Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

biz bjk taraftarı değiliz 2 trivela yapınca ouuuv diyelim

Elleri belinde ileride bekleyecek top önüne geldiğinde oynayacak oyuncu istemiyorum

gelirse adam gibi koşacak ve takımla birlikte mücadele edecek

aksi takdirde kapımızın önünden bile geçmesin

zaten Portekiz'lilerden ne hayır gelmiş ki bundan da gelsin

ya boşversene burak yılmaz ikinci paragrafta dediklerini aynen yapıyor ama golleri atınca da kimse bir şey diyemiyor, arenada bile bazı maçlarda pozisyona giremiyoruz ince iş yapacak topçumuz yok, gönül ister ki nani robben gelsn ama takımın maaş yükü uçtu o yüzden q7 tercih edilebilir

O dediklerini adam asırlardır yapmıyor.Bu adamın stili bu değişim beklemek saçmalık.Mou gibi oyuncu geliştirme uzmanı bir td bile bu adama bişey yapamadı.

Bu sene bjk'nin kadrosunda olsaydı, beşiktaş avrupaya gidememişti.Bütün kontraların anasını ağlatırdı.

İşte bu adamı kalkıp biz kadromuza katacağız şaka gibi

belki çok erken olacak ve hiç tarzım olmadığı halde ilk defa bir transfere karşı ciddi ön yargılıyım

şayet bu adam alınırsa yarardan fazla zarar verir takıma diyorum...

2.revivo vakası yolda.terimin tr de oynamış yabancılara karşı bu sempatisi nerden geliyorsa.

Baskan Kocaeli'nde ödül töreninde acıklma yapmıs beyler

ALPER VE QUERESMA KONUSU

Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Alper Potuk ve bir anda adı konuşulmaya başlanan Quaresma ile ilgili de şunları söyledi:

"Alper konusunda çözülmeyecek bir sorun yok ortada. Sadece şu ligler bitsin, biz başkanlar olarak oturup karşılıklı konuşup, bunun göbeğini keseriz. Quaresma ile ilgili böyle bir imkan var, doğru. Ama henüz bizim masaya yatırdığımız bir konu değil. Oturup konuşmamız lazım. Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz. Robben konusu ise, bunu hep ben söylüyorum; 30-40 milyon Euro'luk futbolcular henüz bizim için erken. Bütçemize göre daha dikkatli gitmeliyiz. Elimizdeki kadro zaten çok iyi. Bu kadronun üzerine Robben'i koymak bence gerekmiyor şu etapta. Ama birkaç sene sonra o tip oyuncular da devreye girebilir."

biz bjk taraftarı değiliz 2 trivela yapınca ouuuv diyelim

Elleri belinde ileride bekleyecek top önüne geldiğinde oynayacak oyuncu istemiyorum

gelirse adam gibi koşacak ve takımla birlikte mücadele edecek

aksi takdirde kapımızın önünden bile geçmesin

zaten Portekiz'lilerden ne hayır gelmiş ki bundan da gelsin

Coentrao'yu istemeyi biliyosunuz ama..O nereli...Fransız mı?

ya boşversene burak yılmaz ikinci paragrafta dediklerini aynen yapıyor ama golleri atınca da kimse bir şey diyemiyor, arenada bile bazı maçlarda pozisyona giremiyoruz ince iş yapacak topçumuz yok, gönül ister ki nani robben gelsn ama takımın maaş yükü uçtu o yüzden q7 tercih edilebilir

ne Nani, ne de Robben isimlere fazla takılı kalmayın

önemli olan takım için oynayacak isimi bulmak

ve ben Q7'nin o isim olduğuna inanmıyorum...

q7 ile ilgimiz olduğu maalesef doğru ama başkan pek sıcak bakmadığını açıkça belli etti.

"Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz."

Joaquin'in sözleşmesi bitiyormuş acaba bi takımla anlaştı mı ? Quaresma ile ilgileneceğimize şu adamı düşünseler

Coentrao'yu istemeyi biliyosunuz ama..O nereli...Fransız mı?

Kim istemişse Coentrao'yu ona söyle dostum ben istemedim

ismi bizimle geçen ve olursa hayır demeyeceğim tek Portekizli şu anda Nani'dir...

kaldı ki o bile gelse performansı soru işaretidir...

Coentrao>Clichy>Kolarov>Gibbs>csihokko

Quaresması su haliyle babam bile istese onun da futbol zihniyetinden süphe duyarım

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Galatasaray'da Melo kalıyor. Alper Potuk transferi bitti. Yabancı stoper için 4 aday var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt