Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Beyler dün akşamdan beri mikrodalga fırının içindeydim. Bugünkü gelişmeleri özetler misiniz?

[video=youtube;yr07QZYX9tI]https://www.youtube.com/watch?v=yr07QZYX9tI[/video]gelecekte dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak ama yaşı oldu 20..morinho ayrılınca şans vermezler bu çocuğa.heba olmasın biz alak jese rodriguezi...juan mata bile kopup gitti real madridden ..jese heba olmasın biz alalım lütfen. bu sezon 26 gol 10 asistle oynadı...

transfermarket de görünen değeri o.7 versen satmazlar 10 versen de satmazlar.kısacası böyle geleceği parlak bir genci satmaz madrid.

[video=youtube;yr07QZYX9tI]https://www.youtube.com/watch?v=yr07QZYX9tI[/video]gelecekte dünyanın en iyi oyuncularından biri olacak ama yaşı oldu 20..morinho ayrılınca şans vermezler bu çocuğa.heba olmasın biz alak jese rodriguezi...juan mata bile kopup gitti real madridden ..jese heba olmasın biz alalım lütfen. bu sezon 26 gol 10 asistle oynadı...

Katiliyorum, gelecekte cok büyük yildiz olur bu. Bir cok kulüp takibe almis ama seneye 1. takim'a cikiyormus, yani gelecek sezon diyelim daha iyi olur.

Şuanda en yakın isimler Chedjou, Carlinhos ve Alper gibi duruyor. Genel duyumlar böyle..

Chedjou hakkında bilgisi olanlar var mı?Defansımıza liderlik yapacak tarzda bir futbolcu mu?

Seneye yine 4-3-1-2 gibi dünyanın en saçma sisteminde oynamaya devam edicez mecburen.

Fatih Hoca hangi mevkide yerli kullanır? Bana dos gibi geliyor.

Seneye yine 4-3-1-2 gibi dünyanın en saçma sisteminde oynamaya devam edicez mecburen.

Fatih Hoca hangi mevkide yerli kullanır? Bana dos gibi geliyor.

Muslera

Eboue Semih Vermealen Adriano

Alper Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

Bursali Sener'i de alalim.

Lig de Eboue nin yerine oynar cogunlukla.

Muslera

Eboue Semih Vermealen Adriano

Alper Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak

Bursali Sener'i de alalim.

Lig de Eboue nin yerine oynar cogunlukla.

Eboue'yi kenara oturtmak kolay değil.Hem de saha da onun yerine 22 yaşında çocuk oynarken.Tripleri bitmez.

Eboue zaten bu sistemde elzem.Bence kesilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt