Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış
Alperi oraya koymak saçmalık olur bencede ama ben Melonun yerine bir adam alınırsa kaliteli üzülmem açıkcası bu sene Melo iyi oynadığı maçlarda bile geçen seneki gibi efsane oynayamadı yani iyiydi ama sadece iyiydi.Bence sistem değişikliği takımı toparladı Melo değil sistem değişince Meloya da fiziksel anlamda daha az görev düştüğü için iyi oldu gibime geliyor şahsi görüşüm.
Herseye de ticari mantikla yaklasmamak lazim. Melo´nun yerini Alper dolduramaz. Harcanir gider cocuk. Zaten o mevkinin adami degil.
Melo kadar faydalisini ve gencini 15 Milyon´dan asagiya alacagimizi düsünmüyorum. Kilit oyuncularimizdan biri 2 senedir.
Evet kötü oynadigi dönem oldu ama takim da kötüydü bu yüzden iste. Melo toparlandi takim da toparlandi.
Bunu unutmamak lazim. Bizi 2 senedir sampiyonluga tasiyan iskelet kadroyu bozma taraftari degilim.
Muslera Eboue Semih Selcuk Melo bu anlamda kilit futbolculardi 2 senedir.
Alperi oraya koymak saçmalık olur bencede ama ben Melonun yerine bir adam alınırsa kaliteli üzülmem açıkcası bu sene Melo iyi oynadığı maçlarda bile geçen seneki gibi efsane oynayamadı yani iyiydi ama sadece iyiydi.Bence sistem değişikliği takımı toparladı Melo değil sistem değişince Meloya da fiziksel anlamda daha az görev düştüğü için iyi oldu gibime geliyor şahsi görüşüm.