Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam Galatasaray'a söz verdip dedikten sonra masadan kalkmayan adama adam denmez, söz veripte sözünü tutmayan adama da adam denmez, hatta daha farklı şeyler de denir de neyse...

Alper iyi oyuncu, ama küfür yediği yere de giderse ne diyelim, hayırlı olsun...

Bizim yönetimde de suç var kesin imza attırmadan neden borsaya bildirim yapıyorsun ezikler zaten taraftarlarını kandırmak için fırsat kolluyorlardı buldular işte. ama ben bahsedilen 6 milyon gibi rakamlara inanmıyorum ezikler en az 10 kaptırmıştır

Hadi fener şeref yoksunu onu biliyoruz da en büyük şeref yoksunu Eskişehirspor'mus;bunu anladık.

Ne serefsiz bir klupdur ya niye aldiklarini bile bilmiyorlardir istemiyolardir bile sirf almak icin tobe tobe

Birde biz bu serefsizleri NECATI'YI VERDIK!!! EN COK BUNA ÜZÜLÜYORUM SU AN !!!!

Transfer Nöbeti

Melo nun kalması şart oldu

Sent from my iPad using Tapatalk HD

@bukalamunjack: #tribunumedokunma

hımm peki fener kapa bildirdi miii(bildirmediyse neden hala bildirmedi)

1 fener niyetlendi halil ünal ı ikna etti

2 halil ünal parayı fazla veren tarafı seçti

3 alper fener i istemezse halil ünal fiyat yükseltmiş oldu

4 fener olursa gol atarız olmazsa çomak sokarız dedi

anlaşsınlar ıyı oldu yazık onca paraya yabancı sınırlaması kalkıcak zaten gırsın bı yerlerıne

alper gelirse çok iyi bir alternatif olurdu onun haricinde eğer kanatlara yöneleceksek selçuk alper ikilisi önde tek başlarına çok zayıf goruntu veriyorlardı ama selcuga cok ibir alternatif olurdu hayırlısı olsun yalnız bu olay HALİL ÜNALın şeref yoksunu oldugunu gösterir ben yinede alperin feneve gidecegini sanmıyorum her şey olabilir hala yani es es şunu diyebilir ben hem fenev hem gs ile anlaştım oyuncuyla anlaşan oyuncuyu alır demişte olabilirler hayırlısı olsun bizim için

normalde aklı varsa alperin bizi seçeceğini düşünüyorum ama emre için söylediklerini duyunca hiç belli olmaz

O fiyata gidersede üzülmem bizim orta alanımız iyi çok şükür meloyu alalım asıl önemli olan o

Anasına dakikalarca küfür ettiler türkiye kupasını almayı hakemlerle fener elinden aldı o zevki yaşamayı utanmadan hala giderse ki ben gideceğini düşünmüyorum Alperi biz alırız bu arada Halil Ünal ın bu yaptığına karşılık necatiyi geri almalıyız ayrıca Necatiye ödenmeyen 1 milyon dolar için dava açmasını söyleyip destek verilmeli.

Yüksel Çağlar bizim patronun arkadaşı, çok saygı gören bir adam

Arda'yı almalıyız.

Bizim sinirimizi gazımı Şeref Aydın'dan gayrısı alamaz diyim size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt