Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

pazardan sonra tamamem buraya odaklanabılırız

dilerim bize şampiyonlar liginde kupayı aldıracak,durdurulamaz ve herşeyiyle özel bi futbolcuya sahip oluruz.evet biçok yıldızımız var.ama bi de bize nasip olsun öyle özel bi yetenek.:D

Elmander-Ujfa-Riera -->

Robben-Lescott-Assou-Ekotto <--

Eric Abidal duyumlari da var. Hem stoper hem de sol bek pozisyonunda oynayabilmesi avantaj.

Yasi ve böbrek nakli olayi dezavantajlari. Ama stiline hayran oldugum bir oyuncuydu.

Son durumu hakkinda bilgisi olan var mi? Düsünceleriniz?

Eric Abidal duyumlari da var. Hem stoper hem de sol bek pozisyonunda oynayabilmesi avantaj.

Yasi ve böbrek nakli olayi dezavantajlari. Ama stiline hayran oldugum bir oyuncuydu.

4 3 1 2 oynayacaksak saçma olmaz mı hücumcu bir beki tercih ederim. Abidal yaşı, stili, rahatsızlıkları nedeniyle yanlış tercih olur.

vallah eskiden bende cok begenirdim ama son 2-3 yilda toplasan belki 4-5 mac oynamisdir oynamamisdir belkide. olmaz kesinlikle.

ahaha viera bu maçtan sonra futbolu bırakmalıydı ya ..hagi dalga geçiyo resmen:asd:

lescott_1604127a.jpg

başka bir forumda malouda duydum ama inanmadim. 33 lük adami napicaz. sözleşmesi bitiyor diyemi anlamadim.

ben de bir arkadaştan duydum ne yazık ki, başkan londraya malouda için gidecekse zahmet etmesin

önümüzdeki sezon galatasaray'da oynamayacak futbolcu.

adam takımının 2012-13 sezonundaki hiçbir maçında bir dakika bile oynamamış. yani koca sezonu yatarak geçirmiş. son maçınaysahaziran 2012'de çıkmış. dolayısıyla fatih terim böyle bir transfer hatası yapmaz. hele hele milos krasic örneği kabak gibi ortadayken.

16.05.2013 17:36 srfydn

Nani gelmez.

Robben gelme ihtimali ise 30%.

tolgay ali arslanı alalım. ilkay gibi olmaması için hiç bi sebep yok.ilkay forvet arkası oyuncusuyken sürekli koşan,defans yapan,hücuma da katkı veren bi box to box oldu.tolgay ali de ortasahanın ortasında oynayabilcek..çok iyi bi potansiyele sahip..hem GS lı...

HATEM BEN ARFA :cool:

s_18900_762_2012_1.jpg

[video=youtube;4iXigKaL93k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&amp;v=4iXigKaL93k[/video]

Liste:

1. Robben

2. Nani

3. Ben Arfa

4. Gervinho

danimarkalı kızlar çok güzelmiş.hıncal konuştuktan sonra iyi geldi.:D

Atletico 'da Adrian var forma giymiyor hiç.Satılık sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt