Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

15 saniye sonrada kaldırdı dangalak durumu :D

Kerim Frei & Gokhan Tore yi alin iste

Solbek, stoper, Melo ve çilek transferlerini yapıp yolumuza bakalım.

Alper hakkında kötü konuşmayın şimdiden, caps alırlar rezil oluruz :cool:

Oyunculuk özelliklerini kötüleyemem Fenere gitsede bizede ama şu şartlarda bizle onlar arasında tercihini onlardan yana kullanan bir futbolcuk kafasını vücudunda ağırlık yapmak için taşıyordur net.

Adama ana avrat sövdüler şimdi bağırlarına basarlar, resmi sitelerinden ilgilenmiyoruz dediler gene yalan söylediler. Demek ki alper'de bunlara yakışan karekterde bir oyuncu ki Galatasaraya gitmek istiyorum deyip Fenere gidiyor.

[h=5]Futbol Sokağı

[/h][h=5]Ünal Aysal, “Alper için biz vereceğimizi verdik. F.Bahçe’ye hayırlı olsun” diyen Aysal, Ünal’ı ise şu sözlerle hedef aldı: “Halil Ünal bu transferde karakterini ortaya koydu. Önceki gün görüşmüş ve erkek gibi el sıkışmıştık. Ancak o bize (etik!) bir cevap verdi. Bu saatten sonra bu transferle işimiz olmaz.” diye konuştu.

[/h]

Muslera, Eboue, Yabancı Sol Bek, Yabancı Stoper, Melo, Sneijder, Drogba, yeni alınacak yabancılar. Çok iyi oldu Alper'i almadığımız ya Türk olarak ben çıkar oynarım.

Akli fikri karaktersizlik. Düsünmesi bile karaktersizlik. Anasina küfür edilmis. Birde bizden daha kötü bir takima gidiyor. Yani bu iki seyi bir araya alinca, Halil Ünal serefsiz olmuyor, Alper oluyor.

İyide anlamadığın Alperin bu görüşmeden yeni haberi olmuş, görüşmede Alper yok yani Eskişehir başkanı mal gibi satıyor Alperi anlayacağın

Bence olay böyle oldu.

Halil Ünal bize evet dedi, Azizi aradi, bakin siz daha fazlasini verin psikolojik üstünlük sizde olsun dedi.

Azizde: Haklisin Fenevbahce tavihi calim atmis olur demi?

Halil: Yav he he.

Aziz: Ne istiyon

Halil: Herseyi

Aziz: Kabul!

Ben Anadolu kulübü olsam sürkeli böyle Feneri kaziklardim, nitekim zaten yapiyorlar. :D

Alper tabi ki isteyerek oraya gitmiyor. Ama bizim türk milletimizde bu kafa var iste, cahiliz beyler kusura bakmayin. Yok neymis, kulübüme borcluyum, onlar ne derse onu yaparim, kulübüm ne karari verirse kabul ederim. Iste türk futbolcularda kariyer ön planda degil, sacma sapan nedenler ile, gurur mu nedir, o ön planda. Bu yüzden futbolda birsey yapamiyoruz zaten.

Türkiye futboluna acilen egitim verecek adamlar getirilmeli. Ufak yaslarda cocuklarin beyni yikaniyor bu olaylar ile. Ulan kariyerini düsünsene, CL var. Türkiye'nin en iyi ve en populär takimi var. Beyinsiz.

Gökhan İnler'i alamazsak bu senenin transfer şampiyonu f5 olabilir. Farkın kapanması içten bile değil.

Tolgay Arslan bu sene Galatasaray'da....Bekleyin bir kaç güne haberi çıkar

(TAHMİNDİR)

Alper'in alternatifi oydu....Alper'le aynı klasta bir oyuncu bence...Görürsünüz :)

Akli fikri karaktersizlik. Düsünmesi bile karaktersizlik. Anasina küfür edilmis. Birde bizden daha kötü bir takima gidiyor. Yani bu iki seyi bir araya alinca, Halil Ünal serefsiz olmuyor, Alper oluyor.

bence Alperin hicbirseyden haberi yoktu eminimki oda sasirmistir. günahini alma bence ne olup bittigini bilmiyoruz sonra gelirse pisman olursun :D

ya şimdi ünal aysal gözlerini karartmıştır almıştır eline kalemi 2 3 çilek ismi daha yazıyodur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt