Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Katiliyorum dediklerine, ama futbolculugu tartisilmaz. Su anki durumu nasil bilemem.
Kazim ne ya. En fazla yedek. Oraya Kerim olabilir. Arda'yi bir kere unut. Ceyhun 10. lig topcusu belki olabilir, nasil profesyonel olmus anlamiyorum. Eray Ufuk'tan kötü. Yedekler cöp.
+7 yabanci.
Ya Hakan kardeş adam bitmiş mental olarak karakter desen hiç yok bencil yaşlı yabancı cv si kötü .İlla trivela yapacak adam arıyorsak breZilya da tonla var.İyi futbolcu olsa illa ki bir klüpte tutunurdu.Quaresma ne yapmış da iyi olcak.Hep sorunlu futbolcu olmuş hep.
Katiliyorum dediklerine, ama futbolculugu tartisilmaz. Su anki durumu nasil bilemem.
--------------------------------------Muslera--------------------------------------
Eboue------------------Semih-----------------------Chedjou-----------------Adriano
--------------------------------------F. Melo---------------------------------------
--------------------Selçuk İnan----------------------Sneijder------------------------
---------Kazım--------------------Didier Drogba---------------------Arda Turan-------
Yedekler ; Eray - Burak - Umut - Alper - Amrabat - Danny - Ceyhun
Aşağı yukarı bu kadro düşünülüyor gibi basındaki haberlere göre hareket edersek eğer
Kazim ne ya. En fazla yedek. Oraya Kerim olabilir. Arda'yi bir kere unut. Ceyhun 10. lig topcusu belki olabilir, nasil profesyonel olmus anlamiyorum. Eray Ufuk'tan kötü. Yedekler cöp.
+7 yabanci.