Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gelir gelmez bilmem ama bize gelme ihtimali kalmamış olsaydı şu ana kadar çoktan KAP'a çekildiğimiz bilgisi düşerdi.

@melih korkmaz

senin o başbakanın spor mafyasını temizlemek için elinde fırsat varken. gidip demirören tüpçüsünü federasyonun başına getirdi. demirören de işi örtbas etti

Alper'e odaklandık Melo elden gidiyor.İnter'e gidecek hoca onu istiyormuş.Hemen almalıyız bonservisini.

970281_529859007071911_2048815593_n.jpg

bence varya şuandan sonra Alper eziklere gitsede bize gelsede ezilen yine fener olacak

egerki fenere giderse, mafya zoruyla medeniyetsizce aldılar böyle ilkellikmi olur böyle serefsizlikmi olur die baskı yiyecekler

egerki bize gelirse, alper zorlamalara direndi gögüs gerdi hedeflerine ulaştı olacak yine eziklerler ezilecek

yani bu ezikler durumu öyle bi yana cektilerki işin bi cilvesi kalmadı :D bu azize ne kadar nohut beyinli bi adam

bugun şeref aydın geldi.. bilgisi olmaynaların haberi olsun.

chedjou ile fenerde ilgilenebilirmiş.

nani ile ilgimiz varmış

melo olayını bilmiyorum dedi, alper olayında bekleyip görücez dedi.

selam söylediii:lol:

Aziz Yildirim´in devreye soktugu "isadami" Yüksek Caglar Alaattin Cakici´nin adami miymis?

Bizde Polat Alemdar´i devreye sokalim bari isler böyle yürüyorsa bu piyasada.

Haysiyetsiz karaktersiz ya. Nasil tahammül ediyorlar bu igrenc herife anlamiyorum ya

bugun şeref aydın geldi.. bilgisi olmaynaların haberi olsun.

chedjou ile fenerde ilgilenebilirmiş.

nani ile ilgimiz varmış

melo olayını bilmiyorum dedi, alper olayında bekleyip görücez dedi.

selam söylediii:lol:

Direk listeyi fakslayalim Aziz´e o zaman, bosuna ugrasmasin. Ne komik bir adam bu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt