Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Yav Robben ve Nani yazanlar var siz ciddi misiniz bu konuda yapmayın etmeyin ayaklarınız az yere bassın..

Yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılıp çeyrek final oynadıktan sonra önümüzde sezon için en az yarı final hedefi koyanlar varken Nani ve Robben isteği normal kalıyor. :D

Sanırım bu konularda en kolay gaza gelen taraftar topluluğuyuz Galatasaraylılar olarak. :)

Stoper , sol bek , Melo/libero ve kanattaki sorunlar bitti de sıra forvete mi geldi :SS::SS::SS:

Forvete takviye olarak ya Umut'un bonservisi alınır yada başka bir yerli.

Yabancı forvete ihtiyacımız yok.

Muslera'ya yedek 2. bir yabancı kaleci almak gibi bir şey olur bu.

Burak ve Yaşlı Drogba dışında güzel bir forvetimiz yok. Umut ve Elmander ikinci yarı hiç yoktu. Bakalım hangimizin tespiti doğru. Bu takıma bir yabancı forvet alınacak.:yenieek:

Yabancı sınırı 7+2 veya 8+2 olsa da kanat alsak şu takıma.:sad007:

Alper Potuk + Melo'yu bitirdigini acikla bu hafta bak bakalim nasil kuş katliami başliyor tekrardan.. Adamlarin tek hedefi bizi yenmekten ibaret..

Melo gelmediği sürece bir anlamı yok benim için diğer transferlerin..

Alperi Alip, Melo'yu almazsan zaten zayiflamis olursun orta sahada..

Melo alinmali..

Alper'de Hamit'in yerine alinmali..

bu kadar agir bi topcu yok yani ben hayatimda gormedim..

Mustafa Sarp bile Hamitten daha hizli topcu.. kendi ekseninde daha hizli donuyor vs..

bunu diyecegime beklemiyordum ama Mustafa Sarpin ilk sezon verdigi katki, Hamitin bize verdigi katkidan daha çok.. yazik.. ama gel gor ki bu adam 40 maç oynadi..

Hamit'e laf etmeyenler Melo gitsin diyor.. saka gibi..

dün takım bu kadar maçı istemedi herkezi yolladınız vallaha maçtan önce kamp yapılmadı herkez ligi kafasında bitirmiş puan maçı olsaydı 3 tane sallardık bunlara ne bu kadar kasıyorsunuz anlamak güç

dün takım bu kadar maçı istemedi herkezi yolladınız vallaha maçtan önce kamp yapılmadı herkez ligi kafasında bitirmiş puan maçı olsaydı 3 tane sallardık bunlara ne bu kadar kasıyorsunuz anlamak güç

Vallaha billaha yahu, adamlar Reina'dan cikmadi ben bile sallamadim maci vallaha.. Bizim kuzenle gule oynaya maç seyrettim.. 90 dakika sadece Emre ve Volkana çok pis saydirdim o kadar..

Onun disinda benim için fazla onemi olmayan bi macti.. Futbolculardada bu gözle goruluyordu..

Neoldu yenildik? Sampiyonlugumuzmu eksildi.. Puan farki 7e indi diyecegim Sampiyonuz aga..

Adamlar bizi yenmisimis.. Bizde onlari 2-1 yendik hemde herseyin ortada oldugu, herkezin konsantre oldugu bi ortamda..

Dun bizim için sampiyonluk maçi olsaydi su maç orda en az berabere kalirdik o kadar net soyluyorum..

Vallaha billaha yahu, adamlar Reina'dan cikmadi ben bile sallamadim maci vallaha.. Bizim kuzenle gule oynaya maç seyrettim.. 90 dakika sadece Emre ve Volkana çok pis saydirdim o kadar..

Onun disinda benim için fazla onemi olmayan bi macti.. Futbolculardada bu gözle goruluyordu..

Neoldu yenildik? Sampiyonlugumuzmu eksildi.. Puan farki 7e indi diyecegim Sampiyonuz aga..

Adamlar bizi yenmisimis.. Bizde onlari 2-1 yendik hemde herseyin ortada oldugu, herkezin konsantre oldugu bi ortamda..

Dun bizim için sampiyonluk maçi olsaydi su maç orda en az berabere kalirdik o kadar net soyluyorum..

+1

sonucu hiç umrumda olmayan bir maçtı ilk kez bu kadar rahat bir lig maçı izledim anadolu takımlarıyla oynanan maçlarda bile bu kadar rahat değildim , haklarıdır aslanlarımızın istediği kutlamaları yapsınlar

Maç sonu fenerliler sevinirken cok güldüm :D

seneye hamit ilk 11 oyuncusu olmasın ve melo alınsın başka da birşey istemiyorum.

defansa,sol beke ve orta sahanın sağına takviyeler şart,gün gibi ortada eksikler isim önemli değil doğru adamlar alınması önemli.....

------------------------Muslera----------------------

Hamit---------Semih----------Terry------Adriano

-----------------------Melo---------------------------

------------Sneijder------------Selcuk-----------------

Nani--------------------------------------------Arda

----------------------Burak---------------------------

nani 14 milyon

Arda 10 milyon

Adriano 8 milyon

Toplam: 32 milyon

nani 14 milyon

Arda 10 milyon

Adriano 8 milyon

Melo-Terry- Adriano'yu çikolata ile mi ikna edeceksin?

nani 14 milyon

Arda 10 milyon

Adriano 8 milyon

yıllık ücretler

arda : 3 milyon x 4 = 12 milyon

nani : 3,5 milyon x 3 = 10.5 milyon

adriano :2,5 milyon x 3 = 7.5 milyon

Bonservis: 32 milyon yıllık ücret: 30 milyon

yillik ücretler cok olabilir ama yine Sampiyon olmak istersen ve hedefin Sampiyonlar Ligi yari final ise böyle ücretler standartdir

satılacaklar: eboue, hamit,elmander,riera,aydın,amrabat

alınacaklar: solbek,sağbek,stoper,kanatlar, melo ve alper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt