Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Devre arasında korkuyordum bize gelecek diye Gitti Arap klübüne ne güzel sevinmiştim.Geri hortladı lanet şey.Nani diyorduk Arda diyorduk yine bu karaktersize kalmak beni mahvediyor.

Eger Q7 ve Malouda haberleri dogru ise, gercekten maddi sIkIntIlar var. Bu geri vitesin baska aciklamasi olamaz.

Eger Q7 ve Malouda haberleri dogru ise, gercekten maddi sIkIntIlar var. Bu geri vitesin baska aciklamasi olamaz.

abi kesinlikle seni tersleme amacıyla söylemiyorum büyügümsün zaten saygım ordan var :)

Bi kere sneijder drogba geldi gitti degil bu adamlar bu yılda parasını alacak sonuçta ee nereye kadar kulup gelirleri arttı falan ama adamlar 1 yıllık gelmediki böyle böyle dağ olur daha 2 yıldır başarılıyız avrupada sadece bu yıl

Bence 4 Takviye STOPER,ALPER,MELO,Q7 Diyorum (mesela farzedelim)

eee bu takım 2013-2014 sezonunda sampiyon yine ceyrek final oynasın taraftarada yeter kulubede maddi acıdan iyice ivme atlarız başkan asırı riske girmek istemez bi anda bence

Ya adam hiçbir yerde tutunamamiş bizim bazı arkadaslar da seviniyor.Ne trivela meraklısıymışsınız.Bütün pisliklerini yanı başınızdaki klüp bjk da gördünüz hala iyi oyuncu diyorsunuz .Ne yapmış ne Allah askına inter de kadro da yok Chelsea de kadro da yok Barça da kadro da yok.Gelmiş 30 yaşına Arap klübünden başka talibî çıkmamış ve siz onu ordan alıp getirip Cl de medet umacaksınız.

abi kesinlikle seni tersleme amacıyla söylemiyorum büyügümsün zaten saygım ordan var :)

Bi kere sneijder drogba geldi gitti degil bu adamlar bu yılda parasını alacak sonuçta ee nereye kadar kulup gelirleri arttı falan ama adamlar 1 yıllık gelmediki böyle böyle dağ olur daha 2 yıldır başarılıyız avrupada sadece bu yıl

Bence 4 Takviye STOPER,ALPER,MELO,Q7 Diyorum (mesela farzedelim)

eee bu takım 2013-2014 sezonunda sampiyon yine ceyrek final oynasın taraftarada yeter kulubede maddi acıdan iyice ivme atlarız başkan asırı riske girmek istemez bi anda bence

Demek ki Drogba ve Sneijder geldikten sonra 1-2 yüksek maliyetli oyuncular daha, ciddiye sIkIntI yaratir diye (maddi anlamda) bu oyunculara yöneldik, tabi Malouda ve Q7 haberleri dogru ise.

Ben bunu demek istedim zaten.

Bülent tulun kafayı taktığı adamı alıyor,istemedıgını almıyor

Ynt: Transfer Nöbeti | Açılış

Ya adam hiçbir yerde tutunamamiş bizim bazı arkadaslar da seviniyor.Ne trivela meraklısıymışsınız.Bütün pisliklerini yanı başınızdaki klüp bjk da gördünüz hala iyi oyuncu diyorsunuz .Ne yapmış ne Allah askına inter de kadro da yok Chelsea de kadro da yok Barça da kadro da yok.Gelmiş 30 yaşına Arap klübünden başka talibî çıkmamış ve siz onu ordan alıp getirip Cl de medet umacaksınız.

Beyin bedava kardesim..

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Demek ki Drogba ve Sneijder geldikten sonra 1-2 yüksek maliyetli oyuncular daha, ciddiye sIkIntI yaratir diye (maddi anlamda) bu oyunculara yöneldik, tabi Malouda ve Q7 haberleri dogru ise.

pardon gerivites falan deyince ben yanlıs anlamısım abi kb

Kerim freiyi alsınlar o zaman hem türk hem q7 gibi karaktersiz degil.En azından parlama şansı var

Kerim freiyi alsınlar o zaman hem türk hem q7 gibi karaktersiz degil.En azından parlama şansı var

Quaresma kötü oyuncu degil bir kere bunu kabul etmeliyiz. Ama bende istemem acikcasi. Hele ki Nani ve Robben isimlerini duyduktan sonra. Quaresma gelirse eminim ofansif anlamda cok etkili olur. Ama zaten takim iyice yasli ile dolu, bir 30 yasina yaklasmis oyuncu almak eyin kafasi, arti nasil bir katki yapacagi belli bile degil kimine göre.

Nani isterim.

Yerli oyuncular icinde Kerim zaten olmali. Ama Fulham birakirmi bilmiyorum.

Quaresma'yı alacağımıza daha başka alternatiflere baksak ya.

Yanlış...

Medya yönetime karşı taraftarı kışkırtmak için Robben,Nani falan diye hedef yükseltip sonra gerçek haberlerleri yayınlıyor olabilir...Kimin elinde medya, iyi biliyoruz örnekleri var...

Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı diye...

-Tahir Kum: He. Fenerbahçe'ye gün sayıyor. Zamanlama kötü oldu.

-Şekip Mosturoğlu: Çalım desen. Adnan Öztürk ve Ali Gürsoy şeyle Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı.

-Tahir Kum: Ali ve Adnan. Var mı öyle bir görüşme ? Şey yapma...

- Şekip Mosturoğlu: YOK, ÖYLE BİR ŞEY YOK. Büroya geçeyim anlatacaklarım var sana anlatırım.

- Tahir Kum: Bak Sezer'i NTV Spor alt yazı geçiyor.

- Şekip Mosturoğlu: Hiçbir şey yok Sezer ile ilgili.

--------------------------------------Muslera--------------------------------------

Eboue------------------Semih-----------------------Chedjou-----------------Adriano

--------------------------------------F. Melo---------------------------------------

--------------------Selçuk İnan----------------------Sneijder------------------------

---------Kazım--------------------Didier Drogba---------------------Arda Turan-------

Yedekler ; Eray - Burak - Umut - Alper - Amrabat - Danny - Ceyhun

Aşağı yukarı bu kadro düşünülüyor gibi basındaki haberlere göre hareket edersek eğer

Quaresma kötü oyuncu degil bir kere bunu kabul etmeliyiz. Ama bende istemem acikcasi. Hele ki Nani ve Robben isimlerini duyduktan sonra. Quaresma gelirse eminim ofansif anlamda cok etkili olur. Ama zaten takim iyice yasli ile dolu, bir 30 yasina yaklasmis oyuncu almak eyin kafasi, arti nasil bir katki yapacagi belli bile degil kimine göre.

Nani isterim.

Yerli oyuncular icinde Kerim zaten olmali. Ama Fulham birakirmi bilmiyorum.

Ya Hakan kardeş adam bitmiş mental olarak karakter desen hiç yok bencil yaşlı yabancı cv si kötü .İlla trivela yapacak adam arıyorsak breZilya da tonla var.İyi futbolcu olsa illa ki bir klüpte tutunurdu.Quaresma ne yapmış da iyi olcak.Hep sorunlu futbolcu olmuş hep.

Yanlış...

Medya yönetime karşı taraftarı kışkırtmak için Robben,Nani falan diye hedef yükseltip sonra gerçek haberlerleri yayınlıyor olabilir...Kimin elinde medya, iyi biliyoruz örnekleri var...

Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı diye...

-Tahir Kum: He. Fenerbahçe'ye gün sayıyor. Zamanlama kötü oldu.

-Şekip Mosturoğlu: Çalım desen. Adnan Öztürk ve Ali Gürsoy şeyle Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı.

-Tahir Kum: Ali ve Adnan. Var mı öyle bir görüşme ? Şey yapma...

- Şekip Mosturoğlu: YOK, ÖYLE BİR ŞEY YOK. Büroya geçeyim anlatacaklarım var sana anlatırım.

- Tahir Kum: Bak Sezer'i NTV Spor alt yazı geçiyor.

- Şekip Mosturoğlu: Hiçbir şey yok Sezer ile ilgili.

Medya ile ne alakasi var ya? En iyi örnek takimdaki iki yildiz oyuncun Drogba ve Sneijder. Senin dedigin gibi gercekler bunlara göre geri vites. Neden bu oyunculara yönelmis olabiliriz? Maddi anlamda biraz rahatlamak icin olabilir, baska birsey aklima gelmiyor. Burda Nani fln hikaye, en iyi örnek dedigim gibi Sneijder+Drogba. ;)

Almadık galiba daha kimseyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt