Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Q7-Alper-Kolarov-Melo-umut-Lescott yeterli.

Başkan 3 ya da 4 transfer dedi, sanırım Umut ve Melo'yu dahil etmeden söylüyor.

Sol bek + stoper + kanat + gurbetçi(frei)

Bu isimler her ne kadar sansasyonel isimler değillerse de hepsi yetenekli ve en önemlisi patlayıcı güce sahip adamlar.Bu sene tek eksiğimiz olan hızlı hücum yapma ve kilidi açamama eksiğimizi kapatabileceklerini düşünüyorum.Umarım bir an önce transferler noktalanır

Quaresma ve hızlı hücum?Onun kadar top ezen adam mı var

Bu isimler her ne kadar sansasyonel isimler değillerse de hepsi yetenekli ve en önemlisi patlayıcı güce sahip adamlar.Bu sene tek eksiğimiz olan hızlı hücum yapma ve kilidi açamama eksiğimizi kapatabileceklerini düşünüyorum.Umarım bir an önce transferler noktalanır

katılıyorum farklı ozellıklerı olan vurucu bır takım olabılırız.

Robben'den Nani'den Kıvarejma'ya mı döndük :f Herkeste hoşnut

Melo bu sınırlamalardan dolayı kesik yiyecek gibi.bence yönetim Gökhan İnler için nabız yokluyor.yukarda bazı arkadaşların yazdığı gibi.Muslera - Eboue - Yabancı Stoper - Yabancı Sol Bek etti 4.İlerde Sneijder - Drogba etti 6.Semih-Selçuk-Alper-Burak 10.geriye tek isim kalıyor.ve de yerli olacak gibi

Stoper ve sol bek için en çok haberi geçen isi ikim Chedjou ve Carlinhos.

Adil Rami/Lescott ve Adriano/Kolarov gibi isimler için girişimlerde bulunmuyor muyuz acaba ?

melo yerine kovarejmadan yana kullanacak sanırım kontenjanı,alper-selçuk-hamit orta sahası mı izleyecez aceb?

Ünal Aysal ve Fatih Terim sanki ikisi de 2014'ten sonra yoklar gibi bir düşünce sezdim Terim'de de başkanda da...

Hedef 2014'te de öncelikle lig şampiyonu olup, hegamonyayı güçlendirmek, 4.yıldıza ulaşmak. Bu nedenle kısa vadeli düşünecekler gibi geliyor.

Başkan çok fazla borca girmeden ama direkt sahaya etki edecek transferleri yeğliyor Terim de bu fikirde sanki.

Bu nedenle Querasma bana inandırıcı geliyor, Melo ise dert, kulubun isteği bir yıl daha kiralamak. Ama juve istemiyor.

Başkanla Terim arasında bence Sneijder krizi hala sürüyor.

2014'ten sonra Terim yok bence, son kez Avrupa-İtalya şansını deneyecek ve sonra da emekli olacak.

Ünal Aysal, yıprandı ve başarılı başkan olarak düşüşe geçmeden bırakmayı tercih edecektir. Bu yuzden hesaplar sonuç odaklı ve 1 yıllık...

Mali açıdan ise kiralık oyuncuların bonservisi ektra maliyet, Riera, Elmander gibi oyuncuları göndermek bile buyuk maliyet ve alınmak istenen 4-5 oyuncu var kolay değil. Çok maliyetli transferler beklemiyorum açıkcası. Ama Ünal Aysal akıllı bir adam, maliyeti düşünse bile, A.Polat gibi davranmıyor, önemli mevkide paraya kıyıyor.

İnşallah tercihlerimiz hayırlı olur.

ben biraz baska düsünüyorum, Fatih Hoca ve Baskanin tek bir seneleri kaldi, saniyorum Baskan kalmak ister, ama iste belki baska biri aday olur filan diye finansel en iyi sekilde cikmak istiyordur adayliga, yoksa birisi cikar der : okadar para harcadiniz filan diye.

Bide su an maddi olarak iyi durumdayiz, gecen sene cok para harcayarak yeterince iyi verim alamadik yaz transferlerinden. Ama en önemlisi Transferlerin simdiden bile bukadar ciddi olamlari, hatalarini anlamis olmalari.

Alper ve Melo bile ikilsi 11 milyona yakin para tutacak. Daha solbek ve defans var. Öylece Querasma gibi bedava adamlar mantikli geliyor, adamin yetegine lafim yok, belki bile en yetenekli 5 adamin icine girer, ama istikrar filan yok. Ama bi gercek var, Amrabat da hic birsey yok, Q7 5 mactan birinde bile gercek yüzünü gösterse, amrabat dan fazla verim almis oluruz.

ben biraz baska düsünüyorum, Fatih Hoca ve Baskanin tek bir seneleri kaldi, saniyorum Baskan kalmak ister, ama iste belki baska biri aday olur filan diye finansel en iyi sekilde cikmak istiyordur adayliga, yoksa birisi cikar der : okadar para harcadiniz filan diye.

Bide su an maddi olarak iyi durumdayiz, gecen sene cok para harcayarak yeterince iyi verim alamadik yaz transferlerinden. Ama en önemlisi Transferlerin simdiden bile bukadar ciddi olamlari, hatalarini anlamis olmalari.

Alper ve Melo bile ikilsi 11 milyona yakin para tutacak. Daha solbek ve defans var. Öylece Querasma gibi bedava adamlar mantikli geliyor, adamin yetegine lafim yok, belki bile en yetenekli 5 adamin icine girer, ama istikrar filan yok. Ama bi gercek var, Amrabat da hic birsey yok, Q7 5 mactan birinde bile gercek yüzünü gösterse, amrabat dan fazla verim almis oluruz.

Aynen Melo,Alper,sol bek,stoperin tüm giderleri en az 30 milyon euro'yu bulur.Bir de üstüne Robben falan gelirse ekonomimiz alt üst olur.Q7 mantıklı.

Robben de birde sakatlik fiyaskosu var, bide düsün Robben yedek durdu, adam tam diva cok problem cikartiyor bu sene cikartmadi, ama Bayern onsuz da basarli diye, ve yerine oyanyan adamlar mükemmel oynadilar diye. Gecen sene yi hatirliyorum, hemen naz yapiyordu. birde bu adam en fazla 20-25 maca cikabilir, bizim ligi düsünürsek daha da az.

Yillik oda en az 4 Milyon ister, Menejer Parasi da bi 4 eder, bonservisi de bi 15 i bulur.

30 Yasina giren adamin, okadar kolay sakatlanan icin bizim icin cok cok büyük bir risk. Adamin ismi bosuna The Man of Glass degil

Maliyeti az diye q7'yi aldık diyelim.

Eğer 6+0+4 kuralı değişmezse ne işe yarayacak ki q7.

Yedek bırakayım desen tribüne göndermek zorundasın.Oynatayım desen ilk 11'den kimi tribüne göndereceğini şaşırırsın.

En kötü ihtimalle 6+2'ye geri dönülmesi şart.Yoksa stoper,sol bek ve Melo dışında yabancı transferi imkansız.Daha elde Dany ve Amrabat'ta var.

Yedek bırakayım desen tribüne göndermek zorundasın.Oynatayım desen ilk 11'den kimi tribüne göndereceğini şaşırırsın.

En kötü ihtimalle 6+2'ye geri dönülmesi şart.Yoksa stoper,sol bek ve Melo dışında yabancı transferi imkansız.Daha elde Dany ve Amrabat'ta var.

Sanıyorum bu yabancı kontenjanına bir çözüm getirilecek bu sene çünkü şuan ne biz ne de diğer takımlar pek yabancı olayını umursamıyor gibi duruyorlar.Kulüpler Birliği bu işe el atacak gibi duruyor.

Yabancı sınırı bence de halledilecek ayrıca ben yabancı stoper transferi ile Dany'i iyi bir fiyata göndereceğimizi düşünüyorum , birde eğer zaten 4-3-1-2 veya 4-1-3-2 oynarsak , Q7'nin gelişi ile , Amrabat'ı göndeririz , ancak kanatlı bir sistem oynasak bile ben Amrabat'ın gönderileceğini düşünüyorum :)

İnşallah ikisinden en azından bir 15 Mn € gelir elde ederiz :) Amrabat'ı Rusya'ya , İtalya'ya , Fransa'ya kakalayabiliriz , keza yine Dany'i de Fransa'ya , Rusya'ya vs. kakalayabiliriz diye düşünüyorum :)

Şampiyonlar Ligi hedefleri çabuk unutulmuş anlaşılan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt