Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Chedjou,Quaresma,yabancı sol bek,yabancı stoper + 10 yabancı = 14 yabancı.Riera 77 numarayı gözüne kestirmiş,Ujfa ücretimi siz belirleyin demiş,Elmander gitmek istemiyor,Demirören hala başkan.Bakalım ne yapacağız.

Acikcasi tartisilan isimlerin büyük cogunlugu bende heyecan yaratmadi.

Sneijder ve Drogba´daki heyecan ve güveni hicbirinde duymuyorum. Gelirse kesinlikle cosar dedigim biri yok.

Quaresma da öyle, Malouda da öyle. Chedjou´yu zaten dogru dürüst kimse tanimiyor. Gelirlerse eh iste diyecegimiz adamlar.

"Terim adam eder belki" diyecegimiz futbolcular. Daha fazlasi degil. Galiba Alper cilegimiz olacak bu sene :) O da olursa

Quaresma dan tam kurtulduk dedik yine patladı arkadaş olmasın bu transfer

o değilde Nike bu sefer tutturdu yeni parçalı süper

Chedjou,Quaresma,yabancı sol bek,yabancı stoper + 10 yabancı = 14 yabancı.Riera 77 numarayı gözüne kestirmiş,Ujfa ücretimi siz belirleyin demiş,Elmander gitmek istemiyor,Demirören hala başkan.Bakalım ne yapacağız.

Ujfalusi-Elmander garanti gidiyor, her kisinin istedigi olsaydi bu dünyada, dünya dünya olmaktan cikardi. 8 yabanci kaliyor, Dany Nounkeu yabanci stoper gelince oynayamaz zaten, Aykut Demir'i rahatlikla alabiliriz yerine (kontenjan yemez hem) ve amrabat'ta istenileni veremedi, kanat oyuncusu alinirsa gönderilir, albert riera demedim bile o da gidiyor.

Muslera

Eboue

Melo

Sneijder

Drogba

bunlar kalir, gerisi gönderilir

Q7 haberleri cogalmaya basladi hadi insallah .

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Queresma gelcekse ben amrabati bedava gonderselerde cok sevinirim.bjk hic hayatinda gercek yildiz oyuncu gormus mu ki bu adamlari oynatabilsin.yok cete yok feda yok menemen en sonunda fernandesi bile mundar ettiler.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Malouda ismi gündeme ne zaman geldi arkadaşlar hiç bir basında yazdığını görmedim ?

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Queresma gelcekse ben amrabati bedava gonderselerde cok sevinirim.bjk hic hayatinda gercek yildiz oyuncu gormus mu ki bu adamlari oynatabilsin.yok cete yok feda yok menemen en sonunda fernandesi bile mundar ettiler.

fernandes kendini şaşırmış her gün bar'a gidilirmi arkadaş insan her gün aynı ortamı istermi eve kız çağırıp dövmek psikopatlıktır bize gelmesin bu karakterdeki adamlar

Amrabat mı Q7 mi ? Bence Q7. Amrabat 8 milyon bonservisin altına ezildi bana göre. Arena'da çoşturabilir taraftarı. Saha içinde biraz bencil olması dışında bir sıkıntısını gözlemlemedim. O da halledilir diye düşünüyorum. Ama bu klasik "Fatih Hoca adam eder" meselesi değil. Beşiktaş'taki durum çok farklıydı. Yabancı sorununu çözelim, uygun maliyetle gelsin.

q7 gelip form tutarsa uzun zamandan sonra kanat oyuncusuna kavuşuruz

Sneijder bitmiş mi beyler?

Quaresma´yi takim oyunumuza adapte edebilirmiyiz, en önemlisi bu bence. Oyun icinde cok gereksiz hareketleri var.

Fatih Terim´e uygun bir futbolcu tipine sokabilirsek Quaresma´yi, bu uygun fiyatlarda iyi katki verebilir.

Sonucta bizimkiler seviyor böyle artist tipleri. Ouuvv mouvvv demeyi seviyorlar.

quaresma haberleri yalandi dagilin artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt