Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

[video=youtube;SJWT3JscsxU]https://www.youtube.com/watch?v=SJWT3JscsxU[/video]

bu arada Palermo kume dusmusken Arjantin in en buyuk yetenegini kapmak lazim:

Paulo Dybala 19 yasinda

[video=youtube;CPmDZuzpQqQ]https://www.youtube.com/watch?v=CPmDZuzpQqQ[/video]

2 tane dany miz olacak :D

Song hayırlı olsun.

article-2326050-19D4C5E0000005DC-284_306x423.jpg

Alex Song hayırlı olsun diyebilir miyiz? :ayatollah:

millet malouda falan diye trollemeye başladı allahım nolur yalan olsun

Quaresma'yı istemeynler çok biliyorum ama ben Fatih Terim'in yanında iyi bir istikrar yakalayacağı düşüncesindeyim...Umarım haberler doğrudur ve alırız...Türkiye ligine gelen en iyi 5 kanattan biri.

Katar'da hala oynuyor...Oraya gidince kendini bitirdi olarak bakmayın doğştan yetenekli futbolcular bi kaç ay yattıktan sonra bi maçda çıkıp harikalar yaratabiliyor..

28 yaş üstü transferler parayı çarçur etmektir. İnşallah olmaz. bir tane drogba yeter. :yenieek:

alper için 8 mil + elmander istemiş diyorlar oldu olacak drogbayı verelim dostluğumuz pekişsin eskişehirle. halil ünalın paraya ihtiyacı var tamam da artık anadolu kazıklarını yemeyelim gitsin fener versin o parayı. alper için 5milden fazla verirlerse yazıklar olsun valla.

Quaresma'yı istemeynler çok biliyorum ama ben Fatih Terim'in yanında iyi bir istikrar yakalayacağı düşüncesindeyim...Umarım haberler doğrudur ve alırız...Türkiye ligine gelen en iyi 5 kanattan biri.

Katar'da hala oynuyor...Oraya gidince kendini bitirdi olarak bakmayın doğştan yetenekli futbolcular bi kaç ay yattıktan sonra bi maçda çıkıp harikalar yaratabiliyor..

Bonservissiz alabilirsek bencede çok iyi olur.En kötü Türkiye liginde biz zorlandığımız kapalı savunmaları açmada kilit rol oynar.Fatih Terim ve kaliteli isimler olunca etrafında yedek kalmayıda çok sorun edeceğini dfüşünmüyorum maç başı ücretinin yüksek olacağı disiplinsizlikte ek cezalar verecek bir sözleşme imzalarsak Hoca hakkından gelir gayette güzel olur.

quaresma_29.jpg

Emir Sarıgül'ün kardeşi...

Q7 mi? hani bedava gelirse biraz anlarim da, yoksa bonservis falansa bosver gidelim baska oyuncu aliriz

Bonservissiz alabilirsek bencede çok iyi olur.En kötü Türkiye liginde biz zorlandığımız kapalı savunmaları açmada kilit rol oynar.Fatih Terim ve kaliteli isimler olunca etrafında yedek kalmayıda çok sorun edeceğini dfüşünmüyorum maç başı ücretinin yüksek olacağı disiplinsizlikte ek cezalar verecek bir sözleşme imzalarsak Hoca hakkından gelir gayette güzel olur.

Ya Allah askına quaresma demeyın .Cıta yukseltecez diyoruz hayatı boyunca hep problem olmuş adamı ıstıyorsunuz.Takımın basında Fatih Terim değil de Mevlana Celaleddin Rumi var sanki bütün adam olmayan futbolculara salca oluyoruz bu düşünceyle {ne olursan ol yine gel } mantıgıyla

Ya Allah askına quaresma demeyın .Cıta yukseltecez diyoruz hayatı boyunca hep problem olmuş adamı ıstıyorsunuz.Takımın basında Fatih Terim değil de Mevlana Celaleddin Rumi var sanki bütün adam olmayan futbolculara salca oluyoruz bu düşünceyle {ne olursan ol yine gel } mantıgıyla

Çıta yükselteceğiz diyoruza ama şu hesaplamayı hiç yapmıyorsun zannedersem takımdaki ilk11deki olacak yabancılar Muslera,Eboue,Stoper,Sol bek,alınırsa Melo,Sneijder,Drogba bu durumda bile 1 yabancı fazladan oluyor ilk 11 için 7 yabancı oluyor farz et ki Robbeni aldık veya Nani tabii ki bunları tercih ederim ama Bunlardan birini bile kesemezken nasıl 8.yabancıyı 11 e sokacağız Robben gibi adamı rotasyona mı sokacaksın Bayernde bile arıza çıkaracaktı adam bize düzenli şans bulmak için gelecek,Ee sen daha 7.yabancı olarak kimi keseceğimizi söyleyemezken alacağımız ultra lüks kanat oyuncusunu nerde kullanacaksın Quaresma gelirse yedekte durabilir sorun çıkartırsa kendi sorunu olur ama faydalanırsak Türkiye ligi için çok iyi olur diyorum.

Arda ve Quaresma kanatlara Kazım Kazım onların yedeği kulağa hoş geliyor :) Malouda sen gelme Ulan !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt