Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ömer toprak çok konuşuluyo ama ben milli takım maçlarında fazla beğenmedim.Arkaya adam kaçıran ağır bir stoper.Serdar taşçı düşünülebilir.

serdar taşçı yı izlediniz ve beğendiniz mi? hızlı bir stoper mi

Arkadaşlar bana yüklenmeyin ben sadece gördüğümü paylaştım doğru yanlış bilemem...

Arkadaşlar bana yüklenmeyin ben sadece gördüğümü paylaştım doğru yanlış bilemem...

benim dediğim sana değil yanlış anlama o görseli kim yaptıysa ona :) he sen yaptıysan sana tabi :D ama senin yapmadığına inanmak isterim :ayatollah:

Beyler yabancı oyuncuları Türk yapıp oynatamaz mıyız ? Ujfalusi'yi , Drogba'yı Türk yapsak mesela

kadro derinliğimiz oldukça zayıf ben medyanın aksine kadro derinliği açısından ilk 11 dışının oldukça kalitesiz olduğuna inanıyorum galatasaray gibi bir takım birbirini aratmayacak 2 11 ile çıkabilmeli yedeklerden amrabat ve yekta dışında hamle yapacak oyuncumuz yok ki zaten takımdaki tek kanat oyuncusu amrabat alper gibi 2 3 oyuncuyla kadro zenginleştirilip üst düzey 1 stoper 1 sol bek alınmalı takıma

Dany ile Amrabat 'ı yaparız o zaman 2 yıl sonra :asd:

Renktaş o da pek mümkün değil.Eğer bir oyuncu milli takımında maç yaptıysa 10 sene kalması gerekiyor bildiğim kadarıyla eğer hiç milli takımında oynamadıysa 5 yıl yeterli oluyor.Batalla-Colman gibi oyuncuları almak lazım öyle bir niyet varsa.

Kesinlikle ve kesinlikle sağ bek transferine ihtiyaç duyacağız. Artık Eboue'yi iyi bir fiyata gönderip, kaliteli bir isim mi alırız, yoksa Alpaslan Öztürk'ü alıp oraya monte etmeyemi çalışırız, bilemem. Uzun boylu ve fizikli olması ilk tercihtir.

Mathieu Debuchy

Timothy Chandler

Nathaniel Clyne

Benim 3 adayım.

Arkadaşlar dünkü maç için eleştirenler bence haklı çünkü bu maçı gelecek sezonu düşünmek için bir hazırlık maçı havasında oynadık ve her zaman ki gibi kapalı savunma karşısında zorlandık son 4-5 deplasmanımızda iyi oynayarak rahatça 3 puan alamadık zaten ki Kasımpaşa,Eskişehir ve Antep deplasmanlarında inanılmaz kötü oynadık.Tek forvetli sisteme mi geçeriz ne yaparız bilmiyorum ama kesinlikle kapalı savunmayı açacak çilingir bir oyun planı bulmalıyız.Bu maç bunu göstermek için güzel bir hazırlık maçı oldu bence.

bizim takimda calim ata bilen bir tane oyuncu bile yok malesef. bu kanat oyuncusumu olur yoksa orta alanda bir oyuncumu artik hoca ve yönetim düsünsün. genelikle kanat oyunculari calim atmasini bilen oyunculardir oyun icinde. amrabat aldik calim atsin diye oda yapamiyor malesef. bir tane sadece bu cekilde adam lazim bize. robben mi olur nani mi olur artik bilemecem ama kapali savunmalari acmak istiyorsan böyle bir tane oyuncu sart.

Kesinlikle ve kesinlikle sağ bek transferine ihtiyaç duyacağız. Artık Eboue'yi iyi bir fiyata gönderip, kaliteli bir isim mi alırız, yoksa Alpaslan Öztürk'ü alıp oraya monte etmeyemi çalışırız, bilemem. Uzun boylu ve fizikli olması ilk tercihtir.

Mathieu Debuchy

Timothy Chandler

Nathaniel Clyne

Benim 3 adayım.

Bence Eboue gönderilmez.

Sağ bek alınacaksa yerli alınır.Bursa'dan Şener içinde iyi diyorlar ama izlemedim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt