- 3 Temmuz 2012
- 141.519
- 89.487
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmeden konusma
Bayern Munih Dúnya üzerinde nakit imkanlari ile en zengin kulüptür! adamlarin bir kurus borcu yok hatta o kadar ap ayri bir maddi saglam yapilari varki baska kulüplere bile maddi yardimda bulunacak durumlar oldu.
Bayern Munih su an City gibi Chelsea gibi takimlara göre kat kat nakit imkanlari fazla olan bir kulüp ayrica bu paralar da "sahiplerin" ceplerinden bir sekilde sponsor parasi olarak iceri girmeyen paralar.
Bizim mali ve maddi yapimizi Bayern Munih ile kiyaslaman bilgisizliktir birader kusura bakma. :Yenieek:
Biz Alper konusunda 3-5 bile değil 500 bin Euro fazla versek almıştık çoktan. Veya Amrabat'ı ver, Elmander'i ver, işine yaramayacak kimi verirsen ver, bir şekilde ikna et adamları.
Orası seni ilgilendirmez.Ayrıca şu angut forum kafasından kurtulun.Sen şimdi bana kuşsun,ajansın demeye getiriyorsun birşey ima ediyorsan açık ol ki seni takdir edeyim.Hangi mesajımdan böyle birşey çıkarttın onu da anlamak güç.Alper olayı umrumda değil ama seni fazla germiş belli ki.Ben 2010'da üye olucam 2013'te üyeliğimi hatırlayıp gelip ajanlık yapıcam..Hayal gücün iyiymiş.Sen beni görmeyiver arkadaşım
Biz Alper konusunda 3-5 bile değil 500 bin Euro fazla versek almıştık çoktan. Veya Amrabat'ı ver, Elmander'i ver, işine yaramayacak kimi verirsen ver, bir şekilde ikna et adamları.
fiziği iyi fakat bence galatasaray kalitesinde değil henüz
Canım kardeşim Türkiye'den bahsediyorum. Bayern Almanya liginde neyse, benim gözümde Türkiye liginde biz de oyuz. Ya da bu kadar havalı havalı konuşmayacağız. Bu köpek feneri sevindirdik yine yok yere.
selçuk-burak transferlerinin andolu klübüyle olan ilişkiyle ne alakası var.ilişkiye girmeden direk aldık
futbolda gidene değil gelene bakacaksın.daha iyisini bulup almaya çalışacağız.
Önce şuna cevap vereyim alper olayı beni gerdiği falan yok, hayatımda alperden daha önemli olaylar var. Transfer olmuş olmamış umrumda değil bit tık üstünü avrupadan o bonservis ücretine zaten getirebilirsin.
İkinci olarakta ben kuş olduğunu ima falan etmedim. Nereden esti diyorum 3 sene aradan sonra gelmek. Hadi geldin hoş geldin de. Her şeyin bir adabı var değil mi.
İlk mesajında bir açıklama yap. Bir selam ver falan. Bak ben açıkloyorum ocak 2011 ttarena açılışında takip etmeye başlamıştım forumu, bir şekilde üye olmaya çalışmıştım olmamıştı hata vermişti. Ben offline olarak takip ediyordum siteyi sonra bir gün üye olabildim. Geldim ilk mesajımda offline takip ettiğimi bildirdim. Hani bunu yapmak zor olamamalı.
Son olarakta 3 sene üye olan ve 7 mesajının 4'ünü bu akşam atmış olan üye'ye bırakında bi temkinli yaklaşalım.
Ayrıca gerilmeye/agresif tavırlara gerek yok. Bunlara katlanacaksın, hakan delikanlıya sorabilirsin adam 1.yılında 3bin küsür mesajı olamasına rağmen kuş damgası yemiş bir adam. Aynı dönemlerde üye olduk o da bende aynı anda bu damgaları yedik.
Şimdi bizi bilen biliyor senide zaman gösterecek.:yenieek:
Fazla uzatmadan forumda daha fazla görmek isteriz.:yenieek:
Sag acık olarak belki