Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Lafi nerenle anliyorsun? Ben Robben'i alalim mi dedim? Robben gerekmiyor ama Quaresma gerekiyor bu iyi takim icin he? Tabi cnm. Robben gerekmiyorsa Quaresma da gerekiyor, nokta. Gidip daha uygun oyuncu bulursun.

q7 konusunda masaya yatırılmış bi konu yok ddıyor ,sneıjderde drogbada bı ımkandı degerlendırıldı

iyiki bı nani robben ismi cıktı başkası hayatta olmaz

Yok Taha, acik acik veremeyeiz ama zaten gerekmiyor demis (takim iyi oldugu icin (!)). Bir daha dinle istersen :))

Şu etapta kelimesi benim için önemli orada...Başkan'da biliyor henüz CL şampiyonu olamayacağımızı...Sezon başlarken gruptan çıksak yeter diyorlardı,sonraki sene,çeyrek şeklinde dağılım yaparız demişlerdi...Yanı henüz şampiyonluga oynayamayacagımız için 30-40M lere gerek yok diyor...(BENCE)

a dan z ye yıldız yapalım takımı

ya sorarlar adama etin ne budun ne

[video=youtube;3jt-gOLP9fs]https://www.youtube.com/watch?v=3jt-gOLP9fs[/video]

ilgimiz var.

q7 konusunda masaya yatırılmış bi konu yok ddıyor ,sneıjderde drogbada bı ımkandı degerlendırıldı

iyiki bı nani robben ismi cıktı başkası hayatta olmaz

Olur tabi ama q7 ve türevleri olmasın.Adam bay sorun .Sorunlu futbolcu illa bir süre sonra patlıyor .Q7 de ilkbasta dökturuyordu sonrası ise malum.Lazım değil bize o tipler

Queresma kendi takım arkadaşının 1 metre yanına sokulana kadar pas vermez.Nerde top alacağını bilmez.Topsuz koşu bilmez.

Bildiğin el freni.Ama çok tehlikeli bir el freni.Hiç belli etmez oyunu yavaşlatanın kendisi olduğunu.Hatta batırdığı maçlarda maçın adamı bile seçildiği görülmüştür.

Quaresma'yı aldığınız an istifayı da edin Başkanım zaman kaybetmeden.

Başkan ilk 10 kulüp arasına gireceğz diyorya ilk 100 kulübe sorsunlar bir tanesi alır mı Quaresma'yı sonra karar versin.

Q7 in fiyati fazla degilse alina bilir bence. kazanirsak oyuncuyu eksik olan oyuncu profilini kazanmis oluruz takimin icinde oda calim yetenigi olan bir oyuncudur. öyle bir oyunc her üst seviyede bir takimda vardir en az 1 tane. yatmaya gelecekse kendisi kaybeder ve biz alperi oynatiriz onun yerine.

714525_Galatasaray_SK.jpg

Neden bilmiyorum ama Quaresma'yi hep Galatasarayimizda gormek isterdim.

Gelmesini isterim.

[video=youtube;tR4yXA1Y_D0]https://www.youtube.com/watch?v=tR4yXA1Y_D0[/video]

Quaresma gibi tribüne oynayan pop yıldızlarını almak yerine Payet gibi "gerçek" bir futbolcuyu kadromuza katmamız lazım..Pasları, ortaları, vuruş tekniği, oyun görüşü muazzam bir kanat adamı..İhtiyacımız olan adam işte budur..Hazır Lille bu kadar vasat durumdayken bu fırsatı kaçırmayalım..Madem ki sadece 3-4 oyuncu alıcaz, almışken adam akıllı isimleri alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt