Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Bu dediğin adamların bonservisleri en az 15m€'dan başlar biz daha o bölgeye o kadar para verip adam alabilecek güçte değiliz bence mali açıdan. :(

Orası da öyle ne yazık ki ama Javi Garcia İngiltere'de çok oynayamıyor,Matuidi bence Melo'dan da yetenekli ama PSG bırakmaz.En iyisi kesici olacaksa yine Melo'yu elde tutmak ama Gökhan İnler'i alırsak çok aratmaz Melo'yu.Bizim için önemli olan kapalı savunmayı nasıl kırıp açacağız çilingir bir oyun planı bulmalıyız ona göre transfer yapmalıyız bence.Bu sezon 4-4-2 olsun 4-3-1-2 olsun kapalı savunmalar karşısında hep zorlandık özellikle deplasmanlarda umarım seneye bunu aşabiliriz.

Birşeyi merak ediyorum burada adı geçen ve tartışılan oyunculardan kaçı bu takıma alındı. Geçen senelerde yoktum ancak forumda bu konu olmuştur.

Bildiğim kadarıyla Sneijder ve Drogba alınsın diye konuşulmadan geldi. Hadi bu sene olursa birde Alper olacak.

Ama daha önce kim olmuştu yoksa sadece burda tartışıldığıylamı kalıyor. Yönetime falan birşeyler gidiyormu?

Bazı arkadaşlar öyle kadrolar yapmış ki şaşırıp kalıyorum kanımı donduruyorsunuz.uçmayın artık gerçekçi olun.Başkan ve Hoca çıkmış max 4 transfer yapılacak diyor mevkiler belli diyor bizimkiler 10 kişi gönderip 15 kişi alıyor.

Birkac sayfa önce 4-2-3-1 sifresini vermistim :D

Ama bence 4-3-1-2 devam edecegiz en azindan sezon basi. öyle gözüküyor, ona göre transfer yapilir.

Muslera

Eboue Semih Transfer Transfer

Transfer Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

iskelet kadromuz bu. orta sahaya alper potuk alinir, stoper-sol beke de iki yabanci. (dany-riera gönderilir)

isler ters giderse diye de amrabat'tan iyi bir kanat oyuncusu ister fatih hoca. bu durumda gideceklere amrabat'ta eklenir eger teklif gelirse.

yabanci kontenjaninda ligde sürekli biri kesik yer.

stoper oynayabilen bir sol bek, rakibi sindirebilen bir ön libero(melo alınmazsa) ve çizgiye inebilen bir kanat oyuncusu + alper potuk ve umut ile transfer kapanır kanımca, as oyuncularımızdan giden olmazsa

Bazı arkadaşlar öyle kadrolar yapmış ki şaşırıp kalıyorum kanımı donduruyorsunuz.uçmayın artık gerçekçi olun.Başkan ve Hoca çıkmış max 4 transfer yapılacak diyor mevkiler belli diyor bizimkiler 10 kişi gönderip 15 kişi alıyor.

Konu başlığını karıştırıyor olabilirler, Football Manager hikayeleriniz gibi bir başlık vardı, oraya yazacakken karışıyordur belki.

4-2-3-1.. sistem bu olacaksa mecbursun bukadar adam almaya. stoper-sol bek zaten takimda yok, kanat oyuncusu da yok (amrabat istenileni veremedi, hamit falan demeyin bana) etti sana 4 transfer. yerli sol bek yok kanat oyuncusu da yok.. arda turan var sadece o da gelmez hemen, kendimizi kandirmayalim, hatta stoper olarak serdar tasci ve ömer toprak var ikisi de begenilmiyor. yabanci kontenjani seni bin tane transfer yapmaya itiyor, o yüzden 4-3-1-2 devam ederiz yeni sezonda.

ne kulüp ne de drogba beyfendi uefaya hala bi şikayette bulunmadı.isterse 10 tane nani gelsin artık umrumda değil.böyle yapılan çirkefliklere kuzu gibi karşı koyacaksak fener demekki şike yapmakta,ırkçılık yapmakta en doğrusunu yapıyo.

Terry --> tribundergi de okudum... hic de fena olmaz 2-3 sene rahat oynar...gerci yasli oyunculara karsiyim ama FT nin bildigi vardir

Son olarak eskisinden daha da istekli olduğunu belirten Drogba, "Eskisinden daha da büyük bir istekle ve elimden geldiğince takımımı ve Türk futbolunu dünyanın her yerinde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım." ifadelerini kullandı.

daha önce demiştim. fb ye 2-1 yenildik ama gelecek seneyi kazandık. bizimkiler şimdi dahada hırslandı. 4 sene üst üste yine şampiyon olacaz inşAllah...

Bu transfer sezonunda türk oyunculara yönelmeliyiz yoksa yabancı konjentanı büyük sorun olucak.Bu isimlerin peşine düşmeliyiz.

a.turan

g.inler

a.potuk

ö.toprak

k.frei

g.töre

e.derdiyok

s.bolat

Alper, Gökhan ve Burak'la birlikte yemek yemis. Bu durumda Alper transferi bitti. Fazla ödemesek bari..

[h=2]Gerard Gohou erciyesten ayrılıyormuş[/h]

Arsenal - Wigan

Reading - Manchester City

maclari var LigTV2 ve 3'te. Izlemek isteyen olursa diye söyledim.

Troyes - Bordeaux fransa kupasi yari final maci da 20 dakika sonra trt spor'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt