Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Onur Kıvrak zu Schalke diyorlar...

13 sene önce bugün Avrupanın Kralı olmuştuk

Seref'i birak, son ciddi duyumlar @Arif Uluda var, bana özelden yazdi, sizinle paylasirdim ama kendisi paylassin ve canlasin buralar.

Bana sadece isim söyledi , gelişim hakkında birşey söylemedi. Keşke işin detayından bahsetseydi azcık. neyse

Bu Dönem öyle saatlerce günlerce belirli Isimler imza atti atacak diye beklemek olmiyacak.

Hic konusmadimigiz isimleri Yönetimimiz imzayi atti diye acikladiktan sonra Biz ancak kalitesini konusacagiz.

Bu Dönem öyle saatlerce günlerce belirli Isimler imza atti atacak diye beklemek olmiyacak.

Hic konusmadimigiz isimleri Yönetimimiz imzayi atti diye acikladiktan sonra Biz ancak kalitesini konusacagiz.

Nasip

2013 model Marcio olur belki :D

Abi o değilde bizim Liverpool'dan önce davranıp Lacina Traore'yi bitirmemiz lazım ya. Bu adamı almamız lazım.

Hakkatten çok iyi bi adam. 2.05 boy var ama hızıda var. Vücudunu çok iyi kullanıyor. Teknik kapasiteside yüksek.

Genç bi adam daha ya

Abi o değilde bizim Liverpool'dan önce davranıp Lacina Traore'yi bitirmemiz lazım ya. Bu adamı almamız lazım.

Hakkatten çok iyi bi adam. 2.05 boy var ama hızıda var. Vücudunu çok iyi kullanıyor. Teknik kapasiteside yüksek.

Genç bi adam daha ya

bende baya uzun biliyorumda boyu 2.05 mi bu adamin:SS:

gelen giden yok mu daha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt