Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati Ateş ; Yarın menajerimle bir arayagelecegim, Galatasaray'a büyük yanlış yapıldı.Bir Galatasaraylı olarak burada kalmak istemiyorum.

O değilde Aziz Halil Ünal'a Bienvenü'yü iyi iteledi..

Şimdi Eskişehir düşünsün :asd:

Alper'in karakteri olsaydi, anasinin gözünde biraz degeri olsaydi gitmezdi oraya. Eskisehir de kalirdi, ama yinede gitmezdi. Burda Halil Ünal'dan daha cok Alper'e kizmaliyiz. Halil Ünal kar yapacak tabi, is adami gibi birsey. Ama asil karaktersiz Alper !

kendı bılır dıyoruma ama haklısın annesınıde alsın gitsın gıderken yanına

belkı onunlada sözleşme yapmıslardır

iyi oldu iyi.. Sen Şampiyon ol Cl ye direk katıl bir dünya para al kasanı doldur. Hala şu eziklere futbolcu kaptır.. Bu yönetimin büyük beceriksizliğidir.. Alper de şerefsizmiş orasıda ayrı bir konu tabi..

Halil ünalın bilmiyon karakterini tanımlamak istersem myc manyağı olurum bizim yönetim ne yapsın Alperi kaptırmayacağız diye 10 milyon mu versinler o fenerin yapacağı iş biz kimseyle sidik yarıştırmayız.

Adam ANASINI ortalık malı yapmış siz hala konuşuyosunuz.. Fenere yakışır demek lazım;)

Necati Ateş ; Yarın menajerimle bir arayagelecegim, Galatasaray'a büyük yanlış yapıldı.Bir Galatasaraylı olarak burada kalmak istemiyorum.

necatı ıle halıl unal son hafta tesılerde bırbırıne gırdı

hatta federasyona başvurdu alacakları için necatii

Bu fener cl'de seri başımı olcak bilen varmı?Oraya katılamaması çok önemli.Sonuçta bu kerizlerin parasıyla Drogba Sneijder gibi adamlar geldi.

ne seribaşısı renktaş ya :D 2 ön eleme oynayacaklar ilk ön elemde seri bası olackalar ama diger ön elemede degiller yani elenecekler :D

Kumpas tabi kardeşim adamlar her çıktığı yerde Galatasaraya söz verdik aradaki fark 250 bin euro sence bu normal mi ?

Keske degersiz 2-3 oyuncuya daha teklif götürsekte bu fiyatlara onlarida transfer etseler,son 2 sezonda gelen en iyi 6 Oyuncumuzu yaz bak bakalim toplami 14 milyon bonservis vermismiyiz.

Bosver sIkmayin caninizi transferle üstünlük olmaz,Bizim Melonun disinda yapacagimiz 3 saglam Transferimiz var onlari aldikmi seneye 14 milyon verdikleri alperin degeri 3-4 milyona düser yada yeni bir kazikta takasa kullanirlar.

Engin'i geri kazanalim....

formda Engin > Alper

ya ırkçılık meselesinin olimpiyatla ne ilgisi var öyle üstünü kapatmayla değil ırkçıya gereken cezayı vrmekle prim toplar ein adamı mal mı ki basn toplantısında anlattıkları masllar inansın. ayrıca olayı artık dünya alem duydu. Hem sen ırkçıya ceza verdiğinde değil vermeyip üstünü kapadığında ırkçı olursun. Bizim içimizde de böyle eğilimler oluştukça biz taraftarlar olarak kendi aramızda kınıyor bertaraf ediyoruz bu adamlar resmen kulüp olarak yalancı sahtekar ve sahipenici tavır aldılar. HEr işleri kumpas, şantaj çete tarzı ayak oyunu dünyada en sevilmeyen ülkemizin takımı bunlar en sevilen de biziz bu yüzden.
Ben fener elimizde düşmüşken (ırkçılık konusunda) gereği neyse yapalım dediğimde herkes başkana hak vermişti. Yemişim olimpiyatlarını, ülke futbolunu dediğimde birçok kişi vatansever kesilmişti burda.. Konu hala mevcut sanırım. Bu ülkede şerefli insanların gücü yok. Bütün şerefsizler hep en başlarda.. Ülke mi kalmış futbolmu kalmış şeref mi kalmış? O vatansever arkadasların ellerini görelim..

fb sezon sonunda Meireles'i gönderir , Alper'i banko oynatırlar.Onlar için kontenjan adına iyi bir hamle oldu.Bizde ise Hamit'in yerinde oynayacaktı , kontenjan için direkt olarak bir avantaj sağlamayacaktı.

Bizim yerli kalitemiz her ne kadar çok daha iyi olsa da 6+0+4 sisteminde fb avantajlı konuma geçti bence.

Arkadaslar şimdi yeni orta saha adaylarımızı sizden bekliyorum alper konusunu konuşmak isteyen konuşsun sneijder e 7.5m euro verildiği yerde alper e bu kadar para verip almak isteyen varsa buyursun yönetim derhal bu pazarlıktan çekilmeli sakın f5 e çalım aatcaz diye cl den aldıgımzı parayı halil ünal a vermesinler.

Savaş mı var tamam hodri meydan bizi gene ayağa kaldırdılar kendileri kaşındılar.

onlara kendilerine küfür eden hareket çeken adamları çok sevmedilermi ? bu ilkmi amaclari bize gıcıklık olsun diye alırlar faydasi olmıcagınıda bilseler Alper dun çıksın ben Galatasaraylıyım diye bağırsaydı yine alıcaz derlerdi gurur varmıdırki ?

Beyler o............. Buldum -> "galatasaray'da alper transferi bitmiş" - oktay derelioğlu, 20.05.2013 :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt