Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Valla transfer değil de esas isteğim ilk 11 i muhteşem bir takımın yanında yedeklerinin de belli bir seviyenin üstünde olabilecek oyunculardan olması.Sabri-Engin-Yekta-Emre-Ceyhun-Aydın gibi adamların GS takımında top koşturacak olması benim son derece moralimi bozuyor..Umarım gider bu arkadaşlar.Yoksa hedef falan büyütme olayı tamamen lafta kalır..

çöp quaresmayı alacak kadar vizyonsuz bi başkan ve t.direktöre sahip olmadığımız için içim rahat. nani robbenlere hazır olalım bence

352

_____

|Muslera|

Semih Chedjou Ömer

Eboue Melo Selcuk Arda

Sneijder

Drogba Burak

Sneijder+Drogba&Burak, ama Kanat da gerek diyorsak 352 de olabilir.

futbolcu taraftarı 1

Böyle bir tepki bekliyordum ama bir şekilde tepki benimkisi de işte. Verdiğim para Sneijder'e, Drogba'ya, Semih'e helal olsun. Ama ben hayatını yatarak geçirmiş Q7 balonuna ve Malouda gibi emekliliğe sadece yaş değil kafa olarak da çoktan girmiş adama paramdan bir kuruş gitmesini istemiyorum. Futbolcu taraftarlığı ile alakası yok yani. Son derece rasyonel bir tercih. Takımı bırakacağım demedim herhalde.

@Onur Şahan tanıamdığın insanlarla bu tarz konuşmak hoş bir tutum değil.

onur şahan akıllı olursan iyi olur..

ben sarplar vsler varken paramı esirgemedim şimdi malouda gelsede esirgicek degilim

Q7 gelirse öyle bir hırsla oynar ki,istemeyenlerin ağzına tıkavıverir o lafları.İnşallah gelir.ona görede kontrat yapılır önlemler alınır.

Cidden Muslera'dan, Drogba'dan, Sneijder'den,Selçuk'dan, Ujfa'dan sonra gözleriniz çıkış yaptığı takımdaki ilk yılları dışında hiç bir yerde tutunamamış bir sirk topçusunu yadırgamayacak mı?

Sarp, Barış da sürekli kötü örnek olarak ısıtılıp önümüze geliyor. Yukarıdaki isimler çapında futbolcu ve ADAMlara ihtiyacımız var.

Hey hey durun bi durun...

Malouda dediğiniz adam geçen sene şampiyonlar ligi şampiyonu olan takımın kıdemli,ve 18'inde genellikle yer alan futbolcularından biriydi...

Quaresma dediğiniz adam ise geçen sene BJK ile oynadığımız ilk maçta Muslera'nın kurtarışları için dua ettiğimiz tehlike...Hani hatırlatim dedim...Direkten dönen toplar falan...Quaresma takımı follofoş etmişti..

[video=youtube;wD10_VDbzYI]https://www.youtube.com/watch?v=wD10_VDbzYI[/video]

Q7 yeniden Avrupa sahnesinde var olmak için gelecekse gelsin ama Beşiktaş'taki gibi ayağının dışıyla orta morta açacaksa gelmesin.Arda daha iyi olur bence.

Queresma gelirse küserim yeniden Ünal Aysal a haberi olsun:cool:

Queresma gelirse küserim yeniden Ünal Aysal a haberi olsun:cool:

Oynunu filan geçtim. Yabancı hakkımızı bir de böyle saçma sapan adam için ahrcarsak yemezler o hedef büyütme işini.

Ama sanmıyorum. O defter çoktan kapandı. Zaten Şeref Aydın'da Galatasaray'ın peşinde olduğu dememiş, Galatasaray'ın peşinde olan demiş.

Stoper, Sol bek, Alper muhtemelen olacak. Sonrası Melo'ya bağlı.

Bu Şener ya GG gibi almadığımıza pişman edecek bizi ya da Ali Turan gibi alacağız elimizde patlayacak türde bir adam. Çok potansiyelli görünüyor ama BJK mi alır acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt