Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mobilden girdigim icin mesajlarinizin hepsine cevap veremiyorum. vaktim kisitli. mesajlarini alinti yapamadigim kisiler kusura bakmasinlar lutfen.

ben artik bu transfer dalgasini eskisi gibi arastirmiyorum. simdi size bilmedigim seyler hakkinda atip tutmak istemiyorum. ancak nani ile ilgileniyormusuz, o konuda bilgim var. alper konusunda ise farkli bir sey yok, herkesin bildigi uzre. cocuga köle muamelesi yapiliyor. is alper'de bitiyor. gorusmeye gittiginde inadina fener'den senelik 3-4 kagit garanti isterse transfer iptal olur, yolumuz acilir. ancak alper baskilara ne denli dayanabilir orasi muamma. chedjou konusunda fenerbahce'nin de atagi oldugu soyleniyor. dikkat etmek lazim.

bu arada melo konusunda net bir bilgim yok maalesef. olsa sakinmam biliyorsunuz.

ondan sonra da millet kavga edip birbirini bıçaklayınca onlar mı suçlu oluyor yoksa bu aziz yıldırım denen sütü bozuk mu ? allah insana onurlu düşman nasip etsin

Şimdi nani'ye de salça olurlar yapmadıkları şey değil, aziz'in hayatı biziz.

biizmkiler transfer yapmasın diyecek noktaya geldim.işin tadı kalmadı.bizim transfer listesini bjkye de sunsunlar.belki paralarının yeteceği oyuncular vardır.

alper konusu olmazsa da uzulmeyin bence. galatasaray'a daha cok alper gelir gider. eger alper bizim formamizi giymezse eskisehir yonetimi kadar kendisinin de sucu olacagi asikar. sonucta ben topcuyum, imzalamazsam sen istersen bonservisimi 150 milyon euro ya devret bana ne? caninizi sıkmayın sakin. kaldi ki henuz net bir sey yok. her ne kadar oyuncunun transferi fener'e yakinsa da az once de dedigim gibi son karari alper verecek. bizde gonlu varsa buradayiz. yoksa kendisi bilir. bu arada halil unal'a da iki kelime yazmak isterim. ancak basim belaya girer diye yazmiyorum.

kendinize iyi bakin, guzel gunler yine bizleri bekliyor olacak.

yuzunuzden gulucukler eksik olmasin, sevgiler :-)

Halil Ünal için yazacağın 2 kelimenin birincisi o ile mi başlıyor. :)

Messi'yi transfer etmeye calisalim.

Aziz berki 300milyon borc yapip alir.

Melo 5 Yıllık 2.75

Frei 3 Yıllık 0.6

Serdar 2 Yıllık 0.5

Aykut 5 Yıllık 1.25

Sinan 0 Yıllık 1

Nani 8 Yıllık 4////// 23m'a mis gibi kadro.:ayatollah:

-----------Muslera----------

Hamit--Semih--Aykut--Transfer

---------Melo----Selçuk-------

Nani------Snejder-------Frei(Serdar)

------------Duvogba------------

seçime kadar büyük transfer beklemeyin derim..

ali dürüst-a.albayrak gibi insanlar yavaş yavaş yönetimden çekliyorlar.

Adam 3 sene üst üste şampiyon olacağız dedi 3.senemize doğru gidiyoruz, doğrumu samet :D

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Albayrak'ın açıklamaları :

Biz Eskişehirspor kulübü ile iyi ilişkilere sahibiz. Öyle ki geçtiğimiz sezon bizden Necati'yi istediklerinde hiçbir zorluk çıkartmadan kendilerine gereken kolaylığı gösterdik. Sonrasında ilişkilerimiz de devam etti. Geçtiğimiz günlerde ben Alper ile de Halil Ünal ile de görüştüm ve iki gün önce de para konusunda da ödeme planı konusunda da Başkanımız ile Halil Ünal el sıkıştılar. Sonra ne oldu bilmiyoruz ama dün gece bir anda bu durum ortaya çıktı. Alper ile görüştüm ve kendisi zaten Galatasaraylı olduğunu ve Fenerbahçe'ye gitmek istemediğini söyledi. Son maçta edilen hakaretler ve geçen sezon transfer döneminde kendisine yapılan muamele yüzünden zaten rahatsız. Sıkıntı Eskişehir yönetiminden kaynaklanıyor. Bekleyip göreceğiz. Ben dün gece görüştüğümde 7.5 milyon euro teklif edildiğini söylediler. Biz bu rakamı vermeyeceğimizi söyledik"

dün gece 6.250 falan diyorlardı şimdi 7.5 deniyor. bu işin içinde bi dolaplar döndüğü belli. eğer 7.5 doğruysa gitsin fenere zaten.

Melo 5 Yıllık 2.75

Frei 3 Yıllık 0.6

Serdar 2 Yıllık 0.5

Aykut 5 Yıllık 1.25

Sinan 0 Yıllık 1

Nani 8 Yıllık 4////// 23m'a mis gibi kadro.:ayatollah:

-----------Muslera----------

Hamit--Semih--Aykut--Transfer

---------Melo----Selçuk-------

Nani------Snejder-------Frei(Serdar)

------------Duvogba------------

Savunma leş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt