Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

engin in sözlesmesini uzatsak la bari:o

Alper bize gelirmi, gelmezmi bilmiyorum.

Ama Fanatik Galatasarayli Salihin aklinimi celsek bu olaydan sonra. Hep onlarmi yapacak bu cirkeflikleri. Biri su sahtekarlara artik kendi oyunlarini oynamali.

:sad007:

Emre çolak filan bırakın şimdi.Alper emre yı colaklıktan cıkarıp topala dönüştürür.Emre nın tek işi soluna cekıp ya kaleye vurur ya da hızlı gıderken bı anda topu saga ceker.Her mac bundan baska bısı yapmaz.

"Sadece" onunla olmaz. Sağ kanat oyuncumuz yok, Melo yerine oyuncumuz yok, sol bekimiz yok. Hepsinin nokta transfer olması lazım. Tecrübeyle sabit.

Güzel abim öyle bir konuşuyorsun ki transfer sezonunun bitmesine 3 gün kalmış gibi herkes biliyor zaten bu bölgelere transfer olacağını tecrübeye de gerek yok 10 yaşındaki çocukta bilir bu takıma bu bölgelere transfer lazım olduğunu

Kendinize gelin beyler yok alper de alper. Sezer Öztürk gibi olmayı kendisi seçti, pisligin içinde bogulsun simdi gerizekalı herif. Rahat olun körelir gider o pislik takımda

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Emre şimarık,ders çıkarmyı bilmeyen,fiziğini kullanamayan bir oyuncu....

Kısa boylu biri ya çok hızlı olur (Alanzinho tarzı) adam eksiltir , ya Sneijder gibi ölümcül paslar atar....Emre'de ikiside yok!

Alanzinho dediğimiz adam şimdi Trabzondan gönderileceK Sneijderse ölümcül pasların yanında takım oyununu en iyi oynayan 10 numaralardan.Emre için tabi bu senin yorumun saygı duymakla beraber ben pozisyon alma eksiğini giderirse çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Alt yapıdan yetişen oyuncularımızda pozisyon alma eksiği görüyorum Semih Kaya hayranı biri olarak onunda bu sıkıntısı olduğunu ama çalışarak giderebileceğini düşünüyorum.

Murat Bereket‏@murat_bereket6 dkAlper FB'ye gitmek istemiyormuş gitmesi yönünde baskı varmış sadece Eskişehirspor yönetiminden nasıl sonuçlanır bilemem, Topuz reloaded.

Emre çolak filan bırakın şimdi.Alper emre yı colaklıktan cıkarıp topala dönüştürür.Emre nın tek işi soluna cekıp ya kaleye vurur ya da hızlı gıderken bı anda topu saga ceker.Her mac bundan baska bısı yapmaz.

Son mac arkasindaki Adama bacak arasi atmisti. Sok oldum. :D

Mod arkadaşlar Allah aşkına küfürle yakından uzaktan alakası olmayan hatta argo bile sayılamayacak şeyleri dahi editliyorsunuz tadı kaçtı artık bu durumun cancağızlarım..

Alper'e verilecek para kullanılsa belki olabilir.

Mükemmel bir oyuncu.

Ama doğrusunu söylemek gerekirse Alper tam aradığımız oyuncuyudu be :sad007::sad007:

tolgay ali arslan varken o paralara alperi almak aptallık olurdu doğrusu.alperin bindirmeleri için beğeniyo herkes.tolgay ali alperin bindirmelerine bi bindirirse alper kalmaz sonra.tolgay ali kaçmamalı usta.

Nuri kendine gel.

mbnbleee.gif

fener yerli oyuncu çöplüğü resmen bugüne kadar futbol hayatını söndürdüğü adamlar saymakla bitmez

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Alanzinho dediğimiz adam şimdi Trabzondan gönderileceK Sneijderse ölümcül pasların yanında takım oyununu en iyi oynayan 10 numaralardan.Emre için tabi bu senin yorumun saygı duymakla beraber ben pozisyon alma eksiğini giderirse çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.Alt yapıdan yetişen oyuncularımızda pozisyon alma eksiği görüyorum Semih Kaya hayranı biri olarak onunda bu sıkıntısı olduğunu ama çalışarak giderebileceğini düşünüyorum.

İsimlere takılma...Ben oyuncu profili olarak söyledim...

Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Oyuncu olarak ligde izlediğim takımda görmek istediğim bir oyuncu Alper ama kendisine küfür edilen bir yere gidiyorsa kesinlikle gelmesin.Emre Çolak tekniği yetenekleri bence gelişime açık Emre için en büyük eleştirim posizyon almasını bence bilmiyor.

kardes kusura bakma sohbetinizi bölüyorum

emrenin gelisime acik oldugunu diyorsunda ,yarismaci olan bir külüp daha kac sene bekleyecek emrenin patlama yapmasini?

avrupada gencler formayi bikere giydikten sonra hakediyorlarsa bir daha birakmiyorlar

sence emreye daha ne kadar sans verilmeli?iki üc sene falan mi

Kendinize gelin beyler yok alper de alper. Sezer Öztürk gibi olmayı kendisi seçti, pisligin içinde bogulsun simdi gerizekalı herif. Rahat olun körelir gider o pislik takımda

kimse fenere gitmesine uzulmuyo renktas... selcukla meloyla sneijderle oynamiyacagi icin uzuluyo en azindan ben oyle

yoksa yemisim feneri oyna nolcak orda :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt