Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Arkadaşlar dünkü maç için eleştirenler bence haklı çünkü bu maçı gelecek sezonu düşünmek için bir hazırlık maçı havasında oynadık ve her zaman ki gibi kapalı savunma karşısında zorlandık son 4-5 deplasmanımızda iyi oynayarak rahatça 3 puan alamadık zaten ki Kasımpaşa,Eskişehir ve Antep deplasmanlarında inanılmaz kötü oynadık.Tek forvetli sisteme mi geçeriz ne yaparız bilmiyorum ama kesinlikle kapalı savunmayı açacak çilingir bir oyun planı bulmalıyız.Bu maç bunu göstermek için güzel bir hazırlık maçı oldu bence.

Harekete gecilsin yavas yavas. Kaliteyi daha da arttiracak yildiz oyuncularla takviye etmeliyiz takimi.

Alindiginda "faydali olabilir" diyecegimiz degil de, "garanti ucurur" diyecegimiz oyuncular alinmali.

2 oyuncu alin gerekirse ama top class oyuncu alin. Bunu bekliyoruz.

Harekete gecilsin yavas yavas. Kaliteyi daha da arttiracak yildiz oyuncularla takviye etmeliyiz takimi.

Alindiginda "faydali olabilir" diyecegimiz degil de, "garanti ucurur" diyecegimiz oyuncular alinmali.

2 oyuncu alin gerekirse ama top class oyuncu alin. Bunu bekliyoruz.

Sneijder-Drogba-Eboue-Muslera-Dany-yeni solbek 6 yabancı hakkımız seneye böyle olur bence.

Dany´nin bu 6 oyuncu icinde olacagini hic düsünmüyorum. O zaman hic transfer yapmasinlar madem Dany´den o kadar memnunlar.

Serdar Taşçı/ömer toprak tan biri alınırsa anca Dany kesilebilir. Bir yabancı kontenjanı anca öyle açılır yada Hamit in yerine Gökhan inler gelirse.:yenieek:

iki tane akıcı kanat oyuncularına ihtiyacımız var

Stoper konusunda bana kalırsa Danynin yanına pozisyon bilgisi üst düzey olan türk stoper almalıyız.Çünkü Dany ''savaşçı stoper'' tarzında dünya çapında bir stoper.

Ömer toprak çok konuşuluyo ama ben milli takım maçlarında fazla beğenmedim.Arkaya adam kaçıran ağır bir stoper.Serdar taşçı düşünülebilir.

Stoperlerimiz hava toplarında çok etkisiz ve bir türlü birbiriyle uyumlu bir ikili yakalayamıyoruz. Semih de Dany de kötü oyuncular değil ama pek düşünerek hamle yapmıyorlar. Bu da çok kez sorun oldu. Buraya transfer gelecek büyük ihtimalle.

Savunmada bir diğer kanayan yara da beklerimiz. Eboue çok tempolu ve formda olduğunda hücuma inanılmaz destek veriyor ama savunmada çok kötü bir sezon geçirdi. Hızlı bir oyuncu olmasına rağmen rakiplerin hızıyla Eboue'yi geçtiğini çok kez gördük. Savunmada böyle olacaksa bir değişim düşünülebilir orada.

Riera zaten yokluktan oynuyor. Yabancı hakkını kullandığımız bir oyuncu çok daha iyi olmalı. Buraya da yüksek ihtimalle transfer gelecektir.

En sorunsuz bölgemiz orta saha ortası gibi duruyor. Melo ve Selçuk bence ligin en iyi ikilisi. Melo'nun alınacağını umuyorum. Ayrıca Alper de gelirse elimiz daha da güçlenir bu bölgede.

Kenar oyuncuları konusunda malesef çok zayıfız. Aydın, Amrabat, Hamit ve Emre'yi kenarlarda kullandık ama hiç birinden verim alamadık. Daha sonra kanat kullanmaktan vazgeçtik ama bu bana çok sağlıklı gelmiyor. En azından B planımız olması için iyi kenar oyuncularına ihtiyaç var.

Şu an oynadığımız 4-3-1-2 ya da gelecekte dönmemizi istediğim 4-2-3-1 gibi düzenler için ofansif orta saha pozisyonunda Sneijder en iyi oyuncularda biri. Yedeği konusunda sıkıntı yaşamıyor değiliz ama inanıyorum ki Emre bu pozisyonda denenirse daha verimli olur. Dolayısıyla burda da iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum.

Forvet hattında Umut'un bonservisi alınacaksa Drogba-Burak-Umut üçlüsü yeterli gibi duruyor. Umut olmayacaksa oraya yerli birini eklemeliyiz.

Ayrıca Drogba'nın gelecek senenin tamamını kaldırmasını beklemek hayalcilik olur. Bence mümkün olduğunca dinlendirerek oynatmalıyız. Ki Burak ile oynadıklarında bu ikilinin arkadan kopuk kaldığını biliyoruz. Bu nedele 4-2-3-1 gibi kanatları daha iyi kullanabileceğimiz, ilerdeki tek forvetin arkaya gelmemesinin büyük sorun olmayacağı ayrıca Sneijder'ın da alışkın olduğu bir düzeni tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.

Ancak en büyük sorun yabancı sınırı olacak malesef. Bu sorunu aşmak adına Arda, Alper, Gökhan İnler, Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı hatta her ne kadar benim için hayal kırıklığı olsa da Gökhan Töre gibi isimler düşünülmeli. Başka bir çare yok gibi. Belli kalitenin üstündeki yerlileri toplamalıyız.

Fazla değişim ahengi bozabilir ve bu da özellikle sezon başında sallantılı dönemler geçirmemize neden olabilir ama bunu bu sene yapmazsak çok canımız yanacak yeni yabancı sınırlamasından ötürü. Çünkü ilerleyen yıllarda daha da düşecek.

Stoper + Solbek şart oğlu şart

Artık bu takımda Sabri, Aydın, Amrabat, Riera'yı görmek istemiyorum.

Dün gece Sneijder hesabından bunu paylaşıp kaldırmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt