Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

CL için kadro kuran arkadaşlar bu adamlar en kötü ihtimalle 6 maç oynatıp lig maçlarında yatıracakmıyız?

Rotasyon demeyin sen aynı takımı sürekli oynatman lazım ki CL maçlarında üst düzey performans sergilesinler

Kaleye bile yazmak yedek oturtmaktan daha mantıklı

Hala anlayamadın galiba ya da ben anlatamadım.Drogba 36 yaşında elbet yorulacak,sakatlık olacak,cezası olacak.1 maç Burak,1 maç Drogba oynar.Hedefimiz 3 kulvar.Çarşamba-Pazar oynayacağız.Burak da oynayacak ama ben Drogba'yı daha komple bir forvet olduğu için 11'e koydum.

gökhan gönüle bak,bide adam gibi adam diyolardı buna

Hala anlayamadın galiba ya da ben anlatamadım.Drogba 36 yaşında elbet yorulacak,sakatlık olacak,cezası olacak.1 maç Burak,1 maç Drogba oynar.Hedefimiz 3 kulvar.Çarşamba-Pazar oynayacağız.Burak da oynayacak ama ben Drogba'yı daha komple bir forvet olduğu için 11'e koydum.

Burak'ı oynatan Drogba, Rakip defansı Drogba'ya çalışır Burak'a değil, seneye göreceksiniz yine drogba ve burak fix oynayacak !

Burak-Drogba yanyana devam. macera aramaya gerek yok.

Quaresma'lı kadro kurmak için takımın en önemli 3 oyuncusundan birini yedeklere yazıyorsunuz ona şaşırıyorum.

Burak'ın kendi açtığı ortayı rövaşatayla tamamlaması lazım herhalde bazı arkadaşların saygısını kazanması için...

715249_Galatasaray_SK.jpg

7 Yabancılı kadro, ligde her maç form durumuna göre birini değiştirebiliriz.

Chedjou: 6,5m€ (Basında çıkan haberler)

Santon: 12-15m€

Mirallas: 12-15m€

Toplam (max): 35m€

Şampiyonlar liginde başarı hedefleyen bi takım için makul bi transfer bütçesi.

Evimizde çift forvet oynarız Burak-Drogba.Deplasmanda ve Avrupa'da Burak'la Drogba'dan biri oynar form durumlarına göre.

hayırlı geceler Galatasaraylı kardeşlerim başkanın konuşmasını dinliyorumda querasma dio ben hiç birşey beklemiyorum bu adamdan inşallah beni yanıltır bide Burağa allah aşkına biri top kontrolünü öğretsn sıfır ya sıfır hiç bir zaman top class olamaz bu adam bağzen korkuyorum inş yanılırım en iyi yerlerde oluruz.

Burak-Drogba yanyana devam. macera aramaya gerek yok.

Quaresma'lı kadro kurmak için takımın en önemli 3 oyuncusundan birini yedeklere yazıyorsunuz ona şaşırıyorum.

Burak'ın kendi açtığı ortayı rövaşatayla tamamlaması lazım herhalde bazı arkadaşların saygısını kazanması için...

Burak gitmemeli diye foruma yazan benim zaten.Hiçbir zaman saygımı kaybetmedi.Dünya tek forvet oynuyor ve Drogba,Burak'tan daha iyi bir forvet.Fenerbahçe ve Real maçlarına bakarsan anlarsın.Drogba daha az gol atar ama her maç oyunun içinde olur,Burak ise gol atarsa vardır gol atarsa yoktur şaşırılacak bir şey yok.

Zaaten ilgilenmeyiz ama Oscar Cardozo gelse inanilmaz sevinirim, bu adam Anasinin karnindayken bile Gol atiyordu :lol:

Arkasina adam gibi Futbolcu koy Türkiye'de 30 Mac'ta 40 Gol atar en adiyim, adam her yerden, her zaman, her yeriyle atiyor anasini satim

Bırakın forveti

Bize kanat oyuncusu-sol bek-stoper lazım

Burak bu yaz topla haşır neşir olur. Belli düzeye gelir. Sağ kanattan ziyade ileride tek oynayabilir.

Tek forvet oynarsak Burak'la Drogba'yı Real Madrid'in Higuain ve Benzema'yı kullandığı gibi kullanacağız veya bazı maçlarda çift forvet oynayağız.İşin özeti bu.

Muslera

Eboue Semih Chedjou X

q7 alper sneijder selçuk

drogba burak

Yerli sol bek yada stoper lazıım bize

forvet alternatifi olarak yerli çilek necati geri gelir. ünal başkanın bu akşam verdiği açıklamalara göre q7-alper-(olursa arda)-bir de lille'deki stoper gelecek. bence yerinde. bir de muslera gidebilir gibime geliyor.

Burak gitmemeli diye foruma yazan benim zaten.Hiçbir zaman saygımı kaybetmedi.Dünya tek forvet oynuyor ve Drogba,Burak'tan daha iyi bir forvet.Fenerbahçe ve Real maçlarına bakarsan anlarsın.Drogba daha az gol atar ama her maç oyunun içinde olur,Burak ise gol atarsa vardır gol atarsa yoktur şaşırılacak bir şey yok.

valla Fatih Terim'in açıklaması ortada. Burak'tan önümüzdeki sezon farklı beklentilerim var, şimdikinden daha fazla koşacak dedi.

yine 11'de düşünüldüğü belli yani, normal olan da bu zaten.

Arda tarzında bir adam gelse bile, Burak-Drogba ikilisi yine sahada olur.

kim daha iyi forvet kim daha iyi golcü bunları tartışmaya gerek yok, Drogba zaten dünyanın gelmiş geçmiş en önemli santrforlarından. birbirlerini tamamladıkları sürece bu ikili bozulmaz.

715259_Galatasaray_SK.jpg

bu kadro iş yaparmı renktaşlar ben fazla sistemden anlamam ama, sneijder interde bu mevkide oynamış, amrabatında alışık oldugu oynabildiği sistem bu sistemmiş

kadroda 7 yabancı var ama bi yabancı sakat veya cezalı olacaktır yada formsuz dönemi olacaktır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt