Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Ya Hakan kardeş adam bitmiş mental olarak karakter desen hiç yok bencil yaşlı yabancı cv si kötü .İlla trivela yapacak adam arıyorsak breZilya da tonla var.İyi futbolcu olsa illa ki bir klüpte tutunurdu.Quaresma ne yapmış da iyi olcak.Hep sorunlu futbolcu olmuş hep.

Katiliyorum dediklerine, ama futbolculugu tartisilmaz. Su anki durumu nasil bilemem.

--------------------------------------Muslera--------------------------------------

Eboue------------------Semih-----------------------Chedjou-----------------Adriano

--------------------------------------F. Melo---------------------------------------

--------------------Selçuk İnan----------------------Sneijder------------------------

---------Kazım--------------------Didier Drogba---------------------Arda Turan-------

Yedekler ; Eray - Burak - Umut - Alper - Amrabat - Danny - Ceyhun

Aşağı yukarı bu kadro düşünülüyor gibi basındaki haberlere göre hareket edersek eğer

Kazim ne ya. En fazla yedek. Oraya Kerim olabilir. Arda'yi bir kere unut. Ceyhun 10. lig topcusu belki olabilir, nasil profesyonel olmus anlamiyorum. Eray Ufuk'tan kötü. Yedekler cöp.

+7 yabanci.

--------------------------------------Muslera--------------------------------------

Eboue------------------Semih-----------------------Chedjou-----------------Adriano

--------------------------------------F. Melo---------------------------------------

--------------------Selçuk İnan----------------------Sneijder------------------------

---------Kazım--------------------Didier Drogba---------------------Arda Turan-------

Aşağı yukarı bu kadro düşünülüyor gibi basındaki haberlere göre hareket edersek eğer

Burak bu kadroda yedek kalmaz.

Quaresma yerine neden Zarate düşünülmüyor kanatta da oynar.

Haddimi aşarak söylüyorum

Mantığınız alıyor mu?

[video=youtube;RWmT0fDEI0Q]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RWmT0fDEI0Q[/video]

Olympique Marseille toonde al interesse in Bobley Anderson, maar nu heeft ook Real Madrid besloten om scouts naar Casablanca te sturen.De 21-jarige middenvelder doet het namelijk geweldig bij Wydad en hij wordt in zijn vaderland Ivoorkust reeds vergeleken met Yaya Touré. Anderson, die voor twee miljoen euro mag vertrekken, staat ook op het lijstje van Anderlecht, Sion, Dynamo Kiev, Galatasaray en FC Porto.(Marca)

Bernard gelsin 3 hafta gobek atarim

Robben gerekmiyor Quaresma gerekiyor öyle'mi ? Baskan iyice sacmalamis. Kadro iyi kadro degil, mutlaka üst düzey kanat oyuncusu gelmeli. Ondan sonra iyi kadro deriz. Tabi stoper sorunu da cözülmeli. Hikaye anlatmayin lütfen.

Quaresma iyi bir oyuncu olmasına rağmen Türkiye'den maalesef çok iyi intibalarla ayrılmış bir oyuncu değil. Referanslarına bakacağız. Beşiktaş ne düşünüyor, onların tecrübelerini değerlendireceğiz. Bir ihtimal düşünebiliriz. Robben konusu ise, bunu hep ben söylüyorum; 30-40 milyon Euro'luk futbolcular henüz bizim için erken. Bütçemize göre daha dikkatli gitmeliyiz. Elimizdeki kadro zaten çok iyi. Bu kadronun üzerine Robben'i koymak bence gerekmiyor şu etapta. Ama birkaç sene sonra o tip oyuncular da devreye girebilir.

Böyle demiş Başkan.

Olympique Marseille toonde al interesse in Bobley Anderson, maar nu heeft ook Real Madrid besloten om scouts naar Casablanca te sturen.De 21-jarige middenvelder doet het namelijk geweldig bij Wydad en hij wordt in zijn vaderland Ivoorkust reeds vergeleken met Yaya Touré. Anderson, die voor twee miljoen euro mag vertrekken, staat ook op het lijstje van Anderlecht, Sion, Dynamo Kiev, Galatasaray en FC Porto.(Marca)

2 Milyona bırakıcaklarmış...

Robben gerekmiyor Quaresma gerekiyor öyle'mi ? Baskan iyice sacmalamis. Kadro iyi kadro degil, mutlaka üst düzey kanat oyuncusu gelmeli. Ondan sonra iyi kadro deriz. Tabi stoper sorunu da cözülmeli. Hikaye anlatmayin lütfen.

O daha çok Robben gerekmiyor dememiş..Robben dünyanın her takımında oynar...Robben'e 30M harcamanın şuan için lüzümü yok demiş...Sonucta takım daha o kadar üst düzey değil...Biz o paraları verecek seviyeye gelmedim demiş..

O daha çok Robben gerekmiyor dememiş..Robben dünyanın her takımında oynar...Robben'e 30M harcamanın şuan için lüzümü yok demiş...Sonucta takım daha o kadar üst düzey değil...Biz o paraları verecek seviyeye gelmedim demiş..

Yok Taha, acik acik veremeyeiz ama zaten gerekmiyor demis (takim iyi oldugu icin (!)). Bir daha dinle istersen :))

Bizim batmamamiz laxim o yuzden oyle astronomik bonservisli transferleri unutun 2-3 yil daha

30 40 oyuncu gerekmiyor dıyor kolaymı bu işler böyle ,defansada sılvayı alalım

[video=youtube_share;FsgGpXm833U]https://youtu.be/FsgGpXm833U[/video]

30 40 oyuncu gerekmiyor dıyor kolaymı bu işler böyle ,defansada sılvayı alalım

Lafi nerenle anliyorsun? Ben Robben'i alalim mi dedim? Robben gerekmiyor ama Quaresma gerekiyor bu iyi takim icin he? Tabi cnm. Robben gerekmiyorsa Quaresma da gerekiyor, nokta. Gidip daha uygun oyuncu bulursun.

[video=youtube_share;FsgGpXm833U]https://youtu.be/FsgGpXm833U[/video]

Açıkçası bu adam iyi ama yaş olmuş 27-28 daha genç oyunculara yönelmek lazım...Potansiyellere...Arjantinde iyi potansiyelli genç tangocular var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt