Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu isimler her ne kadar sansasyonel isimler değillerse de hepsi yetenekli ve en önemlisi patlayıcı güce sahip adamlar.Bu sene tek eksiğimiz olan hızlı hücum yapma ve kilidi açamama eksiğimizi kapatabileceklerini düşünüyorum.Umarım bir an önce transferler noktalanır
Bu isimler her ne kadar sansasyonel isimler değillerse de hepsi yetenekli ve en önemlisi patlayıcı güce sahip adamlar.Bu sene tek eksiğimiz olan hızlı hücum yapma ve kilidi açamama eksiğimizi kapatabileceklerini düşünüyorum.Umarım bir an önce transferler noktalanır
melo yerine kovarejmadan yana kullanacak sanırım kontenjanı,alper-selçuk-hamit orta sahası mı izleyecez aceb?
ben biraz baska düsünüyorum, Fatih Hoca ve Baskanin tek bir seneleri kaldi, saniyorum Baskan kalmak ister, ama iste belki baska biri aday olur filan diye finansel en iyi sekilde cikmak istiyordur adayliga, yoksa birisi cikar der : okadar para harcadiniz filan diye.
Bide su an maddi olarak iyi durumdayiz, gecen sene cok para harcayarak yeterince iyi verim alamadik yaz transferlerinden. Ama en önemlisi Transferlerin simdiden bile bukadar ciddi olamlari, hatalarini anlamis olmalari.
Alper ve Melo bile ikilsi 11 milyona yakin para tutacak. Daha solbek ve defans var. Öylece Querasma gibi bedava adamlar mantikli geliyor, adamin yetegine lafim yok, belki bile en yetenekli 5 adamin icine girer, ama istikrar filan yok. Ama bi gercek var, Amrabat da hic birsey yok, Q7 5 mactan birinde bile gercek yüzünü gösterse, amrabat dan fazla verim almis oluruz.
Maliyeti az diye q7'yi aldık diyelim.
Eğer 6+0+4 kuralı değişmezse ne işe yarayacak ki q7.
Yedek bırakayım desen tribüne göndermek zorundasın.Oynatayım desen ilk 11'den kimi tribüne göndereceğini şaşırırsın.
En kötü ihtimalle 6+2'ye geri dönülmesi şart.Yoksa stoper,sol bek ve Melo dışında yabancı transferi imkansız.Daha elde Dany ve Amrabat'ta var.
Maliyeti az diye q7'yi aldık diyelim.
Eğer 6+0+4 kuralı değişmezse ne işe yarayacak ki q7.
Yedek bırakayım desen tribüne göndermek zorundasın.Oynatayım desen ilk 11'den kimi tribüne göndereceğini şaşırırsın.
En kötü ihtimalle 6+2'ye geri dönülmesi şart.Yoksa stoper,sol bek ve Melo dışında yabancı transferi imkansız.Daha elde Dany ve Amrabat'ta var.
Robben'den Nani'den Kıvarejma'ya mı döndük :f Herkeste hoşnut