Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.355
- 68.603
- 5.003
Cevap: Transfer Nöbeti
ondan sonra da millet kavga edip birbirini bıçaklayınca onlar mı suçlu oluyor yoksa bu aziz yıldırım denen sütü bozuk mu ? allah insana onurlu düşman nasip etsin
mobilden girdigim icin mesajlarinizin hepsine cevap veremiyorum. vaktim kisitli. mesajlarini alinti yapamadigim kisiler kusura bakmasinlar lutfen.
ben artik bu transfer dalgasini eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.
bu arada melo konusunda net bir bilgim yok maalesef. olsa sakinmam biliyorsunuz.
ondan sonra da millet kavga edip birbirini bıçaklayınca onlar mı suçlu oluyor yoksa bu aziz yıldırım denen sütü bozuk mu ? allah insana onurlu düşman nasip etsin