Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Burak gidiyor mu yoksa. O gidecekse mümkün yoksa anlamsız gibi

Bence Burak'tan çok Umut'la alakalı.

Toulouse'un başkanı satış opsiyonunda kesinlikle indirim yapmayacaklarını açıklamış.

Hatta bir tane daha yerli forvet alınması mantıklı olur Elmander de giderse (Cenk, Mevlüt, Eren vs)

Abi millet niye bu kadar gıcık bu q7ye anlayamıyorum zamanında Keitaya tapan taraftardınız Quaresma bileklerine Keitadan daha hakim gelirsede büyük ihtimal 0 bonservise gelcek denemekten ne çıkar.Robbeni Naniyi falan zor alırız Robbeni bonservisi 15 üstüdür yıllıkta 4-5 verske maliyeti 30-40 arası olacak.Nani desen dış basında 27 milyon bonservis isteniyor deniliyor 20 den aşağı zor alırız onuda 4-5te ona versek 30-40 ı yine bulacağız şu anki sistemimizde zaten kanat oyuncularına yer yok beleş olarak q7den daha iyi isim bulamayız gibi.

illaki o saydigin pahali oyunculari almaya gerek yok,zaten senlen hemfikirim.Tabi bu q7 gibi disiplin yoksunu ve baskasinin artigini almamiz anlamina gelmez.Ne robben gibi pahali nede q7 gibi bos adami alalim.Dünya pazarinda binlerce topcu var,öyle kendimizi ligimizin eski veya halen oynayan cöp topcularinlan sinirlamamak gerekli.:yenieek:

Sonra da, Eboue bu sene cok bozuldu, hep onun kanattan gol diyoruz demeye baslariz bence.

Yok solda oynatırlar kesin bunu Eboueyle pek alakası olmaz. Hamit için verdiğim örnek yani kanatımız öyle adamlar varken q7 level atlatır gibisindendi.. Kanatlı sisteme geçersek mutlaka sağ kanat alırız. Veya Kazım kalır

illaki o saydigin pahali oyunculari almaya gerek yok,zaten senlen hemfikirim.Tabi bu q7 gibi disiplin yoksunu ve baskasinin artigini almamiz anlamina gelmez.Ne robben gibi pahali nede q7 gibi bos adami alalim.Dünya pazarinda binlerce topcu var,öyle kendimizi ligimizin eski veya halen oynayan cöp topcularinlan sinirlamamak gerekli.:yenieek:

Abi dışarıdan alacağımız adama ek bonservis veririz büyük ihrimal zaten şu an kanatsız sistemle oynuyoruz bu lüks olur bana kalırsa Fatih Terim çalışırım diyorsa bende olumlu bakarım şahsen Quaresmanın yetenekleri tartışılmaz Arenadaki çoğu maçtada işimize yarar özellikle lig için bu yetenekteki adamı bizim Anadolu beklerinin tutması çok zor Bjkde de iyiydi delicilik konusunda.

sen kendi bilgisayarin fisini cek ,sonrasini düsünürüz

seninde bi dedigin bi dedigini tutsun. kendin teklifle geliyorsun. anlamamışsın olayı bişi diyorsun eglen takıl diye idarelik bişiler diyorum sonra hala vıdı. neyse bay bay beni anlayacak insanlarla konuşurum ben

necati umutun yerine geliyor büyük ihtiamlde. yedek de sesini cikartmayacak oyuncudur necati ve kalitesi yedek forvet icin yeterlidir. türk de eee sorun yok gelsin. umutan daha faydali olur en azindan oyun icinde.

Umuttan bence her halükarda iyidir fakat ben bizimkilerin umutu alacağını düşünüyorum

Transfer Nöbeti | Açılış

Yok solda oynatırlar kesin bunu Eboueyle pek alakası olmaz. Hamit için verdiğim örnek yani kanatımız öyle adamlar varken q7 level atlatır gibisindendi.. Kanatlı sisteme geçersek mutlaka sağ kanat alırız. Veya Kazım kalır

Bence de sola adam alinmali, quaresma kadar da yetenekli olmali ama takim defansina yardim eden biri olmali, ben bu konuda kesinlikle guvenmiyorum quaresmaya.

Ha seneye Hoca tek forvete donecekse, ancak o zaman olabilir, o da belki.

necatinin gelmesi burakla uzaktan yakından ilgisi yok. zaten elmander gidicegine göre umuttada netlik yok necati boşta kalıyorken zaten alırsın.gerek forvetlerin arkasında gerek öndeki ikilide. illada pembe diziye çevirmeye gerek yok olayı.

Umuttan bence her halükarda iyidir fakat ben bizimkilerin umutu alacağını düşünüyorum

alsinlar umutuda . elmanderin ayrilcagini düsünürsek umut ve necati yedek forvetler olur takimda. ikiside yedek oturduklari zaman seslerini cikartmiyor ve belli kaliteleri var. umut ama oyun icinde cok sayif kalan bir oyuncu malesef. begenmiyorum acikcasi ama yedek icin yeterli türk statüsünede bakarsak.

Abi dışarıdan alacağımız adama ek bonservis veririz büyük ihrimal zaten şu an kanatsız sistemle oynuyoruz bu lüks olur bana kalırsa Fatih Terim çalışırım diyorsa bende olumlu bakarım şahsen Quaresmanın yetenekleri tartışılmaz Arenadaki çoğu maçtada işimize yarar özellikle lig için bu yetenekteki adamı bizim Anadolu beklerinin tutması çok zor Bjkde de iyiydi delicilik konusunda.

bir senedir oynamayan adamdan büyük beklentin yoksa tamam ,ama gelip fark yaraticak diye beklersen hayal kirikligina ugrarsin kardes.

zaten yabanci sayisi düsecek ,böyle bir adamlan kadroyu sisirmeyi dogru bulmuyorum.Ha buarada robben gibi adama o büyük paralari verilmesinede karsiyim .

alsinlar umutuda . elmanderin ayrilcagini düsünürsek umut ve necati yedek forvetler olur takimda. ikiside yedek oturduklari zaman seslerini cikartmiyor ve belli kaliteleri var. umut ama oyun icinde cok sayif kalan bir oyuncu malesef. begenmiyorum acikcasi ama yedek icin yeterli türk statüsünede bakarsak.

Abi ne Necati'si artık bildiğin Türk dizileri gibi durum olur artık.

Umut'u 3. forvet yapacaksan 4. forvete git genç oyuncu al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt