperi kanat oynatmakla olcak iş değil

bu takim tek pasla cok is yapa biliyor. bir cok macda kanatsiz ezdik takimlari oyun olarakda ama zor system. böyle bugün tatile cikmis cekilde bu systemi oynamak mümkün degil

Abi adamlar hakem sayesinde yendi başka da bir şey demiyorum bak bizim takım hiç takmadı o kesin ama 2 golde faul ve emre hakemin gözünün önünde ana bacı sövdü kırmızı vermiyor emreyi sakinleştirmeye çalışıyor canerin meloya vurduğu kasten tekmeye sarı verdi küfür yedi benden .

Ayrıca yönetim bundan ders alsın sezon ortası şampiyonluk kutladılar takımın bu maçtaki ruhsuzluğunun sebebi yönetim başka açıklaması yok bundan ders alıp önümüzde ki senelerde ciddiyeti elden bıraktırmamalılar.

Ayrıca şu anda bizim civarda havai fişek patlatan fenerliler çok hoşsunuz :D ailecek gülüyoruz.

bos ver sevinsinler . sampionu yendiler nede olsa :asd: biz kupamiz ise sevinmeye devam edelim .

niye ?! Galatasaray ve fener arasindan en büyük fark bence biz cididen kupa yani sampion olunca seviniriz cidi anlamda. bunlar ise bizi yenince sampionlar gibi sevinirler. tamam bizde seviniyoruz bunlari yenince ama bukadar da degil. ya bide rakibim benim sahama sampion olarak gelecek. beni takmayacak ve gösteri olarak bide üstüne sampionlugu kutlacak sahinin ortasinda

adam cikmis.

teknik heyet provoke etmis, ediyormus.

fln...

sanki fener cok namuzli, sucus... adamlara bak.

iykin sevinmisler bizimkiler... cok koymus bu fenerlilere, bunu anladim.

bu takim tek pasla cok is yapa biliyor. bir cok macda kanatsiz ezdik takimlari oyun olarakda ama zor system. böyle bugün tatile cikmis cekilde bu systemi oynamak mümkün degil

Ya Miy macı ordu macı gencler macında da mı rehavete girdik.Pas yapamıyoruz kanat olmadıgı için oyun rakip saha da sıkışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt