Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

Özgür Çek ne top oynamış bugün vay arkadaş...

özellikle rövaşata golü olağanüstü

Renktaşlar F.T gelecek sezon 4-3-3 oynar mı?

Bana kalsa yeri gelince oynayabilmeliyiz.

Bu sene alternatifsizlikten hep aynı şekilde oynadık. Hiç bir zaman süpriz bir kadro çıkaramadık. Bence ne kadar çok alternatif o kadar süpriz oyun.

Yeri gelir Sniejder dinledir 4-3-3 oynarız kanatlarda Amrabat ve Q7(misal) olur tek forvet Burak olur. Olur da olur ve bence olmasıda lazım.

Drogbayıda Sneijderide yeri geldimi Akhisar-Elazığa karşı oynatmamalıyız.

Bana kalsa yeri gelince oynayabilmeliyiz.

Bu sene alternatifsizlikten hep aynı şekilde oynadık. Hiç bir zaman süpriz bir kadro çıkaramadık. Bence ne kadar çok alternatif o kadar süpriz oyun.

Yeri gelir Sniejder dinledir 4-3-3 oynarız kanatlarda Amrabat ve Q7(misal) olur tek forvet Burak olur. Olur da olur ve bence olmasıda lazım.

Drogbayıda Sneijderide yeri geldimi Akhisar-Elazığa karşı oynatmamalıyız.

sanki bizim takım orta sahada top kapamıyor gibime geliyor bana renktaş bunu çözsek bi

q7 gelsin 2 calım atsın bızım taraftarda tinercıler gıbı tapar ,adam cıktıgı her maçı sabote edıyor

terımın elınde adam olur muhabbetı iyi niyetten öteye geçmez

en ıyı oyununu portoda oynarken bıle acayıp egosıtti

Inkar etme olacakti*

Ifsa derken, ne yanlisimi gördün Ömer :) ?

Arkadaş bana Quaresma'yı istemediğim ve beğenmediğim için demişti o lafı. Quaresma'yı sen de istemiyorsun. Elimde kanıtlar var. Ağır laflar etmişsin. Atarım Quaresma sevenler derneğinin önüne seni:lol:

q7 gelsin 2 calım atsın bızım taraftarda tinercıler gıbı tapar ,adam cıktıgı her maçı sabote edıyor

terımın elınde adam olur muhabbetı iyi niyetten öteye geçmez

en ıyı oyununu portoda oynarken bıle acayıp egosıtti

valla ben Q7 gelsin istiyorum renktaş bizim takımda çalım atabilen sıfıra inebilen oyuncu yok

Arkadaş bana Quaresma'yı istemediğim ve beğenmediğim için demişti o lafı. Quaresma'yı sen de istemiyorsun. Elimde kanıtlar var. Ağır laflar etmişsin. Atarım Quaresma sevenler derneğinin önüne seni:lol:

At Ömer, beraber cikariz rakiplerimizin karsisina ;)

Nede olsa ikimiz futboldan anlamiyoruz, sifir.

At Ömer, beraber cikariz rakiplerimizin karsisina ;)

Nede olsa ikimiz futboldan anlamiyoruz, sifir.

Skora katkı yapan diyorlar. Bugün istatistik çıkardım. Adamın son 4-5 sezonda liglerde attığı gol 10 civarında. Asisti de 15-18 arası birşeydi sanırım. Selçuk tek başına yapıyor bu istatistiği:)

Ardanın bazı huylarından nefret ediyorum.Fakat geri döndüğü taktirde lig şampiyonluğunu kimse elimizden alamaz.

4-1-3-2 sisteminde çok fazla ısrarlı olmamalıyız.Bence kesinlikle doğru bir sistem değil.Rakiplere inanılmaz oyun oynama,çok rahat pas alışverişi yapma olanağı veriyoruz.Zaten takım savunmasını rezalet derecede yaptığımız içinde kötü görünüyor oyunumuz.Takımda net olarak hamleli, sert hemde top çalma konusunda bir tek Melo olduğu için çok sıkıntı çekiyoruz.İki bekte defansif anlamda pek güvenilir olmadığı için stopelere inanılmaz yük biniyor.

O yüzden bizim sadece iyi bir stopere ve sol beke ihtiyacımız var başka oyuncuya gerek yok söylemleri ve teshisi kesinlikle doğru değildir.bencede oralara oyuncu gereklidir.fakat bu sorunumuzu genel anlamda çözmez.

O yüzden öyle transferler yapmalıyız ki gerektiğinde kanatlı sisteme geçebilelim.

Ve artık şu takıma yaratıcı bir oyuncu gerekli.Ör.Keita(isme takılı kalmayın sol sağ kanat veya kanat fırvet hiç farketmez .yeterki olsun.)

İşte en büyük sıkıntı yabancı kontenjanı,sistem değişikliklerinde Burak veya kanata alınacak adamların yedekliği sorun edip etmeyecekleri gibi durumlar olabilir.

Yalnız Arda falan gelirse çok büyük fark yaratırız..
aynen elımızde sogru durust kanat yokken bıle bu sezon oynadıgımız 4231 lık sıstemde en ıyı oyunlarımızı oynadık. Bırde buna defansı saglama alıp nanı ve arda gelırse muazzam olur

ben böyle egoıst bı adam ıstemıyorum

isterse 11 kişiyıde çalımlasın

çalım atabilen oyuncu biraz egoist olur renktaş ronaldoda egoist robbende egoist bu tip oyuncuların özellikleri degilmi zaten bu adam sürekli pas verse nasıl kanattan sıfıra inicek bence bu oyuncular gerektiği yerde pas vermeli

bu benim görüşüm tabikide

Skora katkı yapan diyorlar. Bugün istatistik çıkardım. Adamın son 4-5 sezonda liglerde attığı gol 10 civarında. Asisti de 15-18 arası birşeydi sanırım. Selçuk tek başına yapıyor bu istatistiği:)

Biliyorum Ömer, dediklerine de katiliyorum zaten.

Ama söyle birsey var. Biliyorsun ben Amrabat gelmeden karsi cikmistim, cünkü ne benim istedigim tarz oyuncu nede yetenekli. Amrabatla olmaz.

Eger kanat sorununu iyi oyuncula cözemezsek son alternatif olarak Quaresma'ya bile hayir demem. Yine koskoca sezon kanatsiz cekilmez. (Sistem degisikligi olacagini düsünüyorum). Malouda olacagina Quaresma olsun.

Ben kanat oyuncusu olarak Nani, Bernard, de Bruyne gibi oyuncular istiyorum. Hic birini alamazsak ne yapabiliriz? Hic almamaktan daha iyidir. Yanlis anlasilmasin, transfer yaptik diyelim diye almayalim tabi. Ama o bölge takim icin stoper ve sol bek mevkisinden sonra en önemlisi.

Ama söyle birsey var. Biliyorsun ben Amrabat gelmeden karsi cikmistim, cünkü ne benim istedigim tarz oyuncu nede yetenekli. Amrabatla olmaz.

Eger kanat sorununu iyi oyuncula cözemezsek son alternatif olarak Quaresma'ya bile hayir demem. Yine koskoca sezon kanatsiz cekilmez. (Sistem degisikligi olacagini düsünüyorum). Malouda olacagina Quaresma olsun.

Ben kanat oyuncusu olarak Nani, Bernard, de Bruyne gibi oyuncular istiyorum. Hic birini alamazsak ne yapabiliriz? Hic almamaktan daha iyidir. Yanlis anlasilmasin, transfer yaptik diyelim diye almayalim tabi. Ama o bölge takim icin stoper ve sol bek mevkisinden sonra en önemlisi.

Fatih Terim pek öyle düşünmüyo en son stoper ve sol bek transferi yapacağını söylemişti sadece.

Açıkçası ben de 4-2-3-1'den yanayım ama Hoca değiştirmeyecekse taktiği ve kanatsız oyuna devam edeceksek boş yere kanat oyuncusuna bir sene daha para verilmesin derim ben. Amrabat ve Riera ile devam edelim. O parayı daha acil bölgelerin üstüne ekleyip daha kalitelisini alalım.

Ama değiştireceksek taktiği o zaman bize net olarak kanat adamı lazım. Lakin Quaresma olmasın o adam.

sanki bizim takım orta sahada top kapamıyor gibime geliyor bana renktaş bunu çözsek bi

Bu konuda bu sene Selçuk ve Melo çok ön plandaydı. Pas arası çok yaptılar. Ama takım savunmamız çok iyi değildi.

Asıl önümüzdeki sezon yapılanması çok önemli. Ve yaz kampı. Bütün takım kampa hazır olmalı. Emirates cup olsun başka hazırlık maçları olsun bu yaz dönemi takım savunması halledilmeli.

Bakarım transferleri görerim de birde en önemlisi yabancı kontenjanı. O netleşmeden konuşmak çok erken bence.

Açıkçası ben de 4-2-3-1'den yanayım ama Hoca değiştirmeyecekse taktiği ve kanatsız oyuna devam edeceksek boş yere kanat oyuncusuna bir sene daha para verilmesin derim ben. Amrabat ve Riera ile devam edelim. O parayı daha acil bölgelerin üstüne ekleyip daha kalitelisini alalım.

Ama değiştireceksek taktiği o zaman bize net olarak kanat adamı lazım. Lakin Quaresma olmasın o adam.

4-2-3-1'i bende cok istiyorum. Uzun süredir bekliyorum bu sistem'i.

Dedigin gibi sistem degismez ise, gerek yok. Ama degisirse mutlaka alinmali bir kanat oyuncusu.

çalım atabilen oyuncu biraz egoist olur renktaş ronaldoda egoist robbende egoist bu tip oyuncuların özellikleri degilmi zaten bu adam sürekli pas verse nasıl kanattan sıfıra inicek bence bu oyuncular gerektiği yerde pas vermeli

bu benim görüşüm tabikide

bu kadarda olmaz bıldıgın her maçın içine edıyor kaptırdımıda basıyor arkadan tekmeyı

bak bjk dekı kırmızılarına

Bugün haberler çıktı Terim Q7'yi veto etti diye, umarım doğrudur ve bir an önce kapanır bu mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt