Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | Açılış

tavaresi ve felipe andersonu dahi alamıyosak yuh bize...gidecek bebeler bikaç seneye..tavaresi roma istiyodu geçen yaz

Genç oyuncuları marka değeri yüksek olan ligimize getirmek kolay değil.

Hem risktir bu oyuncuları almak, çünkü ciddi bedeller ödemen gerekecek ve elinde patlayabilir.

Hem de Avrupa'nın 5 büyük ligi varken Katar, Rus klasındaki lige hangi hayallerle futbolcu gelsin ki..

Chedjou konusunda temkinliyim

genel olarak afrikali stoperlere temkinli bakiyorum

riskli ve pozisyon alma becerileri zayif

cokta sacma sapan basit hatalar yaparlar

dany mesela klasik afrikali stoprrin emsali

chedjou bana dany'nin kopyasi gibi geliyor

ama hava toplarinda cok etkili ve fiziki anlamda cok daha saglam

(hic full mac izlemedim tek youtube'dan)

[video=youtube_share;po8XPedCPcc]https://youtu.be/po8XPedCPcc[/video]

benı patlattınız bütün adamlarım çıktı ortaya

Chedjou konusunda temkinliyim

genel olarak afrikali stoperlere temkinli bakiyorum

riskli ve pozisyon alma becerileri zayif

cokta sacma sapan basit hatalar yaparlar

dany mesela klasik afrikali stoprrin emsali

chedjou bana dany'nin kopyasi gibi geliyor

ama hava toplarinda cok etkili ve fiziki anlamda cok daha saglam

(hic full mac izlemedim tek youtube'dan)

futbol sektöründe olan arkadaslarima göre baya baya iyimis chedjou hata fransanin en iyi stoperiymis parisdeki silvayi saymasak. bende tam bilmiyorum acikcasi cünkü fransa futbolundan nefret ediyorum . orda ve italiada oynanilan oyun uyku hapi benim icin malesef.

Sol bek stoper konuşuyoruz da, bu ortasaha meselesi de uzamasa bari...

Başkanın açıklamalarından anladığım kadarıyla sanırım Melo alınmayacak. Fatih Terim de çok istekli gözükmedi Kanaltürk'teki röportajında, belki fiyat kırmak içindir bilmiyorum ama Sao Paulo'nun da devreye girdiğini düşünürsek o iş biraz yalan olacak gibi...

Melo'nun yerine istediğim tek adam İnler'di. Onun da kavga ettiği hocası Mazzari Napoli'den ayrılmış (büyük ihtimalle Anji'ye gidecek) İnler de tekrar kadroya girer herhalde...

Mazzarri: Il mio ciclo a Napoli è finito

orta saha için alternatifleri konuşmakta fayda var.

Carlinhos ne olayi ya adam 25 yasini gecmis bir avrupa macina cikmamis, hele su anki Confederations Cup in Milli takiminda bile degil. Bide suanki brezilya milli takimi daha cok kendi ülkesinden cagaran adamlar

Kolarov gibi adam dururken, en aptalca isimiz olur, brezilya da isterse 40 asisst le oynasin

Re: Transfer Nöbeti | Açılış

Carlinhos ne olayi ya adam 25 yasini gecmis bir avrupa macina cikmamis, hele su anki Confederations Cup in Milli takiminda bile degil. Bide suanki brezilya milli takimi daha cok kendi ülkesinden cagaran adamlar

Kolarov gibi adam dururken, en aptalca isimiz olur, brezilya da isterse 40 asisst le oynasin

Kolarov geleceğine Riera'ya kalsın. Sol bek dediği biraz tempolu olacak Kolarov çabuk bir oyuncu değil. Bize maç boyunca sürekli ileri geri çalışan bir oyuncu lazım.

Kolarov da ama hersey iyi halde, hic bir pek kötü yani yok. yani tam all rounder. Tabi daha iyi adamlar var, Clichy yi getirebiliyorsan kim hayir der. Ama Carlinhos ne olayi anlamadim...

carlinhos chedjoue falan tekrar 1.sınıf takımken 4.sınıf futbolcularla mı uğraşmaya karar verdik allah allah ya parada var ne saçma sapan adamlarla uğraşıyosunuzki bastır parayı al adam gbi 2 oyuncu

haftasonu töportajlardan anladıgım carlinhos chedjoue alper ve Q7 alınacak kazım donucek yedek olacak kadro soyle olacak

muslera

eboue chedjoue semih carlınhos

selcuk alper

snıjder

Q7

burak drogba

carlinhos chedjoue falan tekrar 1.sınıf takımken 4.sınıf futbolcularla mı uğraşmaya karar verdik allah allah ya parada var ne saçma sapan adamlarla uğraşıyosunuzki bastır parayı al adam gbi 2 oyuncu

aynen bende boyle dusunuyorum kalıtesını ıspatlamıs oyuncu almamız gerekırken yıne kumar oynucaz nasrettın hoca mısalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt