Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

son transferi olur diye demecle oyuncumu istemiyormus. drogbayi niye aldiniz sorarlar adama o zaman . böyle aciklama yaptigina inanmiyorum acikcasi.

Aynısını bende yazıcaktım Ujfalusi,Elmander,Drogba,Riera bunlar hepsi 29-30 yaşında veya üstü geldi bunların alan hocanın böyle birşey diyerek veto edeceğiğini sanmıyorum.

Transfer donemi ne zman aciliyor ?

----------------------------------Muslera-------------------------------------

Eboue---------------Semih------------------------Chedjou--------------Adriano

-------------------------Gökhan İnler---Selçuk İnan----------------------------

-------------------------------Wesley Sneijder---------------------------------

------------Luis Nani--------------------------------------Arda Turan-----------

--------------------------------Burak Yılmaz------------------------------------

Yedekler ; Eray - Drogba - Umut - Emre Çolak - Amrabat - Alper - G. Zan

Quaresma´yi alirsak dizilis degisir ve bazi mevkiler aksar. Quaresma da hayalkirikligi olursa cökeriz. Büyük risk.

Oynatmasina oynatir Terim de, benim aklim hala Melo´da. Kim giriyor Baskanin aklina anlamiyorum.

Melo´nun sürekliligi yok ama Quaresma´nin var öyle mi? :) Hadi canim Baskan sende :)

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkTransferin esas sürprizi gurbetçilerden gelicek iki tane isimle görüşülüyor şuan onuda akşama açıklıycam

Quaresma´yi alirsak dizilis degisir ve bazi mevkiler aksar. Quaresma da hayalkirikligi olursa cökeriz. Büyük risk.

Oynatmasina oynatir Terim de, benim aklim hala Melo´da. Kim giriyor Baskanin aklina anlamiyorum.

Melo´nun sürekliligi yok ama Quaresma´nin var öyle mi? :) Hadi canim Baskan sende :)

Başkan ticari açıdan bakıyor,Taraftar çoğunlukla duygusal Hoca teknik açıdan bakıyor.Başkan 30 yaşına gelmiş bir adama 6.5 milyon vermeyi çok istemez birde bu sezon 2.yarının son 10 haftası hariç kötü oynayan bir Melo için büyük ihtimal alırız Meloyu ama kiralık olur gibi yine çünkü Juıve indirmeyecek gibi ki haklılarda 25 e aldığının adamı 10 bile satamıcak eğer fiyat indirirse.

Asaletin Yeter@uA1905od2 dkSol bek ya Adriano ya carlinhos bu ikisi dışında birinin olması gerçekten çok zor üçüncü biri çok ama çok sürpriz olur

Asaletin Yeter@uA1905od6 dkChadliyi benden başka söleyen yok ama hoca onu çok istiyor ve çok ciddi görüşülüyor nasıl basında çıkmadı hayret

"açıklıycam" nedir arkadaş. Yazmayı bile bilmiyor herif.

Ben bu habere pek inanmadım açıkçası. Q7 gelirse Terim istemedi, gelmezse de Terim aldırmadı falan diyerek yönetim-Fatih Terim arası huzursuzluk çıkarma çabalarına girmek adına yapılmış bir haber olabilir.

Son transferi olur diyerek veto etmesi de bir garip.Zaten oyuncu alıp satan bir kulüp değiliz. Gelen adam iyiyse oynuyor, performansı kötüyse düşük bedellerle gönderiyoruz. Sportif ya da disiplinsel nedenlerle veto etse neyse derdim.

Bence Fatih Terim Q7'yi istiyor. Ondan max verim alabileceğini düşünüyordur muhtemelen. Terim adam etti, klasiğini yaşayabiliriz yine.:)

Başkan ticari açıdan bakıyor,Taraftar çoğunlukla duygusal Hoca teknik açıdan bakıyor.Başkan 30 yaşına gelmiş bir adama 6.5 milyon vermeyi çok istemez birde bu sezon 2.yarının son 10 haftası hariç kötü oynayan bir Melo için büyük ihtimal alırız Meloyu ama kiralık olur gibi yine çünkü Juıve indirmeyecek gibi ki haklılarda 25 e aldığının adamı 10 bile satamıcak eğer fiyat indirirse.

Herseye de ticari mantikla yaklasmamak lazim. Melo´nun yerini Alper dolduramaz. Harcanir gider cocuk. Zaten o mevkinin adami degil.

Melo kadar faydalisini ve gencini 15 Milyon´dan asagiya alacagimizi düsünmüyorum. Kilit oyuncularimizdan biri 2 senedir.

Evet kötü oynadigi dönem oldu ama takim da kötüydü bu yüzden iste. Melo toparlandi takim da toparlandi.

Bunu unutmamak lazim. Bizi 2 senedir sampiyonluga tasiyan iskelet kadroyu bozma taraftari degilim.

Muslera Eboue Semih Selcuk Melo bu anlamda kilit futbolculardi 2 senedir.

Asaletin Yeter@uA1905od1 dkTransferin esas sürprizi gurbetçilerden gelicek iki tane isimle görüşülüyor şuan onuda akşama açıklıycam

Kerim frei , Jem poul Karacan duyumcu olmaya gerek yok transferde öncelik [h=3]1-Chedjou %90[/h]2-carlinhos her an olabilir

3-Alper Potuk cepte bilin

4- Querasma %50

---------------Muslera------------------

---------Semih-------Chedjou---------

Eboue---------------------------Adriano

-------------Melo-------Selcuk------------

Arda-----------------------------Quaresma

--------------------Sneijder----------------

----------------Drogba----------------------

Loading....

Ligde yabancilarin birkaci cikar Türk girer hep. Herkez yedek kalir ara sira. Burakla Drogba sürekli rotasyonda olur.

Melo ile Alperde keza öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt