Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

çalım atabilen oyuncu biraz egoist olur renktaş ronaldoda egoist robbende egoist bu tip oyuncuların özellikleri degilmi zaten bu adam sürekli pas verse nasıl kanattan sıfıra inicek bence bu oyuncular gerektiği yerde pas vermeli

bu benim görüşüm tabikide

ronaldo madrid robben b.münih q7 de katarda sdgkdlgjsdfklgj bilmem ne takımda fark burada :)

Transfer Nöbeti | Açılış

Sayfalarca quaresma konusulmus.

Hakkaten ilginc geliyor bana.

Bize kanat oyuncusu lazim ama bence bu kesinlikle quaresma olmamali.

Alper bugün vedasını yaptı giydiği formayı bile taraftara atmadı son giydiği formayı saklamak için

sisteme göre oyuncu lazım 4-3-1-2 de kanat oyuncusu nerde nasıl oynar bu sisteme 2 hızlı bek gerek

drogba ve burak olduğu sürece unutun 4 2 3 1 i

küyediyi isteyenleri forumdan kovalım valla bu ne ya at'dan eşşeğe değil direk tavuğa bineceğiz neredeyse peh

Alper Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda/Nani/Robben/Quaresma/Amrabat/Emre/Engin

4-3-3'e dönersek böyle oynarız muhtemelen. Burak satılmadıkça 4-2-3-1 konuşmaya bile gerek yok. Ya 4-1-3-2 ya da 4-3-3.

Yıl olmuş 2013 hala ''Chedjou iyi olsa İngiltere'ye giderdi çoktan'' diyen ergenler var.

Arkadaş bir bitmediniz yahu.

Yıl olmuş 2013 hala ''Chedjou iyi olsa İngiltere'ye giderdi çoktan'' diyen ergenler var.

Arkadaş bir bitmediniz yahu.

Fransa Ligini takip eden herkes "Müthis stoper" diyor agiz birligiyle. Bu kadar olumlu yorumlara da güvenirim ben sahsen.

Fransa Ligini pek takip etmedigim icin ben bilmiyorum Chedjou´yu. Ama herkes cok övüyor.

Avrupa piyasasini da cok iyi bilen ve takip eden Emre Utkucan var zaten bu islerin basinda. Güveniyorum ben. Alinsin

Şeref Aydın 'a duyurulur , transfer nöbeti kızıştığı zaman ak buraya (:

4-2-3-1 yabanci sinirlamasi oldukca oynayamayiz. Ne yeterli yerli defans var ne de kanat oyuncusu, onun disinda kaleci de yok. Skibbe'li Rijkaardli yillar gördük bunu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt