Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk ikinci Emre Belesoglu ollabillir...

Hilmi Özcan #Sipsi ‏@hlmzcn31 sn

Alper Potuk: Geçen sezon gerçekleştiremediğim hayalime kavuştuğum için çok mutluyum. GS derbisini iple çekiyorum..

At sahibine göre kişnermiş... Çiftlik ve Hoca kıyaslaması yaparsak;

Alper henüz bir katır aşamasına ulaşmak üzere; Cimdom da Aygır olmayı istemezse, fenerde olup olacağı sadece eşektir...

yüksel çağlar son donemde aziz yildirim ve eskisehirspor baskani halil ünal'in arkadaşı olarak alper potuk transferindeki roluyle gündeme geldi.

kimmiş bakalım

23 kasım 1994: satın aldığı arazinin tahliyesini geciktirdiği için inşaat malzemeleri satıcısı mehmet aydınoğlu'nun bacağından vurulması.

19 ocak 1997: kendi iş merkezi yanında yeni bir iş merkezi inşa eden gençler inşaat'ın sahibi sinan dayıoğlu'nun bacağından vurulması.

7 nisan 1997: sinema sanatçısı melek görgün'ün kardeşi sait görgün'ün bacağından vurulması."

bu azize ve çetesini türk futbolundan silmeyip el veren rte'ye selam edelim.
:mad:

Hilmi Özcan #Sipsi ‏@hlmzcn54 sn

Alper Potuk: Burada öncelikle beni çok isteyen Aykut hocama teşekkür ederim. Onun gibi bir değerle çalışmak onur verici...

La bunu diyecek kadar vizyonsuz adamın bizde işi yok zaten. Bence alper fb ile imzalayacak ama ona rağmen bu lafı demez. Derken gülesi gelir

"Onun gibi bir değerle çalışma...k onur versdfdkjgkjf muhahaahhha" diye biter lafı

6.25 kulübe + 1.25 de halilünalın cebine vermişler. halilünal paraya satmış şerefini. alperide zorla ikna ederler...

hani nerde öğleden sonra kapa açıklama yapılacak diyenler?

Melo + Gökhan İnler'i alalım.. Millet orta saha görsün

Yanliz olurda alper bu fenere gitmesse, bu ezikler bidaha bizim transferlere karismaz rezillikten.

Yahu Hilmi'nin tweetlerini filan koymayın buraya millet ciddi zannediyor sonra.

Fatih Terim le mi yoksa Aykut la mi calismak :rolleyes:

aLper o degılde hanı jesus navası ben cok ıstıyorum dedıgımde mantıklı konus jesus navas ayrılmaz sevılladan bıraz arastırın oyle konusun fılan dıyodun

Gecen jesus navas sevılladan ayrılmak ıstıyorum man cıtyde oynayabılırım fılan tarzı haberler paylastın? Hayırdır ?

alperde haklı

direk şampiyonlar liginde olacak bir takımda, şmapiyonluğun en büyük adayı takımda

küfür yemediği sahada- snejder-hamit-selçuk gibi milli takım düzeyinde en iyi olanlar- drogba-burak gibi forvetlerin arkasında

fatih terim gibi hakkını veren hoca yerine- en önemlisi şike yapmayan takımı niye tercih etsinki..

hm, hangi mevkide oynuyor, defansif yonlu bir oyuncumu?

© unbekannt [TABLE="class: tabelle_spieler s10"]

[TR]

[TD]Vatandaki isim:[/TD]

[TD="class: fn n"]Okay Yokuşlu [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Doğum tarihi:[/TD]

[TD]09.03.1994[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Doğduğu il:[/TD]

[TD]Izmir [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Yaş:[/TD]

[TD]19[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Boyut:[/TD]

[TD]1,88[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Uyruk:[/TD]

[TD="class: adr"] Türkiye [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD="class: category"]Pozisyon:[/TD]

[TD="class: class"]Orta saha - Orta Saha orta[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Ayak:[/TD]

[TD]sağ ayak[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Piyasa değeri:[/TD]

[TD="class: note"]2.500.000 €

6.000.000 TL [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Oyuncu danışmanı:[/TD]

[TD]Angora Sports Management[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt