Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan bu alper fenerbahçeye giderse yarın inadına gider 6 milyon verir meloyu açıklarım. Bunların oyununa göre oynayacaksın. Biz çok fazla şerefli ve dürüstüz bu şerefsizlere göre.

@34cimbom34

su serefsizin tweet'lerini paylasmayin.. alper gs'ye gelmesse herkeze forma alicam demisti.. hadi biyerin yiyorsa sozunde dur.. 3 aydir "alper gs'nin oyuncusu, rahat olun" diyip durdu.

İyide birader yönetimi bile oyuna getirdi es-es ve alper. Geçen transfer döneminde tutturduğu duyumları da hatırlıyorum ayrıca. Hemen şerefsiz falan...

Not: 34cimbom34 benim adresim değil ha :D. İstanbullu bile değilim :D

bende üzüldüm ama yapacak bısey yok

sadece duyduklarımı bıldıklerımı soyluyorum

Yahu inanmayin bu Alper serefsizine. Dedigim gibi bas serefsiz Alper'dir. Halil Ünal baskanlik yapiyor, kim daha cok verirse kafasi. Kulübüne düsünecek tabi ki. O da serefsiz o ayri.

bu kadar güzel adamı bize getiren başkana bu transfer olayından dolayı laf yok.lakin Albayrak ve Ali dürüst konusu çok kötü hamleler...

farkeden bişi olmazdı emin ol bu sefer fener 7.5 verirdi yine işi bağlarlardı önceden planlanmış bişi bu çok açık.

Gerekte yok zatne 1 gün önce şu fiyata verdik size diyen adam 1 gün sonra fiyat artırırsa almamak uygunu bu kaypak adamın sınırı nereye götürebileceği yok çünkü.

Aysal, “Alper için biz vereceğimizi verdik. F.Bahçe’ye hayırlı olsun” diyen Aysal, Ünal’ı ise şu sözlerle hedef aldı: “Halil Ünal bu transferde karakterini ortaya koydu. Önceki gün görüşmüş ve erkek gibi el sıkışmıştık. Ancak o bize (etik!) bir cevap verdi. Bu saatten sonra bu transferle işimiz olmaz.” diye konuştu.

olay budur renktaşlar başkanımızın karakteri işte bu adam gibi adam

Alper, Fenerbahçe'ye giderse hayatının hatasını yapmış olur. Futbolculuğuna laf etmem ancak öyle bir ortamda Selçuk İnan değil, Sezer Öztürk olur.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye transferi sırasında Galatasaray'ın ilgisini öğrenip "Ben Galatasaray'a gitmek istiyorum." dediğini söylemişti eski menajeri. Doğrudur ve gönlü bizdedir diye umut ediyorum. Ancak öyle olmasa bile Alper, şimdilik arkasından üzülecek bir futbolcu değil.

Olursa da Aziz Yıldırım'ın tipik başarısızlığı gölgeleme çabaları. Son sözü Ünal Aysal söyleyecektir.

Ya beyler kendinze gelin alper kim ya allah askına. Fenerde oynayacagı adamlara bakın bir de bizim takımda oynayabileceklerini düsünün. Feneri seçerek Sezer Öztürk vol2 olmayı kendisi tercih etti, bırakın simdi kendi pisliginde bogulsun.

Alper'den açıklama

Fenerbahçe ile şampiyonlar liginde oynamak için sabırsızlanıyorum stoch vol 2:D

Forumda 3 aydır yokum kuşlar iyice türemiş ısrarla alper konusunda saçma tweetleri paylasıyorlar sanki dünya yıldızı gibi arkadas cok iyi söylemiş ersan adem gülüm ü bjk aldıgındada diyordum bu adam anca yedek olur diye alper de öle yekta gibi anca yedek olur.

selçuğun rövanşını aldılar diyenler ne içtiler acaba?Anlaşılmış sözler alınmış ama karşıdaki şerefsiz çıkmış neyin kapağından rövanşından bahsediyorsunuz

Hakan yine başladın he... Sneijder gelirse şöyle yaparım böyle yaparım dedin, gelmewz dedin..geldi seni es geçtim haberin olsun, gerçi mor sana yakışıyor :)

Ee gelmis ne güzel? Ne olacak yani? Ben gelmesin'mi dedim? Gelmez dedim. Aradaki fark'i görecek kadar sey olmayan yani..

Öyle bir söylüyorsunki, ben sanki Sneijder'e karsi cikmisim gibi.

Alper haberi resmi sitede giderek aşağılara düşüyor.

Re: Transfer Nöbeti

Gecin alper meselesini artik onumuze bakalım alper o fiyat etmez zaten eger melo yerine dusunuluyorsa bizim hayrimiza olmustur stoper sol bek melo sol acik arda konularinda var mi gelisme

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt